عوامل موثر بر انتخاب رشته کارشناسی ارشد روانشناسی
عوامل موثر بر انتخاب رشته کارشناسی ارشد روانشناسی

 

برای ورود به نرم افزار انتخاب رشته ارشد 3گام روی لینک زیر کلیک کنید.

https://final.3gaam.com

 

عوامل موثر بر انتخاب رشته کارشناسی ارشد روانشناسی 1400

انتخاب رشته برای داوطلبان کنکور ارشد 1400 بسیار مهم و حیاتی می باشد. داوطلبان در صورتی که اطلاعات جامعی در مورد رشته ها، کیفیت آموزشی و رفاهی دانشگاه های مختلف و عوامل موثر بر انتخاب رشته ارشد روانشناسی 1400 داشته باشند، می توانند بر اساس علایق و استعدادهایشان، انتخاب رشته خود را با موفقیت پشت سر بگذارند. مشاوران دپارتمان کارشناسی ارشد روانشناسی 3گام در این مطلب به عواملی که در انتخاب رشته ارشد روانشناسی 1400 تاثیر گذار است و توجه به آن ها باعث می شود که داوطلبان انتخاب رشته بهتری را داشته باشند پرداخته اند.

 

با توجه به اینکه ترکیبی از عوامل در انتخاب رشته ارشد 1400 تاثیرگذار است، فرآیند انتخاب رشته ارشد روانشناسی 1400 برای افراد یک فرآیند پیچیده شده و ممکن است سردرگمی هایی را برای آن ها به همراه داشته باشد. به همین دلیل توصیه می کنیم از مشاوره انتخاب رشته ارشد روانشناسی و راهنمایی با افراد آگاه برای انتخاب رشته بهره ببرید. مشاوران متخصص 3گام راهنمایان مناسبی در این زمینه می باشند.

 

 

داوطلبان گرامی می توانند از مطلب انتخاب رشته کنکور ارشد خود آموز انتخاب رشته ارشد را مطالعه کنند.

علاقه یکی از مهمترین عواملی است که باید به عنوان اولین اولویت های انتخاب رشته داوطلبان مورد توجه قرار بگیرد. زیر فرد باید از نظر روحی و روانی آمادگی لازم برای پذیرش شغلی که رشته دانشگاهی به آن منتهی می شود داشته باشد. البته ناگفته نماند که داوطلبانی هم هستند که رشته ای را در مقطع لیسانس با علاقه خواندند و بعد در چالش عظیم بازار کار خود را محکوم به تغییر رشته در کارشناسی ارشد دیدند؛ به همین دلیل اکثر داوطلبان در حال حاضر به رشته هایی تمایل دارند که آینده شغلی تضمین شده ای داشته باشد.

برخی دیگر از عوامل موثر بر انتخاب رشته کارشناسی ارشد روانشناسی 1400، اعتبار و ارزش علمی دانشگاه، گرایش، شهریه دانشگاه، شهر محل قبولی، آینده شغلی و بازار کار و امکان ادامه تحصیل در مقطع دکتری می باشد که در ادامه به بررسی تک تک این عوامل می پردازیم.

 

در نرم افزار انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1400 3گام شما می توانید بر اساس عوامل موثر بر انتخاب رشته، اولویت های خود را مشخص کنید. نرم افزار با کمک هوش مصنوعی 100 انتخاب شما را اولویت بندی و احتمالات قبولیتان را مشخص می نماید.

 

گاهی تصمیم‌ گیری‌ ها آن قدر مهم هستند که پای آینده به میان می‌ آید و اینجاست که یک انتخاب نسنجیده و اشتباه ممکن است عواقب جبران ناپذیری را برای فرد در پی داشته باشد. 

 

 

اهمیت انتخاب دانشگاه در انتخاب رشته کارشناسی ارشد روانشناسی 1400

یکی از مهمترین فاکتورها در انتخاب رشته ارشد روانشناسی 1400 که باید به آن توجه کرد، اعتبار دانشگاه محل قبولی است. شاید یکی از سوالاتی که ذهن بسیاری از داوطلبان را درگیر می کند، اهمیت رتبه دانشگاه در ادامه تحصیل یا پیدا کردن بازار کار باشد. آیا برند دانشگاه می تواند تضمین کننده موقعیت های آتی بهتر باشد یا خیر؟

اکثر داوطلبان پس از انتشار دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1400 و مشاهده ظرفیت ها، با اولویت بندی دانشگاه ها آشنایی اولیه دارند. برای مثال دانشگاه های سراسری تهران برای همه جزء انتخاب های اول هستند و پس از آن دانشگاه های سراسری شهرستان ها به ترتیب در درجات بعدی قرار می گیرد. بنابراین در اعتبار دانشگاه های سراسری اکثر افراد توافق نظر دارند. اما اولویت بندی، زمانی سخت تر می شود که بخواهیم بین دانشگاه های پیام نور، غیرانتفاعی، آزاد، دوره های مجازی و... اولویت های خود را مشخص کنیم.  در چنین مواقعی صِرف ارزش علمی دانشگاه به عنوان تنها ملاک انتخاب افراد مورد توجه قرار نمی گیرد و فاکتورهای دیگری مثل شهریه دانشگاه، شهر محل قبولی، گرایش و .. در تصمیم گیری ما تاثیرگذار باشد که در ادامه به بقیه عوامل خواهیم پرداخت.

 

اهمیت انتخاب گرایش در انتخاب رشته کارشناسی ارشد روانشناسی 1400

اولین مساله ای که داوطلبان پس از انتشار کارنامه کنکور ارشد روانشناسی 1400 به آن توجه می کنند، رتبه به دست آمده در زیرگروه ها و گرایش های کارشناسی ارشد مجموعه روانشناسی است. باید بین گرایش های مختلف ارشد روانشناسی اولویت بندی انجام شود. ارشد روانشناسی 8 گرایش اصلی دارد که گرایش های روانشناسی بالینی، روانشناسی عمومی و روانشناسی تربیتی بیشترین تقاضا را دارند. در صورتی که داوطلب علاقمند است وارد دنیای تشخیص و درمان اختلالات روانشناختی شود، گرایش بالینی و بالینی کودک و نوجوان در اولویت انتخاب ها قرار می گیرد. گرایش روانشناسی عمومی برای داوطلبانی که علاقه بیشتری به کارهای پژوهشی دارند، مناسب تر است و چنانچه علاقمند به کار کردن با طیف دانش آموزان و ارائه ی روش های نوین تربیتی و آموزشی جهت بهبود بازدهی دانش آموزان و افزایش کیفیت یادگیری هستید، گرایش روانشناسی تربیتی انتخاب مناسب تری خواهد بود.

اما مساله ای که باید مدنظر قرار گیرد این است که شما به عنوان کسی که رشته روانشناسی را به عنوان شغل و مسیر آینده خود انتخاب کرده اید، بعد از تمام شدن 2 سال کارشناسی ارشد روانشناسی ترجیح می دهید در کدام زمینه فعالیت داشته باشید؟ علاقه مند به کار بالینی و درمان هستید یا ترجیح می دهید به پژوهش در این رشته بپردازید؟

گاهی اوقات افراد زمان انتخاب رشته ارشد روانشناسی در انتخاب گرایش ها، فقط 2 سال زمان تحصیل را مدنظر قرار می دهند. مثلا ارشد روانشناسی بالینی را انتخاب می کنند؛ در حالی که پس از تمام شدن درسشان متوجه می شوند هیچ علاقه ای به کارهای درمانی ندارند و وقتی از آن ها سوال می شود چرا این گرایش را انتخاب کرده اید یا جوابی برای این سوال ندارند یا با جواب "چون همه ارشد روانشناسی بالینی می خوانند منم تصمیم به انتخاب این رشته گرفته ام" مواجه می شوید.

 

می توانید با عضویت در کانال تلگرام رشته روانشناسی به منبع گرانبهایی از مفیدترین مطالب دسترسی داشته باشید. برای عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.

 

 

سوالاتی که قبل از انتخاب گرایش ارشد روانشناسی 1400 باید از خودتان بپرسید:

بهتر است شما در زمان انتخاب رشته ارشد روانشناسی 1400 و قبل از انتخاب گرایش، این سوالات اساسی را از خودتان بپرسید که چرا میخواهم گرایش X را انتخاب کنم. شاید سوال بهتر این باشد که از خود بپرسید در آینده می خواهید در چه جایگاه شغلی قرار بگیرید. پس مشخص کردن هدف یا اهداف بلند مدت در زمینه شغلی که می خواهید انتخاب کنید، اولین کاری است که لازم است انجام شود. همچنین باید این مسئله را مدنظر داشته باشید که تحصیل در رشته و گرایش X در رسیدن به این هدف چه کمکی به شما می کند.

 

اهمیت شهریه دانشگاه در انتخاب رشته کارشناسی ارشد روانشناسی 1400

مساله ی دیگری که باید داوطلبان ارشد روانشناسی 1400 در زمان انتخاب رشته مد نظر داشته باشند، شهریه دانشگاه ها است. این عامل می تواند برای بسیاری از داوطلبان یکی از فاکتورهای مهم و تعیین کننده برای انتخاب یا عدم انتخاب یک دانشگاه باشد. از بین تمامی دوره ها، تنها دوره روزانه دانشگاه های سراسری به صورت رایگان هستند و مابقی دوره ها (نوبت دوم، پیام نور، غیرانتفاعی، دانشگاه آزاد، دوره های مجازی و پردیس) مشمول پرداخت هزینه می باشند. همچنین هر کدام از این دوره ها شرایط خاص خود را داشته و علاوه بر میزان شهریه، تفاوت های دیگری مانند نحوه ارائه ی دروس، میزان حضور دانشجو در کلاس های درس و ... دارند؛ بنابراین داشتن شناخت بیشتر در مورد این تفاوت ها به فرد کمک می کند تا انتخاب دقیق تری داشته باشد.

 

اهمیت محل دانشگاه در انتخاب رشته کارشناسی ارشد روانشناسی 1400

تاثیر محل دانشگاه در انتخاب رشته ارشد روانشناسی 1400 مساله بعدی است. برای اکثر افراد لیست دانشگاه ها از بهترین دانشگاه ها تا دانشگاه پیام نور و غیرانتفاعی مشخص است، اما چه چیزی باعث می شود افراد در انتخاب دانشگاه تردید کنند؟ اولین عامل شهر محل سکونت است. دوری یا نزدیکیِ محل زندگی با محل تحصیل در انتخاب رشته کارشناسی ارشد روانشناسی 1400 به دلیل شاغل بودن برخی افراد یا متاهل بودن، بیشتر مورد توجه قرار می گیرد. با وجود کوتاه بودن دوره ارشد و تعداد واحدهای کمتری که دانشجویان به صورت ترمی دریافت می کنند، در صورتی که واحدهای درسی به صورت پراکنده چیده شود، امکان رفت و آمد برای فرد مشکل خواهد بود. در نتیجه در چنین موقعیتی این عامل به عنوان مهمترین و اولین فاکتور در انتخاب رشته مورد توجه قرار خواهد گرفت.

همچنین فرض کنید داوطلبی با رتبه زیر 10 در ارشد روانشناسی بالینی در شهر شیراز سکونت دارد، اولین سوالی که برای این فرد پیش می آید این است: حالا که رتبم خوب شده و می توانم دانشگاه های تهران را انتخاب کنم، انتخاب اولم را بالینی تهران انتخاب کنم یا بالینی شیراز؟ یا داوطلبی که ساکن تهران است و رتبه  60 آورده با این سوال مواجه می شود که شبانه تهران بهتر است یا روزانه فلان شهر؟ اینجاست که افراد برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد و تعیین اولویت ها دچار مشکل شده و به مشاور انتخاب رشته مراجعه می کنند.

 

 

مساله ای که باید مورد توجه قرار گیرد این است که اولویت شما چیست؟ افراد در موقعیت های مختلف تصمیمات یکسانی نمی گیرند؛ چون چیزی که برای یک نفر مهم است ممکن است برای دیگری اولویت نداشته باشد یا اولویت کمتری داشته باشد. کسی که اولویتش درس خواندن در بهترین دانشگاه (با توجه به رتبه اش) است حاضر است برای رسیدن به این هدف سختی دور بودن از شهر و خانواده را هم تحمل کند. اما فردی را تصور کنید که متاهل و بچه دار است فکر می کنید چنین فردی باز هم دانشگاه را به خانواده ترجیح می دهد؟ یا فردی که شاغل است می تواند برای گرفتن مدرک از یک دانشگاه خوب تهران، شغل خود را رها کند و به شهر دیگری برود؟ پس از تعیین اهداف، اولین کاری که لازم است قبل از پر کردن فرم انتخاب رشته ارشد انجام دهید، تعیین لیستی از اولویت هایتان در زندگی است.

 

اهمیت آینده شغلی و بازار کار در انتخاب رشته کارشناسی ارشد روانشناسی 1400

مسلما یکی از عواملی که افراد را ترغیب به ادامه تحصیل می کند، به دست آوردن جایگاه شغلی بالاتر و درآمد بیشتر است. یکی از سوالاتی که ذهن بسیاری از داوطلبان ارشد روانشناسی را هنگام انتخاب رشته درگیر می کند، بازار کار گرایش های مختلف این رشته است. جواب این سوال ساده نیست و در این زمینه داوطلبان باید توانمندی های خود را در نظر بگیرند؛ چرا که بخشی از موفقیت در ارشد روانشناسی بستگی به توانمندی های فرد دارد. برای مثال ممکن است فردی در ارشد روانشناسی تربیتی ادامه تحصیل دهد و به قدری به این رشته علاقه داشته باشد که بتواند شغل مناسبی در این زمینه به دست آورد اما فردی دیگر پس از تمام کردن ارشد روانشناسی بالینی، به دلایل مختلف نتواند وارد بازار کار شود. بنابراین به دست آوردن شغل، عاملی است که علاوه بر گرایش به عوامل دیگری مثل علاقه و توانمندی ها و استعدادهای خود فرد نیز بستگی دارد. در صورتی که فرد علاقه و توانمندی لازم را داشته باشد، پس از اتمام درس و گذراندن دوره های تخصصی روان درمانی در ارشد روانشناسی بالینی، می تواند جذب کلینیک ها یا بیمارستان ها شده و به درمان اختلالات روانشناختی بپردازد.

یکی دیگر از عواملی که در بازار کار این رشته باید مورد توجه قرار گیرد این است که فرد علاقمند به کار کردن با چه گروه سنی است؟ درصورتی که فرد علاقمند به درمان افراد بزرگسال باشد و در رشته بالینی کودک به تحصیل بپردازد، انگیزه ای برای کار کردن و پیشرفت در رشته مورد نظر نخواهد داشت. به عنوان مثال خود فرد مشخص می کند که ترجیح می دهد با کدام گروه (کودکان یا نوجوانان یا بزرگسالان) کار کند. به درمان فردی علاقه دارد یا گروه درمانی یا خانواده درمانی؟ به درمان اختلالات علاقمند است یا مشاوره های پیش از ازدواج و زوج درمانی؟

 

 

اهمیت ادامه تحصیل در مقطع دکتری در انتخاب رشته ارشد روانشناسی 1400

بسیاری از داوطلبانی که در کنکور ارشد شرکت می کنند، قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری را نیز دارند. برای برخی داوطلبان مثل افرادی که لیسانس غیرمرتبط دارند، شرکت در مقطع دکتری الزامی است؛ چرا که بدون گرفتن مدرک دکتری، فرد برای کار کردن در این رشته دچار مشکل خواهد شد. از سوی دیگر برخی از داوطلبان با توجه به شناختی که از خود دارند، می دانند که بعد از گذراندن دوره ارشد روانشناسی قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری روانشناسی را نیز دارند. نکته ای که این دسته از داوطلبان باید به آن توجه کنند این است که دانشگاهی را در اولویت قرار دهند که در رشته روانشناسی در مقطع دکتری نیز پذیرش دارد.

چرا در نظر گرفتن قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری روانشناسی زمان انتخاب رشته کارشناسی ارشد روانشناسی برای داوطلبان حائز اهمیت است؟

چون در کنکور دکتری روانشناسی بخشی از قبولی افراد وابسته به مصاحبه و کنکور شفاهی است و معمولا اساتید در جلسه مصاحبه از دانشجویان خود شناخت بیشتری دارند و این شناخت شانس پذیرفته شدن آن فرد را بیشتر می کند. برای مثال رتبه فرد به صورتی است که هم در دانشگاه A و هم در دانشگاه B شانس قبولی دارد. دانشگاه A فقط در مقطع کارشناسی ارشد روانشناسی دانشجو می گیرد اما دانشگاهB در مقطع دکتری روانشناسی نیز پذیرش دارد. در چنین موقعیتی بهتر است دانشگاه B در اولویت قرار گیرد.

 

پس از مشخص کردن اهداف و اولویت هایی که برای خود دارید، مشورت با افرادی که اطلاعات بیشتری در زمینه گرایش های مختلف یا سطح علمی دانشگاه ها دارند می تواند به شما کمک کند انتخاب دقیق تری داشته باشید.  

 

باوجود بررسی تک تک عوامل موثر در انتخاب رشته کارشناسی ارشد روانشناسی 1400، برای داشتن انتخاب درست باید ترکیبی از عوامل فوق را در نظر گرفت. زمانی که فرد قصد انتخاب رشته در دو گرایش را دارد، اعتبار و شهریه دانشگاه برایش حائز اهمیت است و امکان انتخاب تمام دانشگاه ها را ندارد (به دلیل مسافت زیاد). در چنین شرایطی باید به انتخابی دست زد که با توجه به شرایط فرد بهترین انتخابِ ممکن باشد. ممکن است  فردی که در گرایش بالینی رتبه 70 را کسب کرده و در شهر تهران زندگی می کند، مجبور به انتخاب بین اعتبار دانشگاه، شهریه دانشگاه و نزدیکیِ شهر محل تحصیل باشد. در صورتی که فرد شبانه تهران را انتخاب کند، در دانشگاهی تحصیل خواهد کرد که از اعتبار بالایی برخوردار است اما نیازمند پرداخت هزینه است. در صورتی که این فرد روزانه دانشگاه اصفهان را در اولویت بالاتری قرار دهد در دانشگاهی با برند پایین تر و در شهر دورتری تحصیل خواهد کرد اما شهریه ای پرداخت نمی کند. این مثال یکی از مثال های ساده در زمینه انتخاب رشته است؛ مسلما هر فردی با توجه به شرایط زندگی در موقعیت های پیچیده تری قرار خواهد گرفت که گاها فرآیند انتخاب رشته را برای وی بسیار سخت خواهد کرد.

استفاده از راهنمایی مشاوران با تجربه و متخصص باعث می شود بتوانید مرحله انتخاب رشته ارشد 1400 که مهمترین و سرنوشت سازترین مرحله کنکور است را به خوبی و با موفقیت پشت سر بگذارید.

 

 

آخرین رتبه ها و محل های قبولی ارشد روانشناسی 96

عواملی که به آن اشاره شد اصلی ترین فاکتورهای تاثیرگذار در فرایند انتخاب رشته کارشناسی ارشد روانشناسی است. مسلما هر فردی متناسب با شرایط منحصر به فردی که دارد ممکن است با عوامل دیگری نیز در انتخاب رشته ارشد روانشناسی روبرو باشد و نیاز باشد آن فاکتورها را نیز در انتخابش لحاظ کند. اطلاع از برخی از رتبه ها و محل قبولی کارشناسی ارشد روانشناسی 96 نیز در زمینه انتخاب رشته ارشد بسیار کمک کننده است. در جدول زیر می توانید برخی از این رتبه ها و محل های قبولی را مشاهده نمایید. اما داوطلبان عزیز می توانند برای مشاهده رتبه ها و محل قبولی کارشناسی ارشد روانشناسی جدید سال های اخیر به لینک آبی شده مراجعه کنند.

 

برخی از رتبه ها و محل قبولی کارشناسی ارشد روانشناسی سال 96

رتبه

عنوان زیر شاخه و گرایش

محل قبولی

50

سنجش واندازه گیری /روانسنجی /

روزانه-دانشگاه علامه طباطبایی -تهران

174

سنجش واندازه گیری /روانسنجی /

نوبت دوم-دانشگاه علامه طباطبایی -تهران

53

روانشناسی واموزش کودکان استثنایی

روزانه-دانشگاه تهران

398

روانشناسی واموزش کودکان استثنایی

نوبت دوم-دانشگاه علامه طباطبایی -تهران

1107

روانشناسی واموزش کودکان استثنایی

نوبت دوم-دانشگاه محقق اردبیلی -اردبیل

2350

روانشناسی واموزش کودکان استثنایی

پردیس خودگردان-دانشگاه تهران

29

روانشناسی عمومی

روزانه-دانشگاه شهیدبهشتی -تهران

44

روانشناسی عمومی

روزانه-دانشگاه تهران

111

روانشناسی عمومی

روزانه-دانشگاه خوارزمی -تهران

121

روانشناسی عمومی

روزانه-دانشگاه الزهرا/س /-تهران

424

روانشناسی عمومی

روزانه-دانشگاه گیلان -رشت

459

روانشناسی عمومی

نوبت دوم-دانشگاه بوعلی سینا-همدان

467

روانشناسی عمومی

نوبت دوم-دانشگاه بین المللی امام خمینی /ره /-قزوین

498

روانشناسی عمومی

روزانه-دانشگاه سمنان

613

روانشناسی عمومی

روزانه-دانشگاه زنجان

733

روانشناسی عمومی

روزانه-دانشگاه ملایر

876

روانشناسی عمومی

نوبت دوم-دانشگاه اردکان

947

روانشناسی عمومی

پردیس خودگردان-دانشگاه علامه طباطبایی -تهران

995

روانشناسی عمومی

غیر انتفاعی-دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران

1584

روانشناسی عمومی

پیام نور-دانشگاه پیام نوراستان تهران -واحداسلامشهر

1690

روانشناسی عمومی

مجازی-دانشگاه تهران

1734

روانشناسی عمومی

نوبت دوم-دانشگاه سیستان وبلوچستان -زاهدان

1992

روانشناسی عمومی

پیام نور-دانشگاه پیام نوراستان تهران -مرکزپاکدشت

4096

روانشناسی عمومی

غیر انتفاعی-دانشگاه غیرانتفاعی ایوانکی

4576

روانشناسی عمومی

پیام نور-دانشگاه پیام نوراستان اذربایجان غربی -مرکزمهاباد

4890

روانشناسی عمومی

پیام نور-دانشگاه پیام نوراستان مازندران -واحدنوشهر

3

روانشناسی تربیتی

روزانه-دانشگاه تهران

210

روانشناسی تربیتی

روزانه-دانشگاه شیراز

260

روانشناسی تربیتی

روزانه-دانشگاه الزهرا/س /-تهران

288

روانشناسی تربیتی

روزانه-دانشگاه یزد

299

روانشناسی تربیتی

نوبت دوم-دانشگاه علامه طباطبایی -تهران

377

روانشناسی تربیتی

روزانه-دانشگاه تربیت دبیرشهیدرجایی -تهران

665

روانشناسی تربیتی

روزانه-دانشگاه خلیج فارس -بوشهر

748

روانشناسی تربیتی

روزانه-دانشگاه بیرجند

782

روانشناسی تربیتی

نوبت دوم-دانشگاه بوعلی سینا-همدان

783

روانشناسی تربیتی

روزانه-دانشگاه ارومیه

854

روانشناسی تربیتی

روزانه-دانشگاه سیستان وبلوچستان -زاهدان

876

روانشناسی تربیتی

نوبت دوم-دانشگاه قم

898

روانشناسی تربیتی

نوبت دوم-دانشگاه کاشان

918

روانشناسی تربیتی

روزانه-دانشگاه شهیدمدنی اذربایجان -تبریز

1023

روانشناسی تربیتی

نوبت دوم-دانشگاه سمنان

1094

روانشناسی تربیتی

نوبت دوم-دانشگاه تبریز

1544

روانشناسی تربیتی

پردیس خودگردان-دانشگاه شهیدبهشتی -تهران

1824

روانشناسی تربیتی

پیام نور-دانشگاه پیام نوراستان اصفهان -مرکزاصفهان

1898

روانشناسی تربیتی

مجازی-دانشگاه تهران

4473

روانشناسی تربیتی

پیام نور-دانشگاه پیام نوراستان بوشهر-مرکزبوشهر

25

روانشناسی بالینی کودک ونوجوان

روزانه-دانشگاه شهیدبهشتی -تهران

987

روانشناسی بالینی کودک ونوجوان

پردیس خودگردان-دانشگاه تبریز

1453

روانشناسی بالینی کودک ونوجوان

پیام نور-دانشگاه پیام نوراستان بوشهر-مرکزبوشهر

2120

روانشناسی بالینی کودک ونوجوان

غیر انتفاعی-دانشگاه علم وهنر/غیرانتفاعی /-یزد

48

روانشناسی بالینی

نوبت دوم-دانشگاه تهران

48

روانشناسی بالینی

نوبت دوم-دانشگاه تهران

59

روانشناسی بالینی

نوبت دوم-دانشگاه فردوسی مشهد

63

روانشناسی بالینی

روزانه-دانشگاه خوارزمی -تهران

67

روانشناسی بالینی

نوبت دوم-دانشگاه فردوسی مشهد

69

روانشناسی بالینی

روزانه-دانشگاه تهران

91

روانشناسی بالینی

روزانه-دانشگاه تبریز

114

روانشناسی بالینی

روزانه-دانشگاه اصفهان

185

روانشناسی بالینی

نوبت دوم-دانشگاه سمنان

444

روانشناسی بالینی

پیام نور-دانشگاه پیام نوراستان تهران -تهران جنوب

508

روانشناسی بالینی

پردیس خودگردان-دانشگاه اصفهان

702

روانشناسی بالینی

پردیس خودگردان-دانشگاه خوارزمی -تهران

31

خانواده

روزانه-دانشگاه شهیدبهشتی -تهران

397

خانواده

غیر انتفاعی-دانشگاه علم وفرهنگ /غیرانتفاعی /-تهران