انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 98
انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402

 

برای ورود به نرم افزار انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 3گام از لینک زیر استفاده کنید.

https://final.3gaam.com/

 

نکات مهم انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402

 انتخاب رشته آخرین گام و حساس ترین گام در مسیر موفقیت کارشناسی ارشد وزارت بهداشت می باشد. رعایت نکات مهم در انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت باعث می شود که با اشتباه های بعضا جبران ناپذیر مواجه نشوید و موفقیت خود را تکمیل کنید و در سال 1402 وارد مقطع ارشد رشته دلخواه خود بشوید. در این مقاله به توضیح نکات مهم انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402 می پردازیم تا داوطلبان بتوانند با مطالعه این مطلب انتخاب رشته مناسب تر و بهتری نسبت به شرایط خود داشته باشند.

 

دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402

دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402، مهم ترین مرجع شما برای استخراج نکات مهم انتخاب رشته ارشد بهداشت می باشد. طبیعتا برای داشتن اطلاع از ظرفیت پذیرش رشته های ارشد وزارت بهداشت 1402، شرایط پذیرش دانشگاه های مختلف، نحوه پذیرش رشته های کارشناسی ارشد وزارت بهداشت و ... بهترین منبع، همین دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402 می باشد. در لینک زیر می توانید دفترچه انتخاب رشته ارشد بهداشت 1402 را دانلود کنید. همچنین به محض انتشار دفترچه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1402 ، دفترچه انتخاب رشته ارشد بهداشت 1402 در این صفحه بارگذاری می شود.

 دفترچه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 

زمان شروع انتخاب رشته و اعلام نتایج کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402

زمان شروع انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402، معمولا به مدت چهار روز است. داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402 شده اند، باید بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت، در زمان تعیین شده وارد سایت مرکز سنجش و آموزش پزشکی شوند و انتخاب رشته خود را وارد سامانه انتخاب رشته وزارت بهداشت کنند. همچنین در زمان تعیین شده امکان ویرایش کدرشته های انتخاب شده نیز وجود خواهد داشت.

 

نحوه انتخاب رشته صحیح کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402

در انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402 هم مانند سال های گذشته داوطلبان می توانند صد انتخاب داشته باشند. نحوه انتخاب رشته صحیح کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402، در موفقیت یا عدم موفقیت شما در کنکور بهداشت تاثیر زیادی دارد. برای داشتن یک انتخاب رشته صحیح ابتدا باید به علاقه های خود توجه کنید و انتخاب های بالاتر انتخاب هایی باشند که در اولویت بالاتری برای شما قرار دارند. بهترین شیوه برای امتحان کردن انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402 این است که از خود بپرسید اگر در یک انتخاب خود قبول شوید آیا ناراحت خواهید شد که چرا انتخاب پایین تر را قبول نشده اید؟ اگر پاسخ مثبت باشد یعنی انتخاب رشته شما اشتباه انجام شده است! اما به غیر از علاقه نکات مهم دیگری در انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت وجود دارد که باید آن ها را هم رعایت کنید که انتخاب رشته موفق تری داشته باشید. که به تفکیک به توضیح آن ها می پردازیم.

همچنین داوطلبان کنکور ارشد بهداشت می توانند راهنمای تصویری انتخاب رشته ارشد بهداشت را در سایت 3گام بخوانند.

 

انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402 - تاثیر هزینه در انتخاب رشته ارشد بهداشت 1402

مطمئنا هزینه تحصیل یکی از عواملی است که به صورت مستقیم روی نحوه انتخاب رشته صحیح کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402 تاثیر می گذارد. داوطلبان باید با در نظر گرفتن شرایط مالی خود، تصمیم بگیرند که آیا حاضر به تحصیل در دوره های شهریه پرداز خواهند بود یا فقط دوره های روزانه را در انتخاب رشته ارشد بهداشت خود وارد می کنند. که برای همین باید از هزینه های دانشگاه های شهریه پرداز مطلع باشند تا بتوانند تصمیم بهتری اتخاذ کنند. همچنین نکته دیگری که در دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402 ذکر شده است و داوطلبان باید در انتخاب رشته به آن توجه کنند، شرایط اسکان و خوابگاه دانشگاه های مختلف است که برای داوطلبان هزینه خواهد داشت. طبق متن ذکر شده در دفترچه دانشــگاه های علوم پزشــکی کشــور تعهدی در قبال اســکان و تامین خوابگاه ندارند و بر اســاس امکانات موجود، خوابگاه در اختیار دانشــجو قرار می دهند. لذا داوطلبان جهت دریافت اطلاعات بیشــتر به ســایت اینترنتی دانشــگاه یا مرکز مورد نظر مراجعه کنند. دبیرخانه شـورای آموزش علوم پایه پزشـکی، بهداشـت و تخصـصـی و مرکز سـنجش آموزش پزشـکی در مورد ارائه یا عدم ارائه خوابگاه هیچگونه مسئولیتی نخواهند داشت. طبق اعلام دانشگاه های علوم پزشکی اراک، البرز، اصفهان، رفسنجان، زنجان، شیراز ، کاشان، کرمانشاه، گیلان، مرکز قلب شهیدرجایی،مشهد، یاسوج، یزد فاقد خوابگاه بوده و سمنان فقط یک سال خوابگاه دارد. بنابراین حتما برای پیشگیری از متحمل شدن هزینه های بیشتر نداشتن خوابگاه باید حتما از دانشگاه های مورد نظر خود سوال بفرمایید که خوابگاه ارائه خواهند داد یا خیر.ودر آخر هزینه های کلی تحصیل در شهر دیگر راهم باید در نظر بگیرید که زندگی در شهر غیر بومی هزینه های مخصوص به خود را دارد. به طور کلی اگر هزینه اولویت اول شما برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402 باشد پیشنهاد ما این است که دانشگاه های روزانه شهر خود و شهر های نزدیک را در اولویت بالاتری قرار دهید.

 

انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402 – تاثیر سطح دانشگاه در انتخاب رشته ارشد بهداشت 1402

سطح دانشگاه یکی از نکات مهم دیگری است که باید در انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402 به آن توجه کنید. یکی از نکاتی که معمولا داوطلبان به صورت خیلی جزئی آن را رعایت می کنند توجه به برند دانشگاه است. برند دانشگاه یا شهرت و اسمی که به صورت کلی یک دانشگاه در طول زمان به دست آورده عامل قابل اعتنایی است اما تنها عامل در مورد دانشگاه نیست. توجه داشته باشید که ممکن است همان دانشگاه هایی که اسم آن ها بر سر زبان ها است در رشته مورد نظر شما دارای هیئت علمی قوی نباشد و یا به آن رشته به صورت کلی توجهی نداشته باشند و بالعکس ممکن است دانشگاه هایی که از نظر شما خیلی شناخته شده نیستند در رشته مورد نظر شما هیئت علمی قوی ای داشته باشند و طرح های ویژه ای برای ارتقا آن رشته داشته باشند. یا اگر قصد انتخاب رشته دانشگاه های با شرایط خاص را دارید حتما باید از شرایط مختلف این دانشگاه ها که بخشی از آن در دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت آمده است داشته باشید. طبیعتا  هر دانشگاهی رشته های مختلف هم دارای ضعف است  هم نقاط قوتی دارد برای چیدمان انتخاب های خود بر اساس اولویت دانشگاه پیشنهاد ما به شما این است که تحقیقات کامل داشته باشید که در رشته مورد نظر شما کدام دانشگاه عملکرد بهتری دارد. برای این کار می توانید از دانشجویان و فارغ التحصیلان هر دانشگاه مکالمه داشته باشید و چنانچه به این دوستان دسترسی ندارید، برای اطلاع از اولویت بندی بر اساس دانشگاه در رشته مورد نظر خود و همچنین اطلاع از ضوابط پذیرش دانشگاه های خاص می توانید، از مشاوران تخصصی رشته خود در موسسه 3گام کمک بگیرید.

 

انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402 – نقش قوانین در انتخاب رشته ارشد بهداشت 1402

وزارت بهداشت برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402 مانند سال های گذشته قوانین مختلفی وضع کرده است. مشخص است که این قوانین هم روی انتخاب رشته وزارت بهداشت تاثیر می گذارد هم در صورت عدم اطلاع از این قوانین داوطلبان ممکن است متضرر شوند. برای مثال باید در نظر بگیرید بر اساس آئین  نامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته مصوب شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی هر گونه انتقال، تغییر رشته و یا جابجایی محل تحصیل در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته ممنوع است. 

بنابراین نباید به امید گرفتن انتقالی دانشگاهی را که برای خود مناسب نمی دانید انتخاب کنید. از طرفی اگر دوره روزانه و رایگان این دانشگاه ها را انتخاب کنید و قبولی کسب کنید در صورت عدم ثبت نام از شرکت در آزمون سال 1402 محروم خواهند بود. پیشنهاد ما این است حتما قوانین درج شده در دفترچه را به صورت کامل مطالعه کنید تا انتخاب رشته بهتری داشته باشید همچنین اگر در مورد قوانین مختلف سوالی برای شما بوجود آمد می توانید از راهنمایی مشاور تخصصی رشته خود در موسسه 3گام استفاده کنید.

 

انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402 – سهمیه ی ایثارگران در انتخاب رشته ارشد بهداشت 1402

داوطلبان دارای سهمیه ایثارگران، باید دقت زیادی در انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402 داشته باشند. انتخاب رشته در سهمیه کارشناسی ارشد وزارت بهداشت از حساسیت بالایی برخوردار است و ممکن است با یک بی دقتی کوچک امکان قبولی را از دست بدهند. بخشی از نکات مهم که روی انتخاب رشته داوطلبان دارای سهمیه ایثارگران تاثیر می گذارد به صورت زیر است:   

 سنجش و پذیرش در این سهمیه به شرط کسب علمی می باشد. با توجه به مصوبات، داوطلبان ایثارگر در صورتی پذیرش می شود که حداقل 70 درصد از نمره آخرین فرد پذیرفته شده در گزینش آزاد کشوری را کسب نماید. پذیرش رزمندگانی که فقط دارای حضور داوطلبانه در جبهه می باشند با کسب حداقل 80% نمره آخرین فرد پذیرفته شده در گزینش آزاد انجام می شود.

یکی از شرایط سنجش در سهمیه رزمندگان و ایثارگران، کسب حد نصاب می باشد. بعنوان مثال ممکن است فردی حائز رتبه 1 در سهمیه رزمندگان و ایثارگران باشد ولی بدلیل عدم کسب حد نصاب لازم پذیرفته نشود.

اگر تعداد افرادی که در سهمیه رزمندگان و ایثارگران، حد نصاب لازم را کسب نموده اند بیش از تعداد ظرفیت پذیرش براساس ظرفیت تخصیصی باشد، پذیرش به ترتیب اولویت نمره صورت گرفته و هیچگونه ظرفیت اضافی پذیرش نخواهد شد.

در صورت عدم تکمیل ظرفیت تخصیصی توسط رزمندگان و ایثارگران به علت عدم کسب نمره حد نصاب ، ظرفیت آن به سهمیه آزاد اختصاص پیدا می کند.

این شرایط و یک سری نکات دیگر باعث می شود که انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت سهمیه ایثارگران تا حدودی برای داوطلبان دارای این سهمیه پیچیده شود. پیشنهاد ما این است که اگر با قوانین انتخاب رشته در سهمیه ایثار گران آشنایی کافی ندارید یا تخصص کافی در انتخاب رشته ندارید حتما از مشاوران متخصص در رشته خود کمک بگیرید که شانس قبولی خود را از دست ندهید.

 

انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402 – رتبه داوطلب در انتخاب رشته ارشد بهداشت 1402

واضح است که رتبه داوطلب مستقیما روی انتخاب رشته او تاثیر می گذارد. همه عوامل دیگری که تا اینجا بررسی کردیم طبق خواست داوطلب قابل تغییر بودند اما عامل رتبه غیر قابل تغییر و خارج از خواست داوطلب است. اما طبیعتا برای داشتن انتخاب رشته صحیح و بهتر برای کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402، نمی توان نقش رتبه را نادیده گرفت. با داشتن اطلاعات حدودی قبولی سال های پیش می توانید در اولویت بندی انتخاب رشته ارشد بهداشت خود هوشمندانه تر عمل کنید. برای اطلاع از آخرین رتبه های قبولی دانشگاه های مختلف رشته های مورد نظر خود می توانید از کمک مشاوران تخصصی 3گام در آن رشته استفاده کنید.     

 

انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402 – جمع بندی نکات مهم انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402

به طور کلی می توان گفت هر انتخاب رشته ای، برای افراد مختلف با شرایط مختلف، متفاوت است و نمی توان برای همه داوطلبان نسخه یکسان پیچید مسلما انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت هم از این قاعده مستثنی نخواهد بود. برای مثال در عوامل مختلفی که در نظر گرفتیم یکی از عوامل هزینه بود، ممکن است یک داوطلب از نظر مالی مشکل نداشته باشد و از طرفی به دلایل مختلف نخواهد از شهر محل زندگی خود خارج شود قطعا برای این داوطلب اولویت بر اساس شهر خواهد بود نه هزینه . اما معمولا شرایط کمی از این پیچیده تر است و داوطلبان باید مجموعه ای از چند عامل را بررسی و در انتخاب رشته خود اعمال کنند. در این صورت است که برای داشتن یک چیدمان منطقی باید همه عوامل را در نظر بگیرید و از مهم ترین تا بی اهمیت ترین آن ها را اولویت بندی کنید و بعد از آن به چیدمان انتخاب رشته بپردازید. برای مثال ممکن است داوطلبی هزینه برایش مهم نباشد اما کیفیت دانشگاه اهمیت داشته باشد و به همین دلیل حتی حاضر باشد در شهری دیگر در دانشگاه با کیفیت بالاتر دوره های شهریه پرداز را در اولویت خود قرار دهد. پیشنهاد می کنیم اگر خیلی در اولویت بندی عوامل تردید دارید یا سوالاتی در ذهن دارید برای انتخاب رشته ارشد بهداشت دقیق تر و بهتر حتما از مشاوران تخصصی کمک بگیرید. همچنین اگر رتبه ی شما رتبه ی لب مرز برای قبولی است حتما برای از دست ندادن شانس قبولی از مشاور متخصص کمک بگیرید