گرایش های کارشناسی ارشد مجموعه مهندسی مکانیک

گرایش های کارشناسی ارشد مجموعه مهندسی مکانیک در دانشگاه های ایران به 5 گرایش و چندین زیرگرایش تقسیم می شود که عبارتند از: گرایش ساخت و تولید، گرایش طراحی کاربردی، گرایش تبدیل انرژی، گرایش مهندسی پزشکی-بیومکانیک، گرایش سیستم محرکه خودرو، گرایش طراحی سیستم های دینامیکی خودرو، گرایش سازه بدنه خودرو، گرایش مکاترونیک، گرایش تسلیحات و گرایش های طراحی و ساخت خودروهای نظامی

 

گرایش های کارشناسی ارشد مجموعه مهندسی مکانیک

کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک در دانشگاه های ایران به پنج گرایش و چندین زیرگرایش تقسیم می شود که عبارتند از:

مهندسی مکانیک- گرایش ساخت و تولید

مهندسی مکانیک- گرایش طراحی کاربردی

مهندسی مکانیک- گرایش تبدیل انرژی

مهندسی مکانیک- گرایش سیستم محرکه خودرو

مهندسی مکانیک- گرایش طراحی سیستم های دینامیکی خودرو

مهندسی مکانیک- گرایش سازه بدنه خودرو

مکاترونیک

مهندسی پزشکی- گرایش بیومکانیک

مهندسی تسلیحات- گرایش سلاح

مهندسی طراحی و ساخت خودروهای نظامی- گرایش طراحی دینامیک خودرو

مهندسی طراحی و ساخت خودروهای نظامی- گرایش سازه و بدنه خودرو

مهندسی طراحی و ساخت خودروهای نظامی- گرایش نیروی محرکه خودرو

برای آشنایی بیشتر داوطلبان با گرایش های ارشد مکانیک، ظرفیت دانشگاه ها و منابع کنکور ارشد مهندسی مکانیک مطالب زیر را در سایت 3گام مطالعه کنید:

بهترین گرایش ارشد مکانیک برای اپلای

بازار کار گرایش های ارشد مهندسی مکانیک

ظرفیت دانشگاه ها در کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک

بهترین منابع ارشد مکانیک

 

 

مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید

متخصصان این گرایش با تکنولوژی ­های مربوط به ابزارسازی، ریخته گری، جوشکاری، فرم دادن فلزات، طراحی کارگاه یا کارخانه های تولیدی، ساخت و تولید ماشین آلات صنایع (کشاورزی، نظامی، ماشین سازی، ابزارسازی، خودروسازی و... سر و کار دارند. فارغ التحصیلان این دوره قادر خواهند بود در صنایعی مانند ماشین سازی، ابزارسازی، خودروسازی، صنایع کشاورزی، صنایع هوایی و تسلیحاتی به ساخت و تولید ماشین آلات، طراحی کارگاه و یا کارخانه­ های تولیدی بپردازند و نظارت و بهره برداری و اجرای صحیح طرح­ ها را عهده دار شوند. دروس این دروه شامل مطالبی در مورد نحوه تولید، طراحی قالب­ های پرس، طراحی قید و بندها، کار و برنامه ریزی با ماشین­ های اتوماتیک، اصول کلی و نحوه کار با ماشین­ های دستی و تعمیر و نصب تمام سرویس­ های صنعتی می ­باشد و درصد نسبتا بالایی از آن ها به صورت عملی ارائه می گردد. با توجه به پیشروی کشور به سمت خودکفایی صنایع، این رشته دارای بازار کار خوبی است.

 

مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی

هدف از این گرایش تربیت متخصصانی است که بتوانند در مراکز تولید و کارخانه­ ها به طراحی اجزاء و مکانیزم ماشین آلات مختلف بپردازند. فارغ التحصیلان می­توانند در کارخانجات مختلف نظیر خودروسازی، صنایع نفت، صنایع نظامی، صنایع تسلیحاتی، صنایع هوافضا، ذوب فلزات و صنایع غذایی و ... مشغول به کار شوند. از جمله دروس این دوره می توان دروس مقاومت مصالح، طراحی اجزاء، ارتعاشات، کنترل و دینامیک را نام برد. در این رشته زمینه اشتغال و بازار کار خوبی وجود دارد.

 

مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی

این رشته در به کار بردن علوم و تکنولوژی جهت طراحی و محاسبه اجزاء سیستم­ هایی که اساس کار آن ها مبتنی بر تبدیل انرژی، انتقال حرارت و جرم است به متخصصان کارآیی لازم را می­ دهد و آن ها را جهت فعالیت در صنایع مختلف مکانیک آماده می­ سازد. فارغ التحصیلان این دوره قادر به طراحی و محاسبه اجزا و سیستم­ ها در بخش­ های عمده­ ای از صنایع نظیر صنعت نفت و گاز، صنایع هوایی، صنایع نظامی، صنایع خودروسازی ، نیروگاه­ ها، صنایع غذایی، ذوب فلزات و ... هستند.

 

 

مهندسی مکانیک گرایش مهندسی پزشکی - بیومکانیک

دانشجوی‌ مهندسی‌ پزشکی‌ گرایش‌ بیومکانیک‌ با به‌ کارگیری‌ مفاهیم‌ مکانیکی‌ در زمینه‌ های‌ پزشکی‌ آشنا می‌ شود. اهمیت‌ این‌ رشته‌ زمانی‌ آشکار می ‌شود که‌ بدانیم‌ جلوه ‌های‌ مختلف‌ انسانی،‌ جنبه‌ های‌ مکانیکی‌ قوی‌ دارد. مثلاً در ساخت‌ دست‌، پا‌ و قلب‌ مصنوعی‌ باید یک‌ متخصص‌ بیومکانیک‌ در مورد نحوه‌ حرکت‌ اندام ‌های‌ یاد شده‌ نظر بدهد. همچنین‌ در زمینه‌ سازگاری‌ محیط‌ صنعتی‌ و غیرصنعتی‌ با بدن‌ انسان‌ علم‌ بیومکانیک‌ نقش‌ مهمی‌ را ایفا می‌ کند. از جمله دروس لازم برای این گرایش می­ توان به دینامیک‌ و ارتعاشات‌ در مهندسی‌ پزشکی‌، خواص‌ مواد مهندسی‌، مقدمه ‌ای‌ بر کاربرد مواد مهندسی‌ در پزشکی‌، مکانیک‌ سیالات‌، کینزیولوژی‌ و بیومکانیک‌ مقدماتی‌، ارتز و پروتز، طراحی‌ اجزاء، دینامیک‌ ماشین‌، ترمودینامیک‌ و انتقال‌ حرارت‌، طراحی‌ و تولید به‌ کمک‌ کامپیوتر، شیمی‌ عمومی‌، بیوشیمی اشاره کرد. پیشرفت در این شاخه به ساخت قلب مصنوعی، دریچه های قلب، مفاصل مصنوعی درک بهتر از عملیات و کارکرد قلب، ریه، شریان ها، مویرگ ها، استخوان ها، غضروف ها، تاندون ها، دیسک های بین مهره ای و پیوندهای سیستم اسکلتی-عضلانی بدن شده است.

 

مهندسی مکانیک گرایش سیستم محرکه خودرو

امروزه قوای محرکه خودرو به لحاظ نحوه تامین انرژی و طراحی بهینه توجه طراحان زیادی را به خود جلب نموده است. هم‌ اکنون قوای محرکه خودروها، غالبا موتورهای درون‌سوز از نوع اشتعال جرقه‌ ای و یا اشتعال فشاری هستند. این موتورها دارای انواع مختلفی است که می‌ توان از دیدگاه­ های متفاوتی آن ها را دسته‌ بندی نمود. موتورهای دوزمانه و چهار زمانه، موتورهای کاربراتوری و انژکتوری، پاشش مستقیم (درون سیلندر) و یا غیرمستقیم (درون منیفولد)، بنزینی، گازوییلی، گاز‌سوز، دوگانه‌سوز، الکلی، تنفس طبیعی، سوپرشارژ (پرخورانی) و توربوشارژ، از انواع موتورها هستند که بر مبنای احتراق داخلی عمل می ‌نماید. البته مبحث انواع سوخت های جایگزین، همچون سوخت های زیستی، هیدروژن و دیگر مواد پاک و همچنین انرژی ‌های الکتریکی در قالب خودروهای برقی یا هیبریدی و یا انرژی خورشیدی از دیگر موضوعات در مبحث قوای محرکه است.

در گرایش قوای محرکه مهندسین در جهت طراحی بهینه موتور برای کاهش مصرف سوخت و بهبود پارامترهای عملکردی موتور نظیر توان و گشتاور تلاش می ­کنند. همچنین سیستم­ های جانبی همچون سیستم­ های خنک ‌کاری موتور و سیستم ‌های تهویه مطبوع خودرو از جمله مواردی است که در فضای رقابتی طراحی باعث چشمگیر شدن ویژگی­ های یک سیستم طراحی شده می­ گردد. مهندسان خودرو در این گرایش نیاز به تسلط بر مکانیک جریان سیالات و انتقال حرارت ناشی از آن دارند. از نرم افزارهای تحقیقاتی در این زمینه می ‌توان به GT Power ، Kiva و AVL FIRE اشاره نمود.

 

 

مهندسی مکانیک گرایش طراحی سیستم های دینامیکی خودرو

 راحتی سفر به معنای کاهش ضربات ناشی از ناهمواری ­های سطح جاده به سرنشینان یکی از مهمترین پارامترها در طراحی خودروی مناسب به شمار می ‌رود. همچنین فرمان پذیری خودرو در جاده، علی‌الخصوص در پیچ ­های تند موضوع مهم دیگری است که باید به آن توجه داشت. از طرف دیگر یکی از ملزومات خودروی ایمن، داشتن سیستم ترمز کاملا مطمئن است. این موضوعات سرفصل مباحثی هستند که به تفصیل درگرایش سیستم های تعلیق، ترمز و فرمان مورد بررسی قرار می ‌گیرند. برای این منظور، دانشجویان با تکنولوژی­ های مختلف روز دنیا در زمینه تعلیق، ترمز و فرمان آشنا شده، سپس مبانی طراحی آن را آموزش دیده، ضمن شناخت دقیق ‌تر سیستم­ های تعلیق و فرمان، با روش ­های شبیه ‌سازی و حل عددی معادلات دینامیکی خودرو آشنا می‌ شوند.

 

 

مهندسی مکانیک گرایش سازه بدنه خودرو

بدنه ایمن‌ تر، زیباتر و سبک‌ تر، عامل موفقیت خودروسازها در قرن بیست‌ و یکم خواهد بود. امروزه طراحان کارخانجات بزرگ توانسته ‌اند با استفاده از مواد پیشرفته مهندسی ط­رح هایی را در بدنه خودرو ارائه نمایند که تا کنون نظیرش دیده نشده بود و بعضا در رویاها و تخیل یافت می ‌شد. برای طراحی و ساخت چنین خودروهایی، نیاز به دانش کامل در زمینه مواد، مقاومت آن ها، مکانیزم ها، طراحی و محاسبات مهندسی و همچنین فرآیندهای تولید می‌ باشد. ایمنی بدنه تنها با محاسبات دقیق مهندسی دست یافتنی خواهد بود. در این راستا طراحی سازه خودرو بر اساس جذب انرژی بهینه در برخورد و تصادف اهمیت ویژه ‌ای دارد. نرم افزارهای شبیه ‌سازی نظیر Abaqus ، Ansys، LS-Dyna، MADYMO از جمله نرم‌ افزارهای مورد استفاده در این زمینه هستند.

 

مهندسی مکانیک گرایش مکاترونیک

مکاترونیک یا مهندسی مکانیک و الکــترونیک تلفیق سه رشته مهندسی مکانیک، مهندسی الکترونیک و مهندسی کامپیوتر است. این رشته سعی بر آن دارد تا نگاهی یکپارچه به سیستم ‌های تشکیل شده از اجزای مکانیکی - الکترونیکی - کنترلی و نرم‌ افزار داشته باشد. واژه مکاترونیک توجه شما را به علم مکانیک و الکترونیک جلب می ‌کند. اما هدف مکاترونیک ایجاد و استفاده از ارتباط داخلیِ میان ‌رشته ‌های مهندسی مرتبط با اتوماسیون و خودکارسازی است، تا یک نمایه از کنترلِ پیشرفته‏ را در سیستم‌ های ترکیبی به خدمت بگیرد. مهندسی مکاترونیک یک مجموعه بین‌ رشته‌ای تلفیقی از پوشش اهداف مشترک رشته‌ های مهندسی مکانیک، مهندسی برق، مهندسی کنترل و مهندسی کامپیوتر پدید آمده ‌است. هدف مکاترونیک این است که به سیستم‌ های ساده ‌تر، ارزان ‌تر، راحت‌ تر و انعطاف‌ پذیرتر دست یابیم. در نگاه دیگر فارغ التحصیلان رشته مهندسی مکاترونیک با دید جامعی که از علوم مهندسی (مکانیک، الکترونیک و کامپیوتر) دارند می­ توانند بر اجرای طرح های مهندسی نظارت داشته و برای آن ها برنامه ریزی نمایند.

 

 

دوره کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک شامل 24 واحد درسی، 2 واحد سمینار و 6 واحد پایان‌نامه می‌باشد، که از این بین باید 9 واحد از بین درس های اجباری و 15 واحد از دروس اختیاری پاس کرد.

 

جدول چارت دروس دوره کارشناسی ارشد مجموعه مهندسی مکانیک

گرایش

دروس اجباری

دروس اختیاری

ساخت و تولید

سیستم های تولید صنعتی

طراحی و ساخت به کمک کامپیوتر

شکل دهی فلزات یا متالورژی در تولید

ریاضیات پیشرفته

سمینار

روشهای پرداخت سطح

فرآیندهای الکتروفیزیکی

متالوژی در تولید

تکنولوژی پلاستیک پیشرفته

متالوژی پودر پیشرفته و پوشش فلزات

کاربرد میکروپروسسورها

جوشکاری

روش اجزا محدود

اندازه گیری پیشرفته

طراحی اجزا و سازه های ماشین ابزار

ارتعاشات ماشین ابزار

تبدیل انرژی

ریاضی مهندسی پیشرفته

مبانی دینامیک سیالات محاسباتی

مکانیک محیط پیوسته

مکانیک سیالات پیشرفته

ترمودینامیک پیشرفته

انتقال حرارت پیشرفته (هدایت

یا تشعشع یا جابجایی)

سمینار

زیر گروه دینامیک سیالات

زیرگروه علوم حرارتی

زیر گروه سیستم های انرژی

توربولانس

هیدروآئرودینامیک

  تئوری لایه مرزی

  جریان لزج

  انتقال حرارت در جریانهای دوفازی

  سوخت و احتراق پیشرفته

  تئوری لایه مرزی  

  دینامیک سیالات محاسباتی

  اندازه گیری پیشرفته

  مکانیک سیالات پیشرفته

سیستم انرژی

مهندسی فرآیند

طراحی مفهومی فرآیند

برنامه ریزی ریاضی پیشرفته

تحلیل سیستم های انرژی

مدلسازی انرژی

سمینار

اقتصاد سنجی

قابلیت اطمینان و تحلیل ریسک

بهینه سازی جریان انرژی

امنیت انرژی

اقتصاد انرژی

اقتصاد منابع پایان پذیر انرژی

فناوری پینچ و اگزرژی

مدیریت مصرف انرژی در ساختمان

کارایی انرژی در تاسیسات حرارتی

طراحی کاربردی

مکانیک جامدات

 روش اجزای محدود1

مکانیک شکست

تئوری الاستیسیته

ریاضی مهندسی پیشرفته

مکانیک محیط پیوسته

پلاستیسیته

  مکانیک جامدات

 

تئوری صفحه ها و پوسته ها

خزش،خستگی و شکست

مواد مرکب - کامپوزیت ها

برش فلزات

روشهای انرژی

کنترل، دینامیک و ارتعاشات

 

سیستم های دینامیکی

دینامیک پیشرفته

 ارتعاشات پیشرفته

کنترل خودکار پیشرفته

 

کنترل، دینامیک و ارتعاشات

طراحی مکانیزمهای پیشرفته

مباحث منتخب دررباتیک

رباتیک - سینماتیک و دینامیک

شبکه عصبی

کنترل فازی

کنترل غیرخطی

کنترل تطبیقی

 

بیومکانیک

جبرانی

فیزیولوژی

آناتومی

آز آناتومی و فیزیولوژی

مقدمه ای بر آمار و احتمالات

و ریاضیات پیشرفته

مدل سازی و شبیه سازی سیستمهای

بیولوژیکی

محاسبات عددی پیشرفته

طراحی سیستم های کنترلی

دینامیک سیالات محاسباتی

اجزا محدود

الاستیسیته

دینامیک پیشرفته

سیستم های تصویر برداری پزشکی

بیومکانیک صدمات استخوانی

مباحث برگزیده در بیومکانیک

اعضا و اندامهای مصنوعی

مواد پزشکی

سیستمهای تصویربرداری پزشکی

انتقال حرارت بیولوژیکی

بیومکانیک شغلی

مکانیک محیط پیوسته

روشهای اجزاء محدود

بیو مکانیک عمومی

مکانیک سیالات در سیستم های

بیو لوژیکی

رباتیک

سمینار

سیستم محرکه

خودرو

ریاضی مهندسی پیشرفته

محاسبات عددی پیشرفته

موتورهای احتراق داخلی پیشرفته

سمینار

ترمودینامیک پیشرفته

مکانیک سیالات پیشرفته

مکانیک محیط پیوسته

سیستم های انتقال قدرت

کاربرد کنترل پیشرفته در خودرو

دینامیک پیشرفته

طراحی موتورهای پیستونی

اجزا محدود

سوخت و احتراق پیشرفته

کنترل آلودگی محیط زیست

شبیه سازی موتورهای پیستونی

انتقال حرارت پیشرفته

دینامیک سیالات محاسباتی

مباحث منتخب در خودرو

سیستم های تعلیق

، ترمز، فرمان

ریاضی مهندسی پیشرفته

محاسبات عددی پیشرفته

اجزا محدود

محیط پیوسته

دینامیک پیشرفته

سمینار

کاربرد کنترل پیشرفته در خودرو

سیستم های انتقال قدرت

طراحی مکانیزم پیشرفته

ارتعاشات پیشرفته

کنترل پیشرفته

شبکه عصبی

کنترل فازی

کنترل غیرخطی

کنترل تطبیقی

سیستم های دینامیکی

سازه بدنه خودرو

ریاضی مهندسی پیشرفته

محاسبات عددی پیشرفته

اجزا محدود

محیط پیوسته

دینامیک پیشرفته

ارتعاشات پیشرفته

سمینار

طراحی مکانیزم پیشرفته

کنترل پیشرفته

شبکه عصبی

کنترل فازی

کنترل غیرخطی

کنترل تطبیقی

سیستم های دینامیکی

مکاترونیک

مدارهای الکتریکی-منطقی و

الکترونیکی

ریاضیات مهندسی پیشرفته

شبکه های عصبی

هوش مصنوعی و سیستم های خبره

شناسایی سیستم ها

مکاترونیک 1

مکاترونیک 2

کنترل خودکار پیشرفته

اتوماسیون صنعتی

روش اجزا محدود

کنترل محرکه های الکتریکی

شناسایی سیستم

شبیه سازی کامپیوتر

شبیه سازی و مدلسازی در بیومکانیک

حساسه ها و کالیبراسیون ربات

تکنولوژی مواد نوین: مرکب، چند لایه ای

مدیریت کیفیت و عملیات

جدول دروس اختیاری و اجباری در گرایش های مختلف کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک

 

ظرفیت گرایش ­ها در کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک

پذیرش در گرایش های موجود در دفترچه ثبت نام سال 96، در کنکور کارشناسی ارشد  مجموعه مهندسی مکانیک را در لینک زیر می توانید ببینید:

ظرفیت پذیرش رشته مکانیک در کارشناسی ارشد 96

 

 

 

سایر بخش های مجموعه مهندسی مکانیک

نظرات این مطلب

افزودن نظر جدید

  • تصویر فرد

    حمید‏ - 01/5/12

    سلام من لیسانس مکانیک سیالات گرفتم 
    فوق لیسانس چی ها میتونم کنکور بدم؟ گرایشهای خارج از مکانیک هم میتونم بخونم؟ ممنون میشم کسی میدونه راهنمایی کنه.

  • تصویر فرد

    میلاد‏ - 00/12/12

    سلام خسته نباشید ممنون از مطالب مفیدتون من کارشناسی تکنولوژی مکانیک خودرو دارم میخواستم بدونم واسه ارشد میتونم مکاترونیک بخونم و اگه میشه آیا مدرکی که میگیرم با کسانی که کارشناسی مهندسی مکانیک خوندن فرق میکنه یا نه ؟

  • تصویر فرد

    امید فتحی‏ - 00/6/11

    سلام من کارشناسی مکانیک خودرو خوندم می تونم ارشد مکاترونیک بدم و اگر ما ارشد بخونیم چه جوری شامل نظام مهندسی میشم با تشکر

  • تصویر فرد

    عارف زین الدینی‏ - 99/12/17

    سلام من کارشناسی درس های سیالاتی رو پاس کردم میخواستم بدونم امکانش هست که گرایش ارشد ساخت و تولید بخونم؟

  • تصویر فرد

    محمد ابراهیم‏ - 99/9/19

    سلام میشه بگید مکانیک گرایش تسلیحات بازار کارش چجوریه و مناسب خانم ها هست یا نه؟

  • تصویر فرد

    حامد صادقی‏ - 99/9/17

    با سلام.بنده کارشناسی فناوری خودرو دارم.برای ارشد می توانم مهندسی مانیک سیالات گرایش طراحی جامدات یا برای مهندسی هوا فضا ادامه تحصیل بدم؟

  • تصویر فرد

    علی دشت بزرگ‏ - 99/8/21

    باسلام ببخشیدامکانش هست راهنمایم بکنیدمن رشته کارشنلسی معماری خوندم حالامیخوام ارشدمکانیک جامدات بخونم کدوم از ۵گرایش خوبه واسه من بااین حال من درشرکت فولادسازی کارمیکنم کدوم از گرایش های مکانیک جامدت برای ماکاربردداره باتوجه بکارم.
    ممنون میشم راهنمایم کنید. علی ازاهواز

  • تصویر فرد

    M.A.S‏ - 98/11/2

    سلام ، بنده مکانیک خوندم الان برای ارشد میتونم از رشته های کامپیوتر مثل رایانش امن انتخاب کنم؟

  • تصویر فرد

    بابک‏ - 98/9/14

    سلام وقت بخیر
    چرا درایران ارشد رشته مکانیک گرایش سیالات و تاسیسات ندارید؟

  • تصویر فرد

    ghasemi‏ - 98/5/25

    من کارشناسی مکانیک خوندم.امکانش هست ارشد فیزیک یا ریاضیات بخونم؟

  • تصویر فرد

    خانم حسن زاده‏ - 98/5/26

    سلام وقت بخیر، بله

  • تصویر فرد

    رحمام دیزج‏ - 98/4/11

    سلام خسته نباشید
    میخواستم اگه بشه یه توضیحاتی در مورد رشته مهندسی تسلیحات بهم بدین
    ممنون

  • تصویر فرد

    محمد مهدی‏ - 98/2/9

    سلام من کارشناسی مکانیک دارم میتونم برنامه نویسی ارشد بخونم ؟؟

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 98/3/5

    سلام
    منع قانونی ای وجود ندارد

  • تصویر فرد

    مهری‏ - 97/10/19

    ممنونم بابت مطالب خیلی خوبتون

  • تصویر فرد

    ف ا‏ - 97/9/28

    سلام بعداز کارشناسی مکانیک واسه کارشناسی ارشد میشه مهندسی معماری انتخاب کرد؟یا محدودیت انتخاب رشته ای داره؟

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 98/5/27

    سلام
    بله می تونید شرکت کنید

  • تصویر فرد

    M‏ - 97/9/27

    با سلام بنده کارشناسی ناپیوسته مکانیک خودرو دارم به نظر شما ارشد کدام گرایش مکانیک برم از لحاظ بازار کار و استخدام موفق تر هستم

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 98/3/5

    سلام
    علاقه را اولویت قرار بدید

  • تصویر فرد

    حامد‏ - 97/9/22

    سلام من کارشناسی نا پیوسته مکانیک خودرو دارم میتونم ارشد سلاح بخونم؟

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 98/4/6

    سلام
    بله اما چند سالی هست که هیچ دانشگاه نظامی ای این گرایش رو ارائه نمی کند

  • تصویر فرد

    عرفان..‏ - 97/9/2

    سلام خسته نباشید من لیسانس ناپیوسته مهندسی تاسیسات دارم گفتم ببینم میتونم توهر رشته که خواستم شرکت کنم؟باتشکر

  • تصویر فرد

    خانم حسن زاده‏ - 97/9/3

    سلام وقت بخیر 
    هر رشته ای از دفترچه وزارت علوم رو بخواید، میتونید شرکت کنید.

  • تصویر فرد

    مهران‏ - 97/4/18

    سلام خسته نباشید من مهندسی انرژی خوندم بنةرتون با توجه به ضرایب درسها شانس قولی تبدیل انژی دارم؟

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 97/4/28

    سلام
    بله اما ممکن است لازم برخی دروسی که نداشته اید رو برای کنکور بخونید

  • تصویر فرد

    محسن‏ - 97/3/19

    سلام من رشته مکانیک درهنرستان میخونم
    میخوام در اینده استخدام بشم البته معلمی
    ایا امکان داره وچه طور؟
    کدام شاخه رو انتخاب کنم ؟
    ۱ سیالات
    ۲ جامدات
    ۳ ساخت وتولید

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 97/4/14

    سلام
    استخدام اموزش پرورش بر اساس ازمون های استخدامی هست و معمولا هرسه شاخه پذیرش دارند

  • تصویر فرد

    مهرداد‏ - 97/3/10

    سلام خسته نباشید من رتبه ۶۵۰ ساخت تولید آوردم دانشگاه تبریز روزانه قبول میشم؟با تشکر

  • تصویر فرد

    Mahdieh‏ - 97/3/3

    من کارشناسی حسابداری دارم..میتونم برای ارشد مکانیک بخونم؟چه شرایطی لازمه؟

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 97/4/14

    سلام
    بله ممکن است اما نیاز به تلاش زیادی دارد
    برای اطلاعات بیشتر به طور رایگان در سیستم مشاوره و برنامه ریزی رشته مهندسی مکانیک ثبت نام کنید 

  • تصویر فرد

    پوریارنجبر‏ - 97/2/23

    سلام و خسته نباشید.ببخشید من مدرک کارشناسی ناپیوسته مهندسی مکانیک خودرو دارم.میخواستم بدونم واسه کارشناسی ارشد میتونم تو آزمون ارشد گروه مکانیک شرکت کنم؟؟؟محدودیتی نداره برام؟

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 97/2/27

    سلام
    محدودیتی نیست و می تونید شرکت کنید 

  • تصویر فرد

    دانیال‏ - 96/12/18

    سلام
    من کاردانی مکانیک جوشکاری خوندم می خواستم بدونم آیا امکانش هست تو کارشناسی گرایش سیالات ادامه بدم

  • تصویر فرد

    سياوش چاهي بخش‏ - 96/12/10

    با سلام و تشكر بابت مطلب خوبتون
    بنده دانشجوي كارشناسي مهندسي شيمي هستم
    ميخواستم ببينم ورود به ارشد مهندسي خودرو چه رتبه اي ميخواد و ايا براي بنده پيش نيازي چيزي هست؟

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 97/2/17

    سلام 
    رتبه ها برای دانشگاه های مختلف متفاوت است و پیش نیاز هم کاملا وابسته به نظر گروه مربوطه در دانشگاه است و ممکن است اگر برخی دروس پایه مهندسی مکانیک رو نگذرونده باشید مجبور به برداشتن پیش نیاز شوید.

  • تصویر فرد

    علی حاتمی‏ - 96/11/2

    سلام.. سوال داشتم اینکه با کاردانی مکانیک - تاسیسات و کارشناسی ناپیوسته تاسیسات حرارتی و برودتی میشه ارشد مکانیک ثبت نام کرد؟

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 97/2/17

    سلام
    بله مشکلی برای ثبت نام وجود ندارد

  • تصویر فرد

    علیرضا‏ - 96/10/29

    سلام من کارشناسی نابیوسته دارم در رشته ی مکانیک گرایش ماشین ابزار میخواستم بدونم واسه ارشد میتونم مکانیک تبدیل انرژی بخونم

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 97/2/17

    سلام
    بله مشکلی ندارد.(ممکن است در ابتدای کارشناسی ارشد چند درس پیش نیاز به شما داده شود)

  • تصویر فرد

    Nima‏ - 96/10/1

    سلام ببخشيد رشته تاسيسات گرايش مكانيك هست يا خير ؟

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 97/2/20

    سلام 
    در کارشناسی ارشد گرایشی با نام تاسیسات نداریم و لی این شاخه زیر مجموعه تبدیل انرژی محسوب می شود

  • تصویر فرد

    مهدی‏ - 96/8/10

    سلام دوستان آیا رشته طراحی جامدات حذف شده؟

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 97/2/17

    سلام 
    زیرمجموعه ای از گرایش طراحی کاربردی محسوب می شود.

  • تصویر فرد

    مطهره‏ - 96/7/22

    با سلام
    میشه اطلاعاتی نسبت به مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی در اختیارم بذارین؟
    موقعیت کاریش کجاهاست؟

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 97/2/20

    سلام
    به زودی در اپلیکیشنی که منتشر می کنیم اطلاعات کامل هر گرایش نوشته شده است.

  • تصویر فرد

    مسلم‏ - 96/7/1

    سلام...خسته نباشید..من کارشناسی تکنولوژی ساختمان دارم..والان در یک جایگاه سی ان جی مشغول به کار هستم ..میخاستم بپرسم رشته مرتبط با جایگاه سی ان جی چیه...وآیا میتونم ارشد مکانیک بخونم...

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 97/2/17

    سلام 
    در مورد شرکت کردن ، بله شما می تونید و تا حدودی هم مرتبط است اما در این زمینه بیشتر تحقیق کنید 

  • تصویر فرد

    علی‏ - 96/6/30

    باسام
    آیا برای قبولی در مقطع دکترا در رشته مهندسی مکانیک باید کتاب های رائ رو بخونیم؟؟
    حتی کتاب ارتعاشات سیستم ها پیوستش که ترجمه نشده البته میگن ترجمش توسایت booknic.ir اومده اما سایتش توگوگل باز نمیشه
    واقعا کتاب های رائو اینقدر مهمه؟؟

  • تصویر فرد

    fateme amiri‏ - 96/6/26

    سلام میخواستم بدونم برای قبولی ارشد مکانیک گرایش مهندسی پزشکی_بیومکانیک چه رتبه ای لازمه؟ چ دانشگاههایی این رشته رو دارن؟ و ایا از مهندسی مکانیک سیالات میشه برای ارشد این رشته رو انتخاب کرد؟

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 97/2/17

    سلام 
    رتبه ها و دانشگاه ها طیف وسیعی هستند و در دیگر مطالب سایت می تونید اطلاعات بیشتری دراین زمینه کسب کنید.بله شما می تونید در این رشته شرکت کنید.

  • تصویر فرد

    مهرداد میرزایی‏ - 96/6/17

    ایا مهندسی سیتسم های انرژی برای ارشد خوبه

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 97/2/17

    سلام
    سوال تون خیلی کلی است و کاملا وابسته به شرایط شما است.

  • تصویر فرد

    علی احمدی‏ - 96/6/9

    سلام و تشکر از اطلاعات جامع شما
    بنده فارغ التحصیل رشته مهندسی مواد متالورژی صنعتی (کارشناسی)هستم. حدودا 14 سال سابقه کار در زمینه بازرسی در پروژه های نفت و گاز دارم. با توجه به وضعیت شغلیم بیشتر با موارد مکانیک سیالات سر و کار دارم. میخواستم بدونم برای وضعیت من که زمینه تحصیلی مکانیک ندارم ادامه تحصیل (ارشد) در رشته تبدیل انرژی بهتره یا همون متالورژی رو ادامه بدم؟ و آیا در صورت انتخاب رشته مکانیک در ارتباط با یادگیری دروس به مشکل میخورم یا نه؟
    تشکر از لطف شما

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 97/2/20

    سلام
    اگر هدف فقط گرفتن مرک باشه احتمالا متالوژی انتخاب بهتری است. اما اگر بر اساس علاقه و زمینه کاری می خواهید تصمیم بگیرید مکانیک بهتر است.
    در مورد مشکل در یادگیری نیز مطمئنا نسبت به دانشجویان با پایه مکانیک شرایط سخت تری دارید اما اگر با کمک مشاور بتونید منابع مناسبی رو انتخاب کنید احتمال قبولی و کسب رتبه قابل قبول دور از ذهن نیست.

  • تصویر فرد

    يونس علي نقي زاده‏ - 96/5/22

    سلام خسته نباشين من ميخوام واسه ارشد رشته مكانيك ثبت نام كنم،تهران دانشگاه ازاد داره بدون ازمون؟ ميخوام ادامه بدم سردر گم شدم الان

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 97/2/20

    سلام 
    تا جایی که من اطلاع دارم دانشگاه های خود شهر تهران با ازمون هستند و باید در کنکور ارشد شرکت کنید.

  • تصویر فرد

    رامين‏ - 96/5/16

    سلام به نظر شما مهندسي مكانيك براي خانوما مناسب يا نه بازار كارش چه طور

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 97/2/20

    سلام 
    مشابه دیگر رشته های مهندسی است و محیط های کاری و بازار کار متناسب با خانم ها نیز در این رشته وجود دارد.

  • تصویر فرد

    Niloofar dh‏ - 96/3/16

    ببخشيد دانشگاههاي آزاد توانبخششي چه شهر هايي داره؟از زير شاخه هاي مهندسي پزشكي

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 96/3/30

    هنوز دفترچه اش منتشر نشده.

  • تصویر فرد

    محسن‏ - 96/3/13

    باسلام وخسته نباشید،یه سوال داشتم،من کاردانیموخودروخوندم وکارشناسی تاسیسات حرارتی وبرودتی ،وعلاقه ی زیادی دارم که ارشد گرایش تبدیل انرزی بخونم، ولی خوب میخو استم بدونم کدوم گرایش مکانیک ازنظربازارکارازبقیه بهتره؟؟؟واینکه کدوم گرایشش جای پیشرفت بهتریوتوی ایران داره؟؟؟

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 97/2/20

    سلام 
    سوالتون خیلی کلی است و حدودا گرایش های جامع در یک سطح هستند و بستگی به علاقه و توانایی های هر فرد دارند.

  • تصویر فرد

    ehsan‏ - 96/3/5

    سلام - با میانگین 20 درصد با معدل16/05 در ارشد96 مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی چه رتبه ای میشه آورد؟

  • تصویر فرد

    امیر سلیمانی‏ - 97/2/20

    سلام
    از ربات تخمین رتبه ما استفاده کنید.
    سامانه تخمین رتبه 

  • تصویر فرد

    امیر‏ - 96/1/22

    با سلام مطالب خوب بود.بنظر من ارشد کار سخت تر گیر میاد

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 96/1/24

    سلام. می تونید با مطرح کردن نظرتون تو اتاق فکر نظر سایر دوستان رو هم بدنید.

  • تصویر فرد

    وحید‏ - 96/1/18

    سلامدوستام در رابطه با رشته مهندسی تسلیحات هیچ اطلاعات بدرد بخوری نداااااااره ک اگ کسی در این ضمینه اطلاعی داره لطفا به من هم بگه ممنون

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 96/1/19

    سلام. با مطرح کردن سوالتون تو اتاق فکر بهتر راهنمایی خواهید شد در این زمینه

  • تصویر فرد

    بارانا‏ - 96/1/16

    سلام من رشتم مهندسی پزشکی بیومکانیک هست ایا ما با بچه ها ی مکانیک رقابت میکنیم تو کنکور برای این گرایش؟

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 96/1/16

    سلام. بله همه تون در یک مجموعه به نام مجموعه مهندسی مکانیک شرکت می کنید و برای همه تون در گرایشهای مختلف رتبه ها میاد

  • تصویر فرد

    مهرداد‏ - 96/1/15

    سلام من ترم ۶ مهندسی انرژی هستم .برای ارشد کدوم گرایش مهندسی مکانیک بهتره

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 96/1/15

    تبدیل انرژی

  • تصویر فرد

    احمد‏ - 95/11/20

    سلام
    میخاستم بدونم با گرایش ساخت و تولید میشه به گرایش بیومکانیک رفت؟
    با تشکر

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 95/12/26

    سلام. بله میشه.

  • تصویر فرد

    رضا‏ - 95/10/26

    سلام در چه دانشگاهایی امکان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد گرایشهای مهندسی مکانیک به صورت مجازی وجود دارد؟

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 95/12/26

    سلام. به دفترچه انتخاب رشته سال 95 موجود در سازمان سنجش مراجعه کنید.

  • تصویر فرد

    حامد‏ - 95/10/20


    سلام بنده دانشجوی لیسانس ساخت و تولیدم میخواسم بدونم آیا برای ارشدساخت و تولیدوانتخاب کنم یا رشته دیگ لطفا از نظر بازار کار راهنماییم کنید

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 95/12/26

    سلام. می تونید تبدیل انرژی بخونید.

  • تصویر فرد

    رضا‏ - 95/10/11

    سلام من لیسانس ساخت و تولید خوندم . برای ارشد چی بخونم بهتره .علاقم کامپیوتر و طراحی و قطعات الکترونیکی

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 95/12/26

    سلام. معماری کامپیوتر.

  • تصویر فرد

    حامد حمیدی‏ - 95/8/16

    سلام من هنرجوی هنرستان پسرانه شهدا اهواز هستم رشته مکانیک خودرو از نوشته هایی که در اختیار ما گذاشته آید سپاس گذارم و به نظر من بهترین گرایش های رشته مکانیک تبدیل انرژی و طراحی کاربردی هست و اگر عمر بود من هم از دانشجویان یکی از این دوره خواهم بود

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 96/1/19

    سلام. قطعا همینطور خواهد بود.

  • تصویر فرد

    مجتبی‏ - 95/8/15

    سلام و خسته نباشید
    من لیسانس نقشه کشی صنعتی هستم میخواستم بدونم میتونم ارشد مکانیک مناسب با تاسیسات ساختمان بخونم.اگه میشه چه گرایشی را باید بخونم.ممنون

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 96/1/19

    سلام. بله می تونید و در انتخاب گرایش هم آزاد هستید.

  • تصویر فرد

    محمد ‏ - 95/8/11

    سلام به کادر زحمت کشتون
    خداییش کار سایتتون حرف نداره ممنون واسه اطلاعات مفید و خوبتون

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 95/8/11

    ممنون. موفق باشید.

  • تصویر فرد

    م‏ - 95/8/8

    سلام .مکانیک هوا فضا هم‌داره.مکانیک از نظر بازار کار چطوره ...من فیزیکم مقطع لیسانس برای تغییر رشته چی بخونم....ممنون

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 95/8/11

    سلام. نه نداره. هوهافضا شناوره و یه رشته جداست. بازا رکار مکانیک گرایش تبدیل و طراحی خوبه.

  • تصویر فرد

    رامین‏ - 95/7/17

    سلام خسته نباشی
    من لیسانس سیالات خوندم و فوق را سمنان ساخت و تولید قبول شدم.
    به نظر شما تبدیل انرژی بهتر یا ساخت و تولید

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 95/7/18

    سلام. لطفا سوالتون رو تو اتاق فکر گروه مکاینک مطرح کنید. ممنون

  • تصویر فرد

    کیوان صارمی‏ - 95/7/12

    سلام.من مهندسی مکانیک دانشگاه امام خمینی قبول شدم اما گرایشم از اول نمیتونم انتخاب کنم.میخواستم بدونم اگه بخوام بیومکانیک بخونم اما دانشگاه نداشته باشه باید چی کار کنم؟؟

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 95/7/13

    باید تو ارشد برید دنبالش

  • تصویر فرد

    آسیه‏ - 95/7/4

    سلام من امسال میخام وارد دانشگاه بشم.مهندسی مکانیک دانشگاه حکیم سبزواری سبزوار روزانه.میخاستم بپرسم بعداز چند ترم گرایش ها مشخص میشه؟من گرایش مهندسی پزشکی بخام برم باید چه شرایطی داشته باشم .میشه کامل برام توضیح بدین..ممنون.

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 95/7/8

    سلام. اصولا گرایشها تو کانیک همون اول مشخص میشه و دانشگاههایی که مشخص نکردند بعد از سال دوم این کار رو می کنند.

  • تصویر فرد

    بهرام‏ - 95/6/24

    بسیار ممنون

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 96/1/20

    موفق باشید.

  • تصویر فرد

    mehdi‏ - 95/6/13

    سلام.
    خسته نباشید. آیا کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک تبدیل انرژی بازار کار خوبی دارد یا نه؟
    چون من شنیده ام که بازار کار لیسانس مکانیک سیالات بهتر از فوق لیسانس آن بوده و بهتر است در رشته های دیگر ادامه تحصیل بدهم؟ خواهشمند است راهنمایی بفرمایید

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 95/6/13

    لطفا سوالتونو تو اتاق فکر مطرح بفرمایید.
    با تشکر

  • تصویر فرد

    مجتبی‏ - 95/6/2

    سلام،خسته نباشید،،میخواستم بدونم مکانیک خودرو و تبدیل انرژی توی مقطع ارشد چند واحد هستن،با تشکر از شما

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 95/6/2

    اصولا نباید بیشتر از 32 واحد باشن. می تونید تو اتاق فکر سوالتونو مطرح کنید تا جوابهای دقیق تری بگیرید.

  • تصویر فرد

    بهروز‏ - 95/3/30

    سلام.بنده رتبه 4227 مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی شدم.آیا امیدی هست روزانه شهرستان قبول بشم.

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 95/3/30

    سلام. لطفا از طریق دو لینک زیر برای انتخاب رشته و احتمال قبولی استفاده بفرمایید:
    نرم افزار انتخاب رشته: final.3gaam.com
    مشاوره حضوری و تلفنی انتخاب رشته: shop.3gaam.com که وارد فروشگاه 3گام میشید. در بخش بالای سایت از نوار ابزار جستجو، انتخاب رشته رو سرچ کنید و صفحه مربوط به خرید مشاوره حضوری و تلفنی باز میشه.
    با تشکر

  • تصویر فرد

    mehdi‏ - 95/3/29

    سلام .به نظرتون گرایش طراحی کاربردی بهتره یا تبدیل انرژی (از نظر بازار کار . سختی رشته . ..)

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 95/3/30

    تبدیل انرژی بهتره

  • تصویر فرد

    hosseiny‏ - 95/3/13

    سلام و ممنون از مطالب مفیدتون
    ثبت نام آزمون کارشناس رسمی که تا 21 خرداد 95 تمدید شده در رشته(( برق،ماشین و تاسیسات کارخانجات)) از رشته مهندسی مکانیک داوطلب می گیره . با توجه به درآمد خوب این رشته آیا همه گرایش ها می توانند شرکت کنند ؟
    توی سایت(( مهندسی دات آی آر)) یک جزوه را گذاشته که سه بخش داره هم برقی هم مکانیکی و هم صنایع که بیشتر جزوه ش برق و مکانیک رو توضیح داده و تست حل کرده .
    آیا ما باید به سوالات برق هم جواب بدهیم ؟شانس قبولی ما مکانیک ها چقدر هست ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید .

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 95/3/13

    سلام. بله اکثر رشته ها می تونند شرکت کنند. اصولا اطلاعات ما در این زمینه خیلی کمه و باید سوالتون رو در اتاق فکر گروههای برق و یا مکانیک مطرح کنید تا بهترین جوابها بهتون داده بشه.

  • تصویر فرد

    مینا‏ - 95/2/26

    باعرض سلام و تشکر بنده ی سوال داشتم دانشگاه های تهران اخرین رتبه ای که میگیرند چقدر است؟شبانه و روزانه

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 95/2/27

    سلام تا رتبه 800 و کم کیفیت ترین دانشگاه هم شهید بهشتیه.
    برای شبانه تا رتبه 1300.

  • تصویر فرد

    ایمان‏ - 95/2/11

    سلام مرسی از زحمات بی دریقتون
    یک سوال داشتم خدمتتون
    میخواست بدونم که من با مدرک کاردانی مکانیک خودرو میتونم وارد رشته مکانیک سیالات در کارشناسی بشم چون قبلا کسانی که در دبیرستان رشته ریاضی بودن میتونستن کارشناسی پیوسته چهار سال بخونن علان دانشگاه ازاد میتونم دو سال بخونم ولی میخواستم بدونم داشگاه های دولتی هم این امکان هست

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 96/1/28

    سلام. بله امکانش هست.

  • تصویر فرد

    مجتبی‏ - 95/2/5

    سلام خسته نباشید .میخواستم بپرسم میشه با مدرک کارشناسی نرم افزار
    برای کارشناسی ارشد مکاترونیک بخونم؟؟؟
    ایا باید واحد های اضافی هم بگذرونم؟؟؟

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 95/2/6

    سلام. بله می تونید بخونید. در مقطع ارشد برخی از واحدها در بخی از رشته ها مشمول گذروندن واحدها می شن. با مطرح کردن سوال خودتون تو اتاق فکر جواب این سوالتون رو به صورت تخصصی و مشاوران تخصصی و سایر دوستانی که شبیه شما بوده اند می تونند پاسخ بدن.

  • تصویر فرد

    reza‏ - 94/12/13

    سلام
    آقا خداوکیلی دسستون درد نکنه ممنون خدا خیرتون بده واقعا بدردم خورد.
    با تشکر

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 94/12/15

    سلام.
    خواهش می کنیم.

  • تصویر فرد

    مکانیک‏ - 94/11/6

    ممنون از لطف شما .

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 96/2/2

    موفق باشید.

  • تصویر فرد

    سعید‏ - 94/10/9

    ممنون

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 96/2/2

    موفق باشید.

  • تصویر فرد

    ali‏ - 94/10/7

    ممنون از اطلاعات فوق العاده ای که ارائه کردین...

  • تصویر فرد

    پشتیبانی 3گام‏ - 96/2/2

    موفق باشید.

شما هم نظرتان را در مورد این مطلب بگویید.

loading

3گام: مسیر مطمئن موفقیت