راهنمای انتخاب رشته ارشد بهداشت
راهنمای انتخاب رشته ارشد بهداشت

 

برای ورود به نرم افزار انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 3گام از لینک زیر استفاده کنید.

https://final.3gaam.com/

 

راهنمای انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1402

بعد از اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد وزارت بهداشت و انتشار دفترچه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت، نوبت به انتخاب رشته می رسد. شاید بتوان گفت همان قدر که آمادگی برای کنکور ارشد وزارت بهداشت و کسب رتبه خوب مهم است، انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت نیز ضروری است و یک اشتباه کوچک در انتخاب رشته ارشد بهداشت می تواند داوطلبان را از عرش به فرش برساند.

پس در مورد انتخاب رشته کنکور ارشد وزارت بهداشت ( حساس ترین مرحله در کنکور ارشد) خواهشاً دقیقه نودی نباشید، چرا که اغلب مشاوران در زمان انتخاب رشته خیلی زمان ندارند که با آرامش به سؤالات شما پاسخ دهند، تازه بگذریم که در برخی موارد دیگر اطلاعات را رایگان در اختیار شما قرار نمی دهند.

بنابراین توصیه اکید می کنیم که درباره انتخاب رشته ارشد بهداشت 1402 اطلاعات جمع کنید. در این مطلب برخی اطلاعاتی که به کار شما می آید را در اختیارتان قرار می دهیم. همچنین برای انتخاب رشته ارشد بهداشت می توانید از مشاوران تخصصی کنکور ارشد بهداشت در موسسه 3گام کمک بگیرید. سوالات خود را بپرسید و برای انتخاب رشته ارشد بهداشت تصمیم بگیرید.

پس مهمترین کاری که بعد از اعلام نتایج اولیه آزمون ارشد بهداشت 1402       .باید انجام دهید، انتخاب رشته ای منطقی است که به نتیجه و جواب انتخاب رشته ای خوب منتج شود

 

راهنمای انتخاب رشته کنکور ارشد 1402 - نکات مرحله به مرحله انتخاب رشته ارشد بهداشت

  • دفترچه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت را به دقت و به طور کامل مطالعه کنید. پس از شروع زمان انتخاب رشته، دفترچه انتخاب رشته ارشد بهداشت در سایت سازمان سنجش پزشکی و لینک درج شده قرار خواهد گرفت.  
  • دفترچه راهنمای انتخاب رشته ارشد بهداشت حاوی اطلاعات شرایط و ضوابط انتخاب رشته، اطلاعات کلی درباره انتخاب رشته مثل تاثیر سهمیه ها و شرایط پذیرش استعداد درخشان، جدول رشته ها و کد رشته محل ها، و پیوست است.
  • قبل انتخاب رشته ابتدا رشته هایی که می خواهید آن ها را برگزینید، به خوبی بشناسید و از شرایط، مزایا و معایب آن مطلع شوید. سپس کد محل رشته های مورد نظرتان را مشخص کنید.
  • زمان انتخاب رشته ارشد بهداشت معمولا یک هفته است و در نهایت چند روز مدت زمان انتخاب رشته تمدید می شود.
  • عوامل موثری بر انتخاب رشته ارشد بهداشت وجود دارد که می توانید در مطلب  نکات مهم انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت بخوانید.
  • همچنین امکان انتخاب رشته ارشد بهداشت در دانشگاه آزاد وجود دارد که داوطلب باید برای دریافت شماره سریال علاقمندی مبلغی را بپردازد و بعد اقدام به انتخاب رشته در دانشگاه فوق کند.
  • انتخاب رشته ارشد بهداشت 1402 دانشگاه های سراسری و آزاد در سایت سنجش به آدرس sanjeshp.ir  صورت می گیرد. انتخاب رشته ارشد بهداشت این دو دانشگاه به صورت همزمان نیست. نتایج و جواب انتخاب رشته ارشد نیز در همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.

 

 

 راهنمای انتخاب رشته ارشد بهداشت 1402 - راهنمای تصویری انتخاب رشته ارشد بهداشت

در ادامه راهنمای تصویری انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت را برایتان قرار داده ایم. (توجه کنید که تصاویر این راهنمای مرتبط به سالهای گذشته است. البته در شکل و مراحل انتخاب رشته در سال های مختلف تفاوت وجود ندارد.)

 

مرحله اول انتخاب رشته ارشد بهداشت – ابتدا برای دریافت فرم انتخاب رشته ارشد بهداشت وارد سایت sanjeshp.ir شوید و از منوی سمت راست « کارشناسی ارشد» را انتخاب کنید.

راهنمای تصویری انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت
راهنمای تصویری انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت

 

مرحله دوم انتخاب رشته ارشد بهداشت – بعد از ورود به صفحه کارشناسی ارشد، روی لینک « انتخاب رشته محل تحصیل / ویرایش انتخاب ها » کلیک کنید.

راهنمای تصویری انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت
راهنمای تصویری انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت

 

مرحله سوم انتخاب رشته ارشد بهداشت – بعد از باز شدن صفحه زیر و با ورود کد رهگیری، فرم انتخاب رشته ارشد بهداشت در اختیارتان قرار می گیرد و می توانید کد رشته محل ها را وارد کنید.

راهنمای تصویری انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت
راهنمای تصویری انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت

 

در صفحه باز شده داوطلبان باید از منوی کشویی اول رشته و از منوی دوم دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب نموده و بر روی گزینه تیک سبز کلیک کنید. 

راهنمای تصویری انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت
راهنمای تصویری انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت

 

پس از درج نمودن رشته محل های مورد علاقه داوطلبان با کلیک بر روی گزینه «ثبت اولیه انتخاب ها» می توانند فرم انتخاب رشته ارشد بهداشت خود را نهایی کنند.

 

 

 

 راهنمای انتخاب رشته ارشد بهداشت 1402شهریه دانشگاه ها در دوره ارشد وزارت بهداشت 1402

دانشگاه های کشور در دوره روزانه رایگان است و در ازای تعهد به خدمت شهریه ای از دانشجویان دریافت نمی شود، درحالیکه دانشگاه های نوبت دوم (شبانه)، دانشگاه های پردیس خودگردان، و دوره های مجازی شهریه پرداز هستند شما می توانید شهریه نوبت دوم و پردیس خودگردان دانشگاه های مختلف کشور را در سایت 3گام ببینید و در هنگام انتخاب رشته با توجه به شرایط خود دست به انتخاب بزنید.

قبل از انتخاب رشته به طور دقیق فرق نوبت دوم (شبانه) و پردیس خودگردان را بدانید. برای اطلاع از تفاوت دوره های مختلف تحصیلی مطلب شهریه دوره نوبت دوم و پردیس خودگردان دانشگاه های کشور  مراجعه کنید.

 

 

 

راهنمای انتخاب رشته ارشد بهداشت 1402اولویت بندی انتخاب رشته ارشد بهداشت

در انتخاب رشته ارشد بهداشت می توانید 100 رشته را انتخاب کنید. انتخاب ها را بر اساس اولویت علاقه، هزینه و فاصله دانشگاه تا شهر محل زندگی تان بچینید.

 توجه داشته باشید که می توانید در انتخاب رشته از ایده آل ترین و خوشبینانه ترین رشته ها شروع کنید و کم کم رشته هایی با احتمال قبولی بالا و واقع گرایانه را در لیست انتخاب رشته تان قرار دهید.

 

راهنمای انتخاب رشته ارشد بهداشت 1402نکات انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت

لازم است داوطلبان به هنگام انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت نکاتی را مد نظر قرار دهند که به شرح زیر می باشند:

  • در مرحله اول برای انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت، داوطلبان می بایست اطلاعات مندرج در کارنامه اولیه علوم پزشکی را مورد توجه قرار دهند.
  • به منظور کیفیت پذیرش، مرکز سنجش آموزش پزشکی برای تمامی رشته ها، حدنصاب مربوطه را اعمابل نموده و بر این اساس افرادی که نمره کل آن ها، کمتر از حد نصاب باشد، مجاز به انتخاب رشته محل نمی باشند. به همین خاطر داوطلبان باید این نکته را در نظر داشته باشند و در صورت مجاز بودن، رشته محل های مورد نظر را انتخاب کنند.
  • بر طبق ضوابط مندرج در شرایط اختصاصی دفترچه ثبت نام ارشد وزارت بهداشت، برای حفظ کیفیت پذیرش در تمامی رشته ها، کلیه داوطلبانی که دارای نمره کل علمی تراز شده غیر صفر و منفی باشند، می توانند اقدام به انتخاب رشته نمایند.
  • هم زمان با انتخاب رشته محل ها، امکان ویرایش انتخاب محل تحصیل هم وجود خواهد داشت لذا عدم تکمیل نمودن فرم انتخاب رشته محل تحصیل در موعد مقرر، به منزله انصراف می باشد و داوطلب از روند آزمون حذف خواهد شد.
  • شایان ذکر است که وزارت بهداشت به هیچ کدام از دانشجویان مقطع ارشد، بورسیه تحصیلی اعطا نمی کند.
  • هر گونه انتقال، تغییر رشته و یا جابجایی، محل تحصیل در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته ممنوع است لذا توصیه می گردد داوطلبان با آگاهی کامل و بر اساس علاقه و شرایط شخصی، محل تحصیل خود را انتخاب نمایند.
  • در رشته هایی که برای پذیرش دانشجو دارای مجوز مشترک می باشند (دانشجو به صورت مشترک بین دو دانشگاه پذیرش می شود)، داوطلب پذیرفته شده دانشجوی دانشگاه مبدا (اول) خواهد بود، لکن دانشجو باید آمادگی داشته باشد تا تمام یا قسمتی از دوره آموزشی یا پژوهشی خود را (بر اساس تفاهم نامه بین دانشگاه ها) در هر محل که دانشگاه ها تعیین می نمایند، بگذراند.
  • تمامی پذیرفته شدگان دوره روزانه چه در دانشگاه قبولی ثبت نام کرده یا نکرده باشند، سال بعد از سال قبولی اجازه شرکت در آزمون را ندارند و به مدت یک سال از آزمون محروم می باشند.
  • دانشگاه های علوم پزشکی کشوری، تعهدی در قبال اسکان و تامین خوابگاه ندارند و بر اساس امکانات موجود، خوابگاه در اختیار دانشجو قرار می دهند.
  • از آنجا که گزینش نهایی در هر کدام از رشته ها یا مجموعه های امتحانی بر اساس نمره کل (تراز)، سهمیه و اولویت های انتخابی داوطلبان انجام می شود لذا داوطلبان باید به تراز اکتسابی و ظرفیت رشته محل انتخابی توجه نمایند. اما آنچه که جلوتر از این موارد اهمیت دارد، علاقه شخصی داوطلبان می باشد.
  • داوطلبان توجه داشته باشند از آنجایی که تحصیل کردن در دوره های مجاز، دوره های شهریه پرداز دانشگاه علوم پزشکی و واحدهای مختلف دانشگاه آزاد و مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان مشهد منوط به پرداخت شهریه هستند لذا داوطلبان در انتخاب آن ها باید دقت لازم را داشته باشند. هر سال اسامی دانشگاه های پذیرنده هر رشته به همراه ظرفیت پذیرش و دوره های ارائه شده در دفترچه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت درج می گردد.

 

 

 

راهنمای انتخاب رشته ارشد بهداشت 1402مشاوره حضوری و تلفنی انتخاب رشته 3گام

 وقتی مدت زمان انتخاب رشته ارشد بهداشت اعلام می شود، داوطلبان برای انتخاب درست و منطقی به تکاپو می افتند و می خواهند از هر منبعی برای انتخاب رشته ای مناسب کمک بگیرند. یکی از این منابع وجود مشاوران تخصصی انتخاب رشته است که در این کار تجربه کافی را داشته باشند.

در چنین شرایطی، موسسه آموزشی 3گام برای داوطلبان امکانی را فراهم می کند تا بتوانند از مشاوره های تخصصی انتخاب رشته ارشد بهداشت استفاده کنند. مشاوران تخصصی انتخاب رشته ارشد بهداشت 3گام به سوالات متداول و گوناکون انتخاب رشته پاسخ خواهند داد. 

علاوه بر مشاوره حضوری انتخاب رشته ارشد بهداشت، امکان برقراری مشاوره های تلفنی برای داوطلبانی که در تهران حضور ندارند و یا امکان مراجعه حضوری را ندارند، فراهم است.