سامانه اصالت سنج و جست و جو پایان نامه دانشگاه آزاد

نام سامانه اصالت سنج برای بسیاری از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد آشنا است و هر یک از این دانشجویان جهت ارتقا کیفیت پروپوزال، پایان‌نامه و یا رساله خود باید در این سامانه نام‌نویسی و از مراحل انجام آن اطلاعات کافی داشته باشند. در این محتوا سعی شده است تا ضمن معرفی دقیق این سامانه و کاربرد آن، تا حدود زیادی ابهامات دانشجویان گرامی را برطرف کنیم.

سامانه اصالت سنج و جست و جو پایان نامه دانشگاه آزاد

آیا در پژوهش های علمی با موضوع سرقت علمی مواجه شده‌اید؟
بسیاری از افراد با مفهوم دزدی علمی و ادبی که نوعی فریبکاری محسوب می‌شود تا حدودی آشنا هستند، این پدیده در اکثر اوقات بنا به سهل انگاری نویسنده ایجاد می‌شود سرقت یا دستبرد علمی و ادبی به مواردی همچون دزدی واژه ها، دزدی محتوا، استفاده از مقاله و کتاب بدون ارجاع به آن اشاره دارد که اقدامی غیر اخلاقی است و پژوهشگران باید بیش از اینکه به فکر ارائه محتوا و یا سند علمی غیر معتبر باشند، حفظ اخلاق علمی و جلوگیری از به کار بردن مطالب دیگران را اولویت قرار دهند. حال پرسش این است که سامانه اصالت سنج دانشگاه آزاد چیست و چه کاربردی دارد؟
همانطور که می‌دانید مشابهت متون یکی از موارد سرقت علمی محسوب می‌شود، سامانه اصالت سنج دانشگاه آزاد برای سنجش کیفیت و مشابهت اسناد علمی دانشجویان توسط دانشگاه آزاد راه‌اندازی شده است. در واقع از اهداف ایجاد این سامانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • یافتن درصد مشابهت اسناد علمی.
  • بهبود کیفیت مقالات.
  • بهبود کیفیت مطالعه دانشجویان.
  • جلوگیری از کپی برداری و سرقت علمی و ادبی.
  • بالا بردن کیفیت ارائه پروپوزال، پایان‌ نامه و رساله و ...
  • برای استفاده و ورود به سامانه دو روش وجود دارد:
    روش اول ورود مستقیم به سامانه با استفاده از نام کاربری و رمز عبور است، و در روش دوم ورود از طریق احراز هویت صورت می‌گیرد. دانشجویان برای ارزیابی سند علمی خود، ابتدا پس از جستجوی سایت مربوط به آدرس http://pc.iaun.ac.ir  مراحل نام ‌نویسی در سایت را انجام داده و سپس در جایگاه مشخص شده که در منوی سمت راست است سند علمی را بارگذاری می‌کنند، بعد از بارگذاری باید یک نام برای فایل مربوطه انتخاب شود، در مرحله بعد نحوه پردازش مشخص شده و قسمت هایی از متن که مدنظر است مورد بررسی قرار گیرد مشخص می‌شود، برای مثال پیشینه پژوهش مورد بررسی قرار بگیرد یا خیر. سپس با زدن گزینه اصالت سنج فایل مورد نظر به لیست پایان نامه ها اضافه می‌شود و در مدت زمان مشخصی که معمولا بیست دقیقه است درصد مشابهت سند علمی شما و اصالت سنجی مشخص می‌شود.
    درصد مشابهت برای پایان نامه های مقطع کارشناسی ارشد باید زیر بیست درصد و برای رساله های مقطع دکتری زیر ده درصد باشد. در صورتی که سند علمی دانشجو مشابهتی بیشتر از این درصد ها را داشته باشد مجددا دانشجو باید فایل مربوطه را اصلاح و بارگذاری کند تا درصد قابل قبولی از مشابهت را دریافت کند. در پایان مرحله اصالت سنجی قسمت های کپی شده، برای تشخیص بهتر و اصلاح با هایلایت رنگی مشخص می‌شوند. در صورتی که درصد مشابهت سند علمی شما بالا است و در حل آن به مشکل برخورده‌اید همواره می‌توانید با درخواست یک جلسه مشاوره تخصصی سامانه اصالت سنج دانشگاه آزاد با کارشناسان موسسه 3گام در ارتباط باشید تا با راهنمایی آن‌ها مشکل خود را به طور کامل حل کنید.

کاربرد سامانه اصالت سنج و جستجو پایان نامه دانشگاه آزاد

سامانه اصالت سنج که برای دانشجویان دانشگاه آزاد طراحی شده است کاربرد های مختلفی دارد و دانشجویان برای استفاده مطلوب از این سامانه باید از آن‌ها اطلاع کافی داشته باشند. در ادامه به برخی از آن‌ها می‌پردازیم:

  • بررسی درصد مشابهت

یکی از کاربرد های این سامانه بررسی درصد مشابهت با سایر مقاله ها و منابع الکترونیکی است که پس از مقایسه با سایر منابع به صورت درصدی بیان می‌شود.

  • جلوگیری از سرقت ادبی

استفاده از سامانه اصالت سنج دانشگاه آزاد از سرقت های علمی و ادبی مانند بازنویسی مقالات و یا کپی برداری جلوگیری می‌کند.

  • جستجو پایان نامه

پس از نام‌ نویسی و ورود به سایت، با وارد کردن کلمات کلیدی می‌توانید لیستی از پایان نامه های مرتبط با کلمه کلیدی را از طریق سامانه اصالت سنج مشاهده کنید که در واقع این کاربرد با هدف یافتن فراوانی در موضوع انتخابی و همچنین صرفه‌جویی در زمان دانشجویان طراحی شده است.

جمع بندی سامانه اصالت سنج و جستجو پایان نامه دانشگاه آزاد

سامانه اصالت سنج مختص دانشجویان دانشگاه آزاد است و با هدف یافتن درصد مشابهت اسناد علمی، بهبود کیفیت مقالات طراحی شده است، همچنین دانشجویان پس از ورود به سایت، درج اطلاعات و نام‌نویسی می‌توانند با وارد کردن کلمات کلیدی پایان نامه های مرتبط با موضوع پژوهش خود را دریافت و مطالعه کنند. در این محتوا سعی شد تا شما دانشجویان عزیز از خدمات سامانه اصالت سنج مطلع شوید و با آگاهی از آن بهره ببرید.
اگر سوالی مرتبط با موضوع سامانه اصالت سنج و جستجو پایان نامه دانشگاه آزاد ذهن شما را مشغول کرده که پاسخ آن را در متن محتوا پیدا نکردید و یا پس از استفاده از این سامانه درصد مشابهت بالایی در سند علمی خود داشتید، همواره می‌توانید با درخواست یک جلسه مشاوره تخصصی سامانه اصالت سنج دانشگاه آزاد با کارشناسان مجرب موسسه 3گام در ارتباط باشید تا برای حل مشکل شما بهترین راهکار را ارائه دهند.

سوالات متداول:

منظور از کد گروه در سامانه اصالت سنج دانشگاه آزاد چیست؟

بعد از نام‌نویسی در این سامانه، از منوی سمت چپ پروفایل خود گروه مربوطه را انتخاب می‌کنید، سپس بعد از بررسی و تایید ادمین سیستم می‌توانید از خدمات و امکانات گروه مربوطه بهره‌مند شوید.

منظور از نام کاربری و رمز عبور در سامانه اصالت سنج چیست؟

در هنگام عضویت در سامانه به دلخواه خود می‌توانید نام کاربری و رمز عبور ایجاد کنید.

در صورت فراموشی نام کاربری و رمز عبور باید چه‌کاری انجام داد؟

اگر نام کاربری و یا رمز عبور خود را فراموش کردید می‌توانید از قابلیت بازیابی سامانه استفاده کنید.

درصد مشابهت در سامانه اصالت سنج دانشگاه آزاد بر چه اساسی سنجش می شود؟

درصد مشابهت بر اساس معیار های متفاوتی از جمله بررسی کپی از سایر متون علمی است که در متن محتوا به صورت کامل توضیح داده شد.

نظرات این مطلب

افزودن نظر جدید

شما هم نظرتان را در مورد این مطلب بگویید.

loading

3گام: مسیر مطمئن موفقیت