معرفی کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات) - پیدایش مهندسی کشاورزی
از گذشته تا به امروز، زمین و کشاورزی به دلیل اینکه اصلی ترین و مهم ترین منبع تأمین نیازهای غذایی است، مورد توجه انسان بوده. کشور ایران با وجود 18 میلیون هکتار اراضی دارای قابلیت کشاورزی، یک میلیارد و دویست مترمکعب منابع آبی قابل استفاده و گسترش و تنوع آب و هوایی در 14 اقلیم گوناگون (کشور ایران از لحاظ تنوع تولید زراعی و باغی بین کشورهای جهان رتبههای اول تا دهم را دارد)، پتانسیل بسیار خوبی در بخش کشاورزی دارد.
البته برای توسعه بخش کشاورزی که به حق آن را محور توسعه اقتصادی کشور تلقی کردهاند، باید از کشاورزی سنتی فاصله گرفت و با بهره گیری از دانش کشاورزی به کشاورزی مکانیزه نزدیک شد، دانش و تخصصی که با توجه به اهمیت و گستره صنعت کشاورزی در گرایش های مهندسی کشاورزی آموزش داده می شود.
رشته مهندسی کشاورزی در حال حاضر در مقطع کارشناسی دارای 23 گرایش مختلف است که 3 گرایش مهندسی آب، مهندسی اقتصاد کشاورزی و مهندسی مکانیک ماشین آلات کشاورزی دانشجویان باید بر دروس ریاضی و فیزیک مسلط بوده و بتوانند بخوبی تجزیه و تحلیل کرده و محاسبه کنند. بسیاری از دروس کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی-زراعت و اصلاح نباتات مبتنی بر درس های پایه ای هستند.
همچنین رشته مهندسی کشاورزی در دیگر گرایش ها از بین داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی دانشجو میپذیرد. برنامه و روش 3گام در کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی-زراعت و اصلاح نباتات برای داوطلبان گرامی برنامه ای متناسب با شرایط آن ها طراحی می کند تا بتوانند در گرایش مورد علاقه خود پذیرفته شوند.
معرفی کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات) - گرایش های ارشد مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات)
در ادامه بعد از ارائه لیست گرایش های کارشناسی مهندسی کشاورزی، لیست گرایش های مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات) را به شما ارائه خواهیم داد؛ مسلما برای پذیرفته شدن در این گرایش ها باید نسبت به بهترین منابع کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی-زراعت و اصلاح نباتات هم اطلاعات کافی داشت.
گروه کشاورزی و منابع طبیعی شامل رشته های زیر می باشد:
1301- علوم و مهندسی مرتع و آبخیزداری
1302- علوم و مهندسی آب
1303- زراعت و اصلاح نباتات
1304- اقتصاد کشاورزی
1305- علوم و مهندسی باغبانی
1306- ترویج و آموزش کشاورزی
1307- علوم و مهندسی جنگل
1308- مدیریت حاصلخیزی، زیستفناوری و منابع خاک
1309- علوم دام و طیور
1311- علوم و مهندسی شیلات
1312- مهندسی صنایع چوب و فرآوردههای سلولزی
1313- علوم و مهندسی صنایع غذایی
1314- حشرهشناسی کشاورزی *
1315- بیماریشناسی گیاهی
1317- علوم و مهندسی محیطزیست
1319- مهندسی مکانیک بیوسیستم
1321- مدیریت و کنترل بیابان
1322- مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی *
1323- اکوهیدرولوژی *
1324- بیوتکنولوژی کشاورزی *
1325- توسعه روستایی *
1327- مدیریت کشاورزی *
1328- مهندسی فضای سبز
رشته هایی که با علامت ستاره (*) مشخص شده اند بعنوان مجموعه امتحانی دوم (رشته شناور) میباشند.
گرایش های کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی- زراعت و اصلاح نباتات:
اگر می خواهید اطلاعات بیشتری درباره گرایشهای مهندسی کشاورزی ( زراعت و اصلاح نباتات ) به دست آورید، مطلب گرایش های کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی- زراعت و اصلاح نباتات را در سایت 3گام بخوانید.
معرفی کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات) - ظرفیت پذیرش دانشگاه های ارشد مهندسی کشاورزی ( زراعت و اصلاح نباتات)
ظرفیت پذیرش و دانشگاه های پذیرنده کارشناسی ارشد مجموعه مهندسی کشاورزی- زراعت و اصلاح نباتات برای داوطلبان این رشته مهم می باشد. برای مشاهده جداول تفکیکی استان به استان و دانشگاه به دانشگاه ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات) می توانید از دفترچه انتخاب رشته ارشد استفاده کنید.