برای مطالعه خود، هوشـــــمندانه برنامه ریزی کنید .

شرایط و ضوابط پذیرش اتباع خارجی در دانشگاه‌ علمی کاربردی

پنج شنبه ۲۹ مرداد تعداد بازدید 676 دفعه

اتباع غیرایرانی مقیم كشور و دارای اقامت قانونی یا دارندگان گذرنامه دارای حداقل شش‌ماه مجوز اقامت، ‌ دفترچه پناهندگی سیاسی، کارت هویت ویژه اتباع غیرایرانی دارای اعتبار در سال ۱۳۹۴ و آخرین کارت آمایش معتبر می تواننددردانشگاه علمی کاربردی ثبت نام نمایند.

به گزارش سرویس اخبار دانشگاهی 3گام به نقل از مهر؛ معاون سنجش، ‌خدمات آموزشی و دانشجوئی دانشگاه جامع علمی كاربردی  دکتر عباس علائی نوین اعلام نمود: اتباع غیرایرانی مقیم كشور و دارای اقامت قانونی یا دارندگان گذرنامه دارای حداقل شش‌ماه مجوز اقامت، ‌ دفترچه پناهندگی سیاسی، کارت هویت ویژه اتباع غیرایرانی دارای اعتبار در سال ۱۳۹۴ و آخرین کارت آمایش معتبر می تواننددردانشگاه علمی کاربردی ثبت نام نمایند.

 همچننی دیپلم افراد باید مورد تائید دانشگاه باشد و  ‌فقط اتباع غیرایرانی مقیم که از مدارس رسمی کشور جمهوری اسلامی ایران فارغ‌التحصیل گردیدند در این دوره ها می توانند شركت نمایند .
  چنانچه موارد مندرج در دفترچه پذیرش رعایت نشود، قبولی آنان «کان‌لم‌یکن» تلقی می گردد و ثبت‌نام و ادامه تحصیل آنان منع می شود.
 اگر در حین تحصیل پذیرفته‌شدگان غیرایرانی احراز گردد که دانشجو دارای مدرک کاردانی بوده و مجددا در همان مقطع تحصیلی پذیرفته شده ،  ادامه تحصیل وی لغو می گردد.

نظرات این مطلب

افزودن نظر جدید

شما هم نظرتان را در مورد این مطلب بگویید.

تصویر فرد