نرم افزار انتخاب رشته دانشگاه آزاد

نرم افزار انتخاب رشته دانشگاه آزاد

 

 

برای ورود به نرم افزار انتخاب رشته کنکور 3گام روی لینک زیر کلیک کنید.

https://final.3gaam.com/

 

نرم افزار انتخاب رشته دانشگاه آزاد

داوطلبان بعد از برگزاری کنکور و انتشار دفترچه انتخاب رشته دانشگاه آزاد یکی از حساس ترین و چالش برانگیز ترین مراحل کنکور یعنی مرحله انتخاب رشته کنکور را آغاز می کنند. لذا داوطلبان به تکاپو برای به دست آوردن اطلاعات در مورد رشته ها و دانشگاه ها می پردازند تا با بررسی احتمال قبولی در رشته و دانشگاه مورد نظر خودشان بر اساس نتایج کنکورهای سال های قبل و ظرفیت پذیرش دانشگاه های مختلف به یک نتیجه گیری اصولی برای انتخاب رشته کنکور سراسری دست یابند. برای این منظور داوطلبان به نرم افزارهای انتخاب رشته روی می آورند؛ نرم افزار انتخاب رشته کنکور سراسری یا نرم افزار انتخاب رشته سازمان سنجش از جمله نرم افزارهایی هستند که داوطلبان شانس قبولی خود را در رشته و دانشگاه های مختلف امتحان می کنند که این آزمون و خطا بر اطلاعات داوطلبان در مورد انتخاب رشته می افزاید.

اما دسته ای از داوطلبان هستند که در مورد نحوه انتخاب رشته کنکور دانشگاه آزاد به تلاش می پردازند تا اینکه سر از نرم افزار انتخاب رشته دانشگاه آزاد در می آورند. مثلا ممکن است این داوطلبان سوالاتی در مورد آخرین رتبه قبولی پرستاری دانشگاه آزاد و یا انتخاب رشته تجربی داشته باشند که با آشنایی کامل با نرم افزار انتخاب رشته دانشگاه آزاد می توانند به پرسش های فوق پاسخ دهند.

در ادامه با ما همراه باشید تا نرم افزار آنلاین و مجازی انتخاب رشته دانشگاه آزاد را با هم بررسی کنیم تا بر ویژگی ها و کارکردهای آن مسلط شویم.

داوطلبان گرامی می توانند در راستای کاملتر شدن اطلاعات انتخاب رشته ای خود به صفحه 
مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسری
 مراجعه کنند تا انتخاب رشته خود را با درصد آزمون و خطای بسیار پایین تری انجام دهند.

 

اطلاعات موجود در نرم افزار مجازی انتخاب رشته دانشگاه آزاد

نرم افزار آنلاین انتخاب رشته کنکور آزاد اطلاعات مفیدی را در اختیار داوطلبان قرار می دهد که در ادامه به مواردی از آن اشاره می کنیم:

  • آخرین رتبه قبولی در هر رشته
  • آخرین رتبه قبولی در دانشگاه ازاد
  • ظرفیت پذیرش هر دانشگاه در گروه های ازمایشی تجربی، انسانی، ریاضی، هنر و زبان
  • اطلاعات قبولی های سال های گذشته
  • اطلاعات درصدهای دروس هر رشته
  • اطلاعات تراز لازم برای قبولی

نحوه مرتب سازی داده ها با نرم افزار انتخاب رشته دانشگاه آزاد

نرم افزار مجازی انتخاب رشته دانشگاه ازاد از طریق تعریف تعدادی از اولویت های به دسته بندی و مرتب سازی داده های انتخاب رشته می پردازد که اولویت ها به ترتیب زیر می باشند:

  • اولویت های پر احتمال: شامل کد رشته هایی می شود که افراد با رتبه های مشابه رتبه داوطلب در آن ها قبول شده اند.
  • اولویت های خوشبینانه: شامل اولویت ها و کد رشته هایی می باشد که اگر داوطلب خوش شانس باشد در آن ها پذیرفته خواهد شد چرا که شانس پذیرش داوطلب در این کد رشته ها، پایین است.
  • اولویت های کم احتمال: یعنی کد رشته هایی که داوطلب شانسی برای پذیرفته شدن در آن ها ندارد.

در آخر داوطلبان کنکور سراسری می توانند بر اساس تمایل خود تعداد اولویت هایی را که توسط نرم افزار انتخاب رشته ارائه شده است را به صورت دستی هم مرتب کنند.

 

مزایای انتخاب رشته از طریق نرم افزار انتخاب رشته دانشگاه آزاد

انتخاب رشته از طریق نرم افزار انتخاب رشته دانشگاه آزاد دارای مزایایی است که نسبت به روش دستی انتخاب رشته برتری هایی دارد.

  • راحتی و آسان بودن
  • کاهش هزینه
  • عدم اشتباه نرم افزار در اولویت بندی
  • تاثیرهای دقیق سهمیه ها، تراز قبولی و جنسیت

 

نحوه انتخاب رشته با نرم افزار انتخاب رشته دانشگاه آزاد

در نرم افزار انتخاب رشته دانشگاه آزاد، داوطلبان با رتبه و ترازی که در کنکور سراسری کسب کرده اند، می توانند انتخاب رشته کنند. شایان ذکر است که داوطلبان در این مرحله می بایست به تعداد انتخاب ها و رتبه بندی دانشگاه ها توجه داشته باشند. مبنای انتخاب رشته اصولی و هدفمند در نرم افزار انتخاب رشته دانشگاه ازاد لحاظ شده تا تخمین رشته قبولی با رتبه با بهترین کیفیت صورت بگیرد. داوطلبان می توانند در این نرم افزار تمامی تاثیرات مربوط به سهمیه ها، جنسیت و تراز قبولی را در پروسه انتخاب رشته خود مشاهده کنند. ناگفته نماند که شکل خوانش انتخاب رشته در نرم افزار دانشگاه آزاد بسیار شبیه به انتخاب رشته کنکور سراسری است و لذا تمام ویژگی ها و قابلیت های انتخاب رشته را به خوبی ارائه داده است.

 

نکات مهم در انتخاب رشته با استفاده از نرم افزار انتخاب رشته دانشگاه آزاد

نکات مهمی در ارتباط با استفاده از نرم افزار انتخاب رشته دانشگاه آزاد وجود دارد که موجب تخمین رشته قبولی با رتبه خواهد شدو انتخاب رشته به صورت دقیق خواهد بود. در ادامه به تعدادی از این عوامل اشاره می شود:

  • علاقه: عامل علاقه یکی از مهم ترین معیارها در انتخاب رشته است. داوطلبانی که به رشته خود علاقه داشته باشند با انگیزه و سرعت بیشتری در رشته خود پیشرفت می کنند و می توانند خلاقیت و نوآوری داشته باشند. البته بحث علاقه باید از طریق جستجو و بررسی به وجود آمده باشد نه صرفا سطحی و از طریق داشتن اطلاعات کم. چرا که علاقه ای که ناشی از شناخت عمیق از یک رشته باشد به تحول در آن رشته منجر خواهد شد.
  • توانایی: بعد از داشتن علاقه باید نگاهی به توانایی های خود داشته باشید و نگاهی هم به توانایی های مورد نیاز برای آن رشته. چرا که می بایست داوطلب توانایی لازم برای آن رشته داشته باشد تا بتواند در آن به تحصیل بپردازد. برای مثال توانایی های لازم برای رشته هایی مانند مهندسی داشتن پایه محاسبات و ریاضی است که داوطلبان باید هنگام انتخاب رشته به آن دقت داشته باشند.
  • میزان اشتغال و درآمدزایی: یکی از آیتم های مهم در انتخاب رشته توجه به میزان اشتغال و نیاز جامعه به آن رشته می باشد که در درآمدزایی رشته مورد نظر تاثیر مستقیم دارد. برای مثال وقتی که در بیشتر استخدامی ها می بینید که نیروی آی تی می خواهند این ناشی از بازار کار خوب این رشته است که داوطلبان به هنگام انتخاب رشته باید به روندهای استخدامی شرکت ها توجه لازم را داشته باشند.

نکات مهم در انتخاب دانشگاه با استفاده از نرم افزار انتخاب رشته دانشگاه آزاد

بعد از اینکه داوطلبان بر اساس علاقه و توانایی های خود رشته مورد نظر خود را استفاده از نرم افزار انتخاب رشته دانشگاه انتخاب کردند در مرحله بعدی باید دانشگاه مورد نظر را برای آن رشته هم انتخاب کنند که لزوم توجه به نکاتی برای انتخاب دانشگاه ضروری می باشد:

  • توجه به رتبه علمی دانشگاه
  • جایگاه علمی رشته مورد نظر از نظر فعالیت های پژوهش و مقاله های علمی
  • شناخت کامل اساتید رشته مورد نظر در دانشگاه انتخابی
  • آشنایی با امکانات آموزشی و پژوهش دانشگاه
  • امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در آن دانشگاه
  • شناخت امکانات رفاهی نظیر خوابگاه و محل اسکان
  • شناخت سیستم های تغذیه در دانشگاه مورد نظر