نکات مشاوران
-
ارشد بخونم یا نه؟ سوالیه که ذهن خیلی از فارغ التحصیلان کارشناسی رو به خودش مشغول می کنه. از اونجایی که گام اول برای شروع هر کاری، داشتن هدف و دلیل محکم برای انجام اون کار هست؛ ما هم اول در مورد این موضوع صحبت خواهیم کرد که: به چه دلایلی باید به دنبال تحصیل در مقطع ارشد باشیم؟ هدف از تحصیل در مقطع ارشد چه چیزی هست؟ تحصیل در مقطع ارشد، به درد چه افرادی میخوره؟ آیا مدرک ارشد ارزش وقت گذاشتن داره؟
-
استاد علیرضا مروج با سابقه بیش از 12 سال تدریس دروس بازاریابی و GMAT (استعداد تحصیلی) از اساتید مطرح و نامی کنکور ارشد و دکتری رشته های مدیریت و MBA می باشند.
-
خانم فاطمه غلامی، دارای مدرک کارشناسی فرهنگیان و رتبه 24 کنکور ارشد روانشناسی و فارغ التحصیل دانشگاه علامه طباطبایی می باشند.
-
آقای سید احمد سجادی، وکیل پایه یک دادگستری، مولف کتب حقوقی، مدرس دروس حقوقی و مشاور حقوقی و تحصیلی می باشند.
-
استاد هادی یوسفی از اساتید شناخته شده و دوست داشتنی حوزه کنکور ارشد کامپیوتر و بنیان گذار و مدیر موسسه آموزش عالی مهستان می باشند.
-
استاد پریسا حاج کرمی فارغ التحصیل کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه تهران و دانشجوی دکتری مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی (رتبه کارشناسی ارشد: ۱۲ و رتبه دکتری: ۸) می باشند.
-
برخی از دانشگاههای ایران بورسیه دار هستند و در بعضی از رشته های خاص با شرایط ویژه ای که تعریف میکنند داوطلب میپذیرند. هدف از پذیرش دانشجو در این دانشگاهها تربیت نیروی متخصص در جهت اداره کشور است. این دانشگاه ها دولتی بوده و در بیشتر موارد وابسته به ارگان دولتی هستند و در رشته های نیمه متمرکز با شرایط خاص دانشجو میپذیرند لذا در این محتوا به بررسی این دانشگاه ها می پردازیم.
-
فرسودگی تحصیلی از مهم ترین عوامل کاهش انگیزه و عملکرد داوطلبان می باشد چون باعث کاهش سطح انگیختگی مغز و یادگیری مفهومی می شود. در این مطلب به مواردی مانند چرا فرسودگی تحصیلی؟تعریف فرسودگی تحصیلی چیه؟از کجا بفهمیم به فرسودگی تحصیلی دچار شدیم؟ عوامل فرسودگی تحصیلی چیست؟ و راهکار ها و درمان فرسودگی تحصیلی چی می تونه باشه صحبت خواهیم کرد.
-
این مقاله در3گام به طریقه درست مطالعه ، یادگیری و غلبه بر کند خوانی می پردازد.(براساس کتاب روش مطالعه و یادگیری دکتر علی اکبر سیف) یادگیری و انواع آن چیست؟رابطه یادگیری و حافظه به چه صورت است؟انواع روش های یادگیری کدام است؟روش های مطالعه از نظر کی،پی،بالدریج چیست؟تکنیک های غلبه بر کند خوانی؟