تفاوت کنکور ارشد روانشناسی وزارت علوم با وزارت بهداشت

تفاوت کنکور ارشد روانشناسی وزارت علوم با وزارت بهداشت در این مطلب آورده شده است. داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی با اطلاع از تفاوت های دو کنکور ارشد روانشناسی وزارت علوم و وزارت بهداشت راحت تر می توانند مسیر خود را مشخص کنند و به مطالعه بپردازند.

 

تفاوت کنکور ارشد روانشناسی وزارت علوم با وزارت بهداشت

داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی با اطلاع از تفاوت های دو کنکور ارشد روانشناسی وزارت علوم و وزارت بهداشت راحت تر می توانند مسیر خود را مشخص کنند و به مطالعه بپردازند.

در مبحث روانشناسی زمانی که در مورد تعارض ها صحبت می کنیم، سخت ترین تعارضی که افراد با آن مواجه می شوند تعارض گرایش- گرایش است؛ یعنی زمانی که باید بین دو چیزی که هر دو را دوست داریم یکی را انتخاب کنیم. ساده ترین مثال آن زمانی است که به رستوران می رویم و باید از بین غذاهای موجود، یکی را سفارش دهیم. در زندگی روزمره این نوع تعارض بسیار زیاد برای افراد اتفاق می افتد، شاید انتخاب بین دو یا چند نوع غذای دلخواه چالش بزرگی برای فرد به حساب نیاید و به راحتی بتواند تصمیم بگیرد ولی انتخاب های اساسی تری که افراد با آن ها مواجه می شوند شرایط را به قدری برای آن ها سخت می کند که گاهی از ترس از دست دادن یک موقعیت، ترجیح می دهند هر دو را داشته باشند و اصلا دست به انتخاب نزنند.

 

بین دو کنکور ارشد وزارت علوم و وزارت بهداشت کدام را انتخاب کنیم؟

داوطلبانی که در مقطع کارشناسی در رشته روانشناسی و رشته های مرتبط فارغ التحصیل شده اند همواره بین انتخاب دو کنکور ارشد وزارت علوم و وزارت بهداشت مرددند و نمی دانند کدام کنکور را انتخاب کنند. گاهی اوقات اینقدر تصمیم گیری برای افراد سخت است که تصمیم می گیرند برای هر دو کنکور آماده شوند و در هر دو شرکت نمایند تا ببیند در کدام یک قبول می شوند. این اشتباه ترین تصمیمی است که یک داوطلب می تواند بگیرد. مسلما فردی که چنین تصمیمی می گیرد چون هدف مشخصی را دنبال نمی کند و اصلا نمی داند به کجا می خواهد برسد که برای رسیدن به آن تلاش کند. در هیچ کدام از کنکورهای ارشد موفق نمی شود. اولین چیزی که تضمین کننده موفقیت است این است که بدانیم به چه چیزی می خواهیم برسیم، حتی بهتر است هدف ما تا جایی که ممکن است ریز شود. به عنوان مثال اگر قصد شرکت در کنکور کارشناسی ارشد وزارت علوم را داریم، بدانیم هدفمان دانشگاه آزاد است یا سراسری.

 

مطالعه برای کنکور ارشد وزارت علوم و وزارت بهداشت

نحوه مطالعه برای کنکور ارشد روانشناسی بهداشت و علوم دو مسیر کاملا مجزا و متفاوت است؛ علی رغم اینکه بسیاری از داوطلبان به دلیل تشابه اسمی رشته ای که برای آن مطالعه می کنند (یعنی روانشناسی بالینی) تصور می کنند این دو مسیر تا حد زیادی با هم همپوشانی دارند، اما باید گفت به دلیل تفاوتی که در منابع و نوع سوالات طرح شده در این دو کنکور وجود دارد در عمل پیش بردن هردو به طور همزمان امکان پذیر نیست و جز سردرگمی برای داوطلب چیز دیگری نخواهد داشت. در ادامه به تفاوت های اساسی دو کنکور کارشناسی ارشد وزارت علوم و وزارت بهداشت اشاره می کنیم تا داوطلبان درک بهتری از موضوع داشته باشند.

 

 

ضرایب دروس کنکور ارشد وزارت علوم

دروس امتحانی و ضرایب آن ها در کنکور کارشناسی ارشد وزارت علوم شامل هفت درس می شود: روانشناسی بالینی (ضریب 3)، روانشناسی رشد (ضریب 2)، روانشناسی مرضی (ضریب 2)، زبان تخصصی (ضریب 2)، آمار و روش تحقیق (ضریب 1)، روانشناسی فیزیولوژیک (ضریب 1) و علم النفس (ضریب 1) است. مطلب اطلاعات دفترچه کارشناسی ارشد روانشناسی به صورت مفصل به این موارد پرداخته است.

 

ضرایب دروس کنکور ارشد وزارت بهداشت

 دروس امتحانی و ضرایب آنها در کنکور ارشد وزارت بهداشت شش درس را در بر می گیرد: روانشناسی بالینی (ضریب 3)، نظریه های شخصیت و روان درمانی (ضریب 2)، روانشناسی عمومی و رشد (ضریب 1/5)، کلیات روانپزشکی و روانشناسی فیزیولوژیک (ضریب 2)، آمار و روش تحقیق (ضریب 1/5)، زبان عمومی (ضریب 2).

با وجود تفاوت در منابع و نوع سوالات مطرح شده در دو کنکور کارشناسی ارشد وزارت علوم و وزارت بهداشت ولی با نگاهی گذرا به ضرایب دروس امتحانی این دو کنکور متوجه می شویم در برخی درس ها همپوشانی وجود دارد. مانند درس بالینی، رشد، روانشناسی فیزیولوژیک، درس مرضی (یا کلیات روانپزشکی) و آمار و روش تحقیق.

 

دروس مشترک کنکور ارشد روانشناسی وزارت علوم و وزارت بهداشت

برخی از دروس در کنکور ارشد روانشناسی وزارت علوم و بهداشت مشترک می باشند. برخی دروس مختص یک کنکور است، مثلا درس علم النفس فقط در کنکور ارشد وزارت علوم و درس شخصیت فقط در کنکور ارشد وزارت بهداشت است. درس زبان هم با وجود اینکه در هر دو کنکور وجود دارد اما در کنکور ارشد روانشناسی وزارت علوم، زبان تخصصی مطرح است و در کنکور ارشد وزارت بهداشت، زبان عمومی. بنابراین داوطلبی که می خواهد خود را برای هر دو کارشناسی ارشد وزارت علوم و وزارت بهداشت آماده کند باید حدود 9 درس را در برنامه مطالعاتی اش قرار دهد.

 

کانال تلگرام کارشناسی ارشد روانشناسی به تازگی راه اندازی شده است که می توانید با عضویت در آن به منبع گرانبهایی از مفیدترین مطالب درسترسی داشته باشید. برای عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.

 

 

منابع کنکور ارشد وزارت علوم و وزارت بهداشت

 حال یه سراغ محتوای دروس مشترک و منابع دو کنکور ارشد وزارت علوم و وزارت بهداشت می رویم.

 

منابع درس روانشناسی بالینی در کنکور ارشد وزارت علوم و وزارت بهداشت

درس روانشناسی بالینی در هر دو کنکور ارشد وزارت علوم و وزارت بهداشت ضریب 3 دارد و اصلی ترین و پر منابع ترین درس است. باوجود مشترک بودن این درس در هر دو کنکور، منابعی که باید برای هرکدام مطالعه شود متفاوت است. مثلا منابع اصلی برای درس روانشناسی بالینی وزارت علوم عبارتند از:

  • روانشناسی بالینی فیرس
  • نظریه های مشاوره و روان درمانی پروچسکا
  • کتاب آزمون های روانی مارنات

درحالی که در کنکور وزارت بهداشت کتاب فیرس و پروچسکا جزء منابع اصلی محسوب نمی شود و برای تسلط بر این درس باید منابع زیر را مطالعه کنند.

  • آزمون های روانی مارنات
  • مصاحبه تشخیصی اتمر
  • بخش هایی از کاپلان
  • و روانشناسی بالینی کرامر

علاوه بر این، نوع سوالات درس روانشناسی بالینی در کنکور ارشد وزارت علوم و بهداشت متفاوت است؛ در حالی که در کنکور ارشد وزارت بهداشت تاکید بر سوالات بالینی و کلینیکی است، در کنکور ارشد وزارت علوم بیشتر به تئوری و نظریه ها تاکید می شود.

 

بهترین منابع ارشد روانشناسی را در سایت 3گام مطالعه کنید.

 

 

منابع درس روانشناسی رشد در کنکور ارشد وزارت علوم

درس روانشناسی رشد در کنکور کارشناسی ارشد وزارت علوم به تنهایی 20 سوال را به خود اختصاص می دهد، در حالی که در کنکور ارشد وزارت بهداشت در ترکیب با درس عمومی مطرح می شود. این نشان می دهد که در کنکور ارشد وزارت علوم برای تسلط بر درس روانشناسی رشد باید کتاب های بیشتری را مطالعه کرد و زمان بیشتری را به این درس اختصاص داد.

معمولا منابع اصلی درس روانشناسی رشد در کنکور ارشد وزارت علوم، منابع زیر می باشند:

  • کتاب های لورا برک
  • ژنتیک منصور و نظریه های رشد ویلیام کرین

 

منابع درس روانشناسی رشد در کنکور ارشد وزارت بهداشت

در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت تسلط بر دو جلد لورا برک برای پاسخگویی به سوالات درس روانشناسی رشد کفایت می کند و در کنار آن باید با مطالعه کتاب روانشناسی عمومی هیلگارد (یا در صورت محدود بودن زمان داوطلب یک کتاب روانشناسی عمومی خلاصه مثل کتاب مدرسان شریف) به سوالات درس عمومی نیز مسلط شد.

 

منابع درس روانشناسی مرضی در کنکور ارشد وزارت علوم

روانشناسی مرضی در کنکور کارشناسی ارشد وزارت علوم به همین عنوان با ضریب 2 وجود دارد. منابع درس روانشناسی مرضی که پاسخگوی سوالات این درس باشد عبارتند از:

  • کتاب های هالجین (یا سلیگمن)
  • بخش هایی از کاپلان و کودکان استثنایی میلانی فر

 

کانال تلگرام رشته روانشناسی راه اندازی شده است که می توانید با عضویت در آن به منبع گرانبهایی از مفیدترین مطالب درسترسی داشته باشید. برای عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.

 

 

منابع درس روانشناسی مرضی در کنکور ارشد وزارت بهداشت

 در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت درسی با عنوان روانشناسی مرضی وجود ندارد اما سوالات درس مرضی در دل درس روانشناسی بالینی مطرح می شود.

 منبعی که در کنکور بهداشت برای درس مرضی در نظر گرفته شده کتاب سه جلدی کاپلان است.

 

درس آمار و روش تحقیق در کنکور ارشد وزارت علوم و وزارت بهداشت

درس آمار و روش تحقیق از دیگر درس های مشترک دو کنکور کارشناسی ارشد وزارت علوم و بهداشت است. در کنکور ارشد وزارت علوم نسبت سوالات روش تحقیق به آمار بیشتر است. معمولا نسبت این دو درس60 به 40 میباشد، اما در کنکور وزارت بهداشت برعکس است. یعنی بیشتر سوالات این درس از مباحث آمار طرح می شود. بنابراین پاسخگویی به سوالات این درس در کنکور ارشد وزارت علوم راحت تر از کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت است.

 

منابع درس روانشناسی فیزیولوژیک در کنکور ارشد وزارت علوم و وزارت بهداشت

منابع درس روانشناسی فیزیولوژیک در کنکور ارشد وزارت علوم در ترکیب با درس انگیزش و هیجان قرار دارد. یعنی نسبت سوالات تقریبا 50-50 است و مطالعه درس فیزیولوژیک فقط موجب تسلط 50 درصدی بر این درس می شود. منبع این درس کتاب های فیزیولوزیک و انگیزش و هیجان خداپناهی است. در کنکور ارشد وزارت بهداشت برای تسلط بر این درس باید کتاب کالات را مطالعه کرد.

 

منابع درس زبان انگلیسی در کنکور ارشد روانشناسی وزارت علوم

در کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی وزارت علوم داوطلب باید زبان تخصصی را تقویت کند. منابع این درس کتاب متون تخصصی به زبان انگلیسی تالیف یحیی سید محمدی است. سوالات درس زبان در کنکور ارشد وزارت علوم همگی درک مطلب هستند.

 

منابع درس زبان انگلیسی در کنکور ارشد روانشناسی وزارت بهداشت

همانطور که در بالا مختصرا اشاره شد در کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی وزارت بهداشت برای درس زبان داوطلب باید زبان عمومی خود را قوی کند و کتاب منبع کتاب لزگی و 504 واژه است. سوالات کنکور ارشد وزارت بهداشت درس زبان، هم درک مطلب است و هم لغت.

 

 

منابع درس نظریه های شخصیت و روان درمانی در کنکور ارشد وزارت بهداشت

درس نظریه های شخصیت و روان درمانی مختص کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت است.

 برای تسلط بر آن مطالعه کتاب های نظریه های شخصیت فیست یا شولتز ضروری است و کتاب مشاوره و روان درمانی کری نیز پوشش دهنده سوالات بخش روان درمانی است.

 

درس علم النفس در کنکور ارشد روانشناسی وزارت علوم

درس علم النفس مختص کنکور کارشناسی ارشد وزارت علوم است. با مطالعه اجمالی روی کتاب های اصلی یا کتاب های کمک آموزشی می توان به راحتی به درصد 60 در این درس رسید.

 

مزایا و معایب دانشگاه های وزارت بهداشت و وزارت علوم

آگاهی از مزایا و معایب دانشگاه های وزارت علوم و وزارت بهداشت می تواند به داوطلبان برای انتخاب یکی از کنکورهای کارشناسی ارشد وزارت علوم یا بهداشت کمک زیادی بکند.

دانشگاه های وزارت بهداشت و علوم هر کدام مزایا و معایب خود را دارند. در دانشگاه های زیر نظر وزارت علوم، بیشتر بر مباحث تئوری درمان تاکید می شود، جا برای انجام کارهای پژوهشی باز است و داوطلبانی که در کنار درمان به انجام کارای پژوهشی و نوشتن مقاله نیز علاقه دارند، وزارت علوم برای آنها انتخاب بهتری می تواند باشد.

 دانشگاه های زیر نظر وزارت بهداشت بیشتر به یادگیری عملی و کلینیکی اهمیت می دهند در نتیجه تعداد واحد های عملی بیشتری در چارت درسی آن ها وجود دارد، به طوری که گذراندن این دروس عملی موجب تسلط داوطلب بر درمان های روانشناختی می شود. اما داوطلبان وزارت علوم برای تسلط عملی در زمینه درمان نیازمند گذراندن دوره های درمان و سوپرویژن زیر نظر کلینیک های معتبر روانشناسی هستند.

بررسی درس به درس کنکور کارشناسی ارشد وزارت علوم و وزارت بهداشت و مزایا و معایب هرکدام به شما دید بازتری خواهد داد تا بتوانید با در نظر گرفتن شرایط خود و اولویت هایتان درست ترین انتخاب ممکن را داشته باشید. مسلما مطالعه هر دو کنکور، شما را با چالش ها و مشکلات زیادی روبرو خواهد کرد که موجب می شود این مسیر را نیمه کاره رها کنید. بنابراین با یک انتخاب واقع بینانه مشخص کنید اولویتتان کدام کنکور است و برای قبولی در آن، مطالعه را شروع کنید. صحبت با مشاوره تخصصی این رشته در موسسه 3گام می تواند راهنمایی جامع و خوبی را در اختیار داوطلبانی که هنوز در انتخاب بین این دو کنکور مردد هستند قرار دهد تا بتوانند با یک برنامه صحیح در کنکور انتخابی خود به موفقیت دست یابند.

 

سایر بخش های مجموعه روانشناسی

نظرات این مطلب

افزودن نظر جدید

  • تصویر فرد

    mahsa Jn‏ - 01/6/25

    سلام من کارشناسی روانشناسی دانشگاه آزاد میخونم، میتونم در کنکور بالینی وزارت بهداشت شرکت کنم؟

  • تصویر فرد

    امین مقدم درخشان‏ - 01/6/27

    سلام خدمت شما بله میتونید برای ارشد وزارت بهداشت شرکت کنید 

  • تصویر فرد

    یگانه قلی زاده‏ - 01/5/18

    سلام،من کارشناسی روان شناسی خوندم دانشگاه ازاد،حالا میتونم وزارت بهداشت سلامت سالمندی شرکت کنم؟

  • تصویر فرد

    گلسا جعفری‏ - 01/4/4

    سلام
    کسی که کارشناسی روانشناسی وزارت علوم گرفته باشه آیا میتونه برای ارشد روانشناسی وزارت بهداشت شرکت کنه؟؟؟
    ا

  • تصویر فرد

    محمد‏ - 00/7/16

    سلام ببخشید در مورد مطالعه و مقایسه ی بهترین منابع کنکور بالینی وزارت علوم این لینک رو گذاشته بودید فکر کنم← https://3gaam.com/field/content/1643/ ، امکان این وجود داره لینک مطالعه و مقایسه مناببع کنکور بالینی وزارت بهداشت رو واسم در جواب بذارید؟

  • تصویر فرد

    کوثر‏ - 00/6/15

    سلام ایا معلمی که کارشناسی روانشناسی دارد میتواند ارشد وزارت بهداشت شرکت کند؟

  • تصویر فرد

    نازنین‏ - 00/6/3

    سلام من کارشناسی زیست هستم. میتونم برای ارشد روانشناسی وزارت علوم و بهداشت رو شرکت کنم؟

  • تصویر فرد

    نازنین‏ - 00/5/14

    ممنون بابت مطالب خوبتون عالی بود.خیلی اطلاعات خوبی بود اما نمیدونم چرا هر سایتی یکمی تفاوت میکنه منابع.من کارشناسی ترم 5 روانشناسی هستم و هدفم وزارت بهداشته .

  • تصویر فرد

    شهناز عمرزاده‏ - 00/5/15

    سلام، منابع برای این رشته بسیار گسترده است اگر می خواین متناسب با شرایطتون از منابع معتبر مطلع شوید می تونید یک جلسه مشاوره رو از لینک زیر رزرو کنید.
    رزرو مشاوره با رتبه های برتر

  • تصویر فرد

    صادق‏ - 00/4/30

    سلام. من لیسانس مشاوره فرهنگیان دارم میتونم توی کنکور روان شناسی بالینی وزارت علوم شرکت کنم؟

  • تصویر فرد

    حنا‏ - 00/4/24

    سلام خسته نباشید من کارشناسی روانشناسی رو تموم کردم میخواستم ارشد شرکت کنم بهداشت و علوم رو باهم میتونم شرکت کنم؟

  • تصویر فرد

    محمد مقدم درخشان‏ - 00/4/26

    سلام بله هم وزارت علوم هم وزارت بهداشت رو می تونید شرکت کنید 

  • تصویر فرد

    Sd‏ - 00/2/20

    سلام خسته نباشید، آمار تقریبی داوطلبان ارشد روانشناسی وزارت علوم و تعداد داوطلبان بالینی بهداشت به تفکیک چقدره؟ چند هزار نفرن تقریبا

  • تصویر فرد

    سپیده‏ - 99/11/27

    سلام ببخشید کنکور ارشد روانشناسی کدام گرایش هاش آزمون هاش جداگانه است؟؟

  • تصویر فرد

    فرزانه رمضانی‏ - 99/12/6

    سلام 
    آزمون جداگانه نداره شما سر جلسه آزمون فقط به سوالاتی که مرتبط با گرایش خودتون هست پاسخ میدین

  • تصویر فرد

    مونا قاسم زاده‏ - 99/3/10

    سلام از لحاظ بازار کار کدوم دسته افراد راحت تر جذب میشن اونایی که کنکور وزارت بهداشت شرکت کردن یا علوم بعدش امکان شرکت تو هردوتا کنکور به طور هم زمان امکان پذیر هست؟

  • تصویر فرد

    مهیا‏ - 98/12/10

    سلام با مدرک وزارت علوم هم میشه مرکز مشاوره داشت یا این‌که باید زیر نظر یه روانپزشک کار کنه روانشناس؟؟؟؟؟؟ آخه چند سال پیش حرف افتاده بود که روانشناسی بره زیر نظر وزارت بهداشت و اینکه اینجوری دیگه روانشناس نمی تونست مستقل کار کنه

  • تصویر فرد

    زهرا‏ - 98/10/18

    سلام ،من میخوام کنکور hit شرکت کنم و کارشناسی itهستم ،میخواستم بدونم سطح سوالای وزارت بهداشت چطوره؟

  • تصویر فرد

    فروغ فتح اله زاده‏ - 98/7/11

    سلام من کارشناسی میکروبیولوژی خوندم میخواهم ارشد روانشناسی بالینی فراگیر پیام نور شرکت کنم ایا برای دکترا میتونم در ازمون وزارت بهداشت شرکت کنم؟و مجوز اخذ مطب میگیرم؟ممنون میشم راهنماییم کنید

  • تصویر فرد

    فرخنده فکور معنوی‏ - 98/7/15

    باسلام
    برای گرفتن مجوز، طبق قانون فعلی شما باید در دو مقطع متوالی در رشته روانشناسی تحصیل کرده باشید. 
    در مورد پذیرش دکتری، باتوجه به اینکه بخشی از قبولی شما در کنکور دکتری منوط به مصاحبه شفاهی است و یکی از فاکتورهای تعیین کننده در مصاحبه، دانشگاه مقطع ارشد میباشد، هرچقدر دانشگاه سطح علمی بالاتری داشته باشد شانس پذیرش دانشجو بالاتر خواهد بود. بنابراین تحصیل در دانشگاه سراسری احتمال قبولی برای دکتری را افزایش می دهد.
    موفق باشید

  • تصویر فرد

    فاطمه مناقب‏ - 98/6/15

    سلام ببخشيد من رشته زيست سلولي مولكولي دولتي قبول شذم همون وزارت علوم ولي نميخوام برم كه سال ديگه وزارت بهداشت كنكور بدم ميخواستم ببينم محروم نميشم؟ربطي بهم ندارند؟

  • تصویر فرد

    سحر‏ - 98/5/23

    سلام.با ارشد روانشناسی بالینی وزارت علوم میتونیم در دکترای روانشناسی وزارت بهداشت شرکت کنیم؟

  • تصویر فرد

    فرخنده فکور معنوی‏ - 98/7/20

    باسلام
    بله

  • تصویر فرد

    مرضیه‏ - 98/5/14

    برای وزارت بهداشت علاوه بر منابع اعلام شده چه کتاب های تستی رو پیشنهاد میدید؟

  • تصویر فرد

    فرخنده فکور معنوی‏ - 98/7/20

    سلام
    برای کنکور ارشد کتاب تست طبقه بندی شده موجود نیست. میتونید از مجموعه تست های کنکور سالهای گذشته استفاده کنید.

  • تصویر فرد

    حامد‌اذربار‏ - 98/4/12

    سلام‌ کارنامه قبول شده های وزارت بهداشت و کجا میشه پیدا کرد

  • تصویر فرد

    خانم حسن زاده‏ - 98/4/13

    سلام وقت بخیر 
    در بعضی از رشته های وزارت بهداشت کارنامه و محل قبولی، گذاشته شده .لطفا رشته تون رو انتخاب کنید

  • تصویر فرد

    افکاری‏ - 98/4/7

    باسلام وخسته نباشید ، من کارشناسی رئانشناسی دارم ، کدوم مورد برای ارشد بهتره ، آیا هر دو وزارت علوم و بهداشت آینده شغلی شون یکیه ؟؟ یا اگر ئارد بهداشت بشیم امکان کار بیشتری داریم ؟؟؟

  • تصویر فرد

    فرخنده فکور معنوی‏ - 98/4/9

    سلام
    برای اطلاعات بیشتر می تونید به لینک زیر مراجعه کنید:
    https://3gaam.com/field/content/1591/
    موفق باشید

  • تصویر فرد

    محمدسجاد‏ - 98/4/3

    سلام و خسته نباشید با رتبه ۷۰ میشه ، روزانه تهران ، علامه یا شهید بهشتی قبول شد؟

  • تصویر فرد

    فرخنده فکور معنوی‏ - 98/4/4

    سلام
    چه گرایشی مد نظرتون هست؟؟
    گرایش بالینی شانس کمی دارید اما گرایش عمومی دانشگاه بهشتی و علامه شانس قبولی دارید.

  • تصویر فرد

    Maryam‏ - 98/3/27

    سلام آیا ممکنه در کنکور وزارت بهداشت بالینی و وزارت علوم صنعتی سازمانی به طور همزمان شرکت کرد؟

  • تصویر فرد

    فرخنده فکور معنوی‏ - 98/4/1

    سلام
    بله، کنکور بهداشت و علوم مجزا هستند. اگر لیسانس روانشناسی دارید می تونید در هردو کنکور شرکت کنید.

  • تصویر فرد

    مرضیه‏ - 98/3/11

    سلام خسته نباشید ببخشید من دو تا سوال داشتم اول اینکه واسه مطالعه کنکور ارشد روانشناسی بالینی وزارت علوم بنطر شما بهترین منابع مطالعه چی هست ؟؟ چون این قسمت واسه داوطلب سخته که چه منبعی انتخاب کنه «باتوجه به اینکه دواطلب تغییر رشته داده به روانشناسی» و دوم اینکه واسه تقویت زبان و زدن درصد خوبی تو کنکور کتاب بهتره واسه مطالعه یا رفتن به کلاس مخصوصا اینکه ضعف هم داشته باشه تو زبان ممنون میشم از پاسخ‌گویی تون

  • تصویر فرد

    فرخنده فکور معنوی‏ - 98/3/21

    باسلام
    برای اطلاعات بیشتر درمورد منابع می تونید به لینک زیر مراجعه کنید:
    https://3gaam.com/field/content/1643/
    در مورد زبان، بستگی داره چقدر زمان داشته باشید. کلاس های ترمیک زبان برای فردی که حدودا دوسال زمان داره میتونه مفید باشه اما درصورتی که زمانتون کمتر هست بهتره با مطالعه کتاب های متون تخصصی پیش برید.
    موفق باشید

  • تصویر فرد

    حسین اعتمادی‏ - 98/2/10

    ممنون برای مطالب خوبتون.

  • تصویر فرد

    Nelly‏ - 98/1/26

    سلام من خرداد امسال فارغ التحثیل میشوم از طرفی ازمون ارشد ۹۸شرکت کرده ام در صورت قبولی در ارشد میتوانم ادامه بدهم

  • تصویر فرد

    فرخنده فکور معنوی‏ - 98/1/27

    سلام
    در صورتی که تا تاریخ 31 شهریور 98 فارغ التحصیل شوید، و در کنکور ارشد خردادماه 98 رتبه بیارید میتونید انتخاب رشته کنید و از مهرماه در مقطع وارد دانشگاه شوید. 
    موفق باشید

  • تصویر فرد

    یعقوب‏ - 98/1/25

    سلام من پیام نور مدیریت صنعتی تموم کردم
    و حالا می خوام ارشد روانشناسی وزارت علوم امتحان بدم
    سوالم اینه میتونم واسه ارشد روانشناسی وزارت بهداشت هم امتحان بدم یا نه؟

  • تصویر فرد

    فرخنده فکور معنوی‏ - 98/1/27

    سلام
    خیر در کنکور بهداشت امکان ثبتنام ندارید. اما در کنکور وزارت علوم می تونید شرکت کنید. موفق باشید

  • تصویر فرد

    فاطمه صالحي‏ - 97/12/1

    ببخشيد مدارك لازم جهت ثبت نام در كنكور وزارت علوم رو مي فرمائيد؟

  • تصویر فرد

    فرخنده فکور معنوی‏ - 98/2/3

    باسلام
    در سایت سازمان سنجش چک کنید. 

  • تصویر فرد

    سعید‏ - 97/7/18

    سلام. من تابستان ۹۸ کارشناسی تربیت بدنی را تمام میکنم. میخوام ارشد رواشناسی پیام نور فراگیر شرکت کنم. برای آزمون ۹۷ میتونم شرکت کنم یا باید ۹۸ شرکت کنم؟ لطفا با توضیح راهنمایی کنید. ممنون

  • تصویر فرد

    فرخنده فکور معنوی‏ - 97/8/27

    سلام. طبق دفترچه سازمان سنجش تا تاریخ 97/11/30 باید فارغ التحصیل شده باشید. 

شما هم نظرتان را در مورد این مطلب بگویید.

loading

3گام: مسیر مطمئن موفقیت