به گزارش سرویس اخبار دانشگاهی 3گام به نقل از مهر؛ دکتر ندا امیرعلایی مدیر دفتر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه هنر بیان نمود: همکاری بین این دانشگاه و دانشگاههای سه کشور اتریش، آلمان و ایتالیا از ترم آینده آغاز می شود همچنین در دو سال اخیر توجه و تاکید زیادی بر تعاملات بین المللی در دانشگاهها انجام شده که از اولویتهای دانشگاه هنر بحث گسترش تعامللات بین المللی می باشد. هیئت رئیسه و رئیس دانشگاه توجه نیز ویژهای به امور بین الملل داشته و هرکاری که برای ارتقای این امر لازم باشد را در دستور کار قرار داده است.
تعاملات بین المللی در همه رشتهها جذاب می باشد این جذابیت برای کشورهای خارجی در زمینه هنر برای ارتباط با دانشگاههای ایران بیشتر است. نه تنها کشورهای منطقه بلکه کشورهای غربی و بسیاری از دانشگاههایی که از لحاظ رنکینگ از اعتبار جهانی بسیار بالایی برخوردار می باشند علاقه بسیاری به رشتههای هنری که بسیاری از آنها در دانشگاه هنر مورد تدریس و آموزش قرار میگیرد دارند که شاهد این امر را تعداد پروپوزالهایی است که در دو سال اخیر به دانشگاه هنر ارسال گردیده.
وی افزود: اکثر دانشجویان و اساتید دانشگاههای خارج از کشور تمایل دارند در دانشگاه هنر تحصیل نمایند یا فرصت مطالعاتی داشته باشند. زیرا این دانشگاه در بسیاری از رشتهها دارای بهترین اساتید و مستعدترین دانشجویان می باشد.
انعقاد تفاهم نامه بین دانشگاه هنر و کشورهای پاکستان و ترکیه
دکتر امیرعلایی گفت: تفاهم نامه بین دانشگاه هنر و کشورهای پاکستان و ترکیه منعقد گردید، بین دانشگاه هنر و دانشگاه "نشنال کالج آف آرت" پاکستان که دارای قدمتی 150 ساله بوده و از معتبرترین مراکز آموزش هنر این کشور است و همچنین بین دانشگاه هنر و یکی از معتبرترین مراکز آموزش هنر ترکیه نیز تفاهم نامه هایی امضا شده است.درمورد کشور ترکیه باید گفت دانشجویانی که نمیتوانند در کشورهای دور اقامت کنند میتوانند در کشور دوست و مسلمان ترکیه ادامه تحصیل دهند، البته این تمایل نیز در کشور ترکیه برای ورود به ایران وجود دارد.
همکاری دانشگاه هنر با سه کشور اتریش،آلمان و ایتالیا
همچنین پروپوزالهایی از دانشگاههای دورتر از اروپای شمالی و اسکاندیناوی، به دانشگاه هنر ارسال شده است. در بین کشورهای اروپایی سه کشور اتریش، آلمان و ایتالیا مورد تاکید می باشد که با هر سه کشور پرونده همکاری گشوده شده است و به نظر میرسد تا ترم آینده بتوانیم با هر سه مرکز که در اتریش دو مرکز دانشگاه وین و آکادمی علوم وین، با دانشگاه برلین در آلمان و در ایتالیا با دو مرکز دیگر همکاری داشته باشیم.
مراکز دانشگاهی آمریکا با فضای سیاسی فاصله داشته و این مراکز علاقمند به تعامل با شرق و مسلمانان هستند. اما دانشگاه همیشه تابع شرایط سیاستگذاریهای کلی تر است و علیرغم علاقه برای تبادل دو طرفه فعلا ناچاریم صبر کنیم تا در آینده چنانچه شرایط سیاسی بهتر شد،تعاملات نیز بهبود پیدا کند.
وجود رایزنهای فرهنگی در 80 کشور
دکتر امیرعلایی از وجود رایزنهای فرهنگی در 80 کشور خبر داد و گفت: یکی دیگر از تفاهم نامههای دانشگاه هنر با مرکز فرهنگ و ارتباطات اسلامی بوده که با معاونت امور سازمانهای بین المللی این مرکز تفاهم نامهای تنظیم گردیده که طبق آن در 80 کشور در سطح جهان دارای رایزن فرهنگی می باشیم.