تاسیس مرکز رشد مشترک بین دانشگاه خوارزمی و پلیس ناجا

یک شنبه ۱۳ دی

رئیس مرکز رشد دانشگاه خوارزمی محمد نبیونی امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی بین دانشگاه خوارزمی و پلیس مباره با مواد مخدر ناجا به ایجاد مرکز رشد تخصصی مشترک بین پلیس مبارزه با مواد مخدر و مرکز رشد دانشگاه خوارزمی اشاره و اعلام نمود: مقدمات این کار با برگزاری کارگاه هایی فراهم گردید.

 

به گزارش سرویس اخبار دانشگاهی 3گام به نقل از مهر؛ رئیس مرکز رشد دانشگاه خوارزمی محمد نبیونی امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی بین دانشگاه خوارزمی و پلیس مباره با مواد مخدر ناجا به ایجاد مرکز رشد تخصصی مشترک بین پلیس مبارزه با مواد مخدر و مرکز رشد دانشگاه خوارزمی اشاره و اعلام نمود: مقدمات این کار با برگزاری کارگاه هایی فراهم گردید.

اساتید دانشگاه استقبال خوبی از این کارگاه‌ها داشتند و این مرکز رشد تخصصی می تواند اولین مرکز رشد تخصصی در کشور باشد که حداقل در یک دوره دو ساله ۴ تا ۷ واحد فناورانه را در خود مستقر نماید. همچنین مرکز فوق در زمینه های مختلفی که مورد نیاز پلیس و دانشگاه می باشد فعالیت نمایند.

انجام ۵۰ طرح پژوهشی در زمینه مواد مخدر

همچنین شهربانو عریان رئیس دانشکده علوم زیستی دانشگاه خوارزمی گفت: تاکنون ۵۰ طرح پژوهشی در زمینه مواد مخدر در دانشکده علوم زیستی انجام گردیده که همه آن به ۱۸۰ مقاله آی اس آی تبدیل و چاپ گردیدند.

روسای دانشکده حقوق، شیمی و روانشناسی دانشگاه خوارزمی دراین مراسم آمادگی دانشکده های خود را برای همکاری با پلیس مبارزه با مواد مخد ناجا اعلام نمودند.

نظرات این مطلب

افزودن نظر جدید

شما هم نظرتان را در مورد این مطلب بگویید.

loading

3گام: مسیر مطمئن موفقیت