آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت- سنا یا خلیلی یا معین؟!

در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت، سه موسسه سنا، خلیلی و معین، آزمون های آزمایشی برگزار می کنند و چون یکی از اصلی ترین سوالات و دغدغه های مهم داوطلبان ارشد بهداشت، شرکت یا عدم شرکت در آزمون های آزمایشی است و نمی دانند کدام موسسه بهتر است، سعی کرده ام جامع ترین و کامل ترین مقاله ممکن را در حوزه مقایسه آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد موسسات سنا، خلیلی و معین ارائه کنم.

تمامی اطلاعات آزمون های آزمایشی ارشد بهداشت را به شما ارائه می دهیم تا کار شما را راحت کنیم و ناگفته ها را به شما بگوییم. ساعتها وقت صرف می کنیم تا بتوانیم به شما بهترین مشاوره را بدهیم. تا اثبات کنیم که ما بهترین و صادق ترین مشاوران ارشد وزارت بهداشت برای شما خواهیم بود.

 

آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت: سنا یا خلیلی یا معین؟!

قبل از آنکه بخواهم همه چیز را بگویم باید یک نکته را برای شما روشن کنم. این مطلب طولانیست چرا که برای کسانی نوشته شده است که می خواهند یک سال عمر و وقت خود را برای موفقیت در کنکور بگذارند. شما قرار است حداقل هزینه ای بین 400 تا 500 هزار تومان را صرف آزمون آزمایشی کنید و از آن مهم تر می خواهید یک سال زمان بگذارید. من سعی کرده ام همه چیز را بگویم تا کسی وقت و پول خود را دور نریزد. پس لطفاً دوست عزیز همانگونه که من خودم در نوشتن این مطلب صبور و دقیق بوده ام شما هم صبور باش و تا انتها به دقت مطالعه کن تا بعدها تصمیماتت باعث پشیمانی و آزارت نشود.

اینکه آزمون آزمایشی برای آمادگی برای آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت چقدر نیاز است، و اصلا نیاز است یا نیست را می خواهم در این مطلب جواب بدهم. آزمون آزمایشی را به نوعی موسسات کنکور سراسری مانند رزمندگان و قلم چی حدود سه دهه قبل بنیان گذاشتند و حالا تب آن به تحصیلات تکمیلی نیز رسیده است. مثلا در آزمون های آزمایشی وزارت بهداشت، سه موسسه سنا، خلیلی و معین رقابت فشرده ای دارند و هر کدام نیز در یک سری رشته از دیگری موفق تر هستند. البته موفقیت آنها از نظر تعداد داوطلب و جامعه آماری است نه از جنبه های دیگر. قبل از آنکه بخواهم آزمون های آزمایشی سنا پزشکی، آزمون های آزمایشی خلیلی و آزمون های آزمایشی معین را برای شما مقایسه کنم باید یک سری اطلاعات کلی را به شما بدهم تا ماهیت حرف های من را به درستی درک کنید و سوء تعبیر نداشته باشید.

کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت با حدود 150 هزار نفر شرکت کننده و پذیرش بسیار پایین در رشته های مختلف آزمون ارشد وزارت بهداشت، یکی از سخت ترین کنکورهای سراسری ایران به حساب می آید. شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت، دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های پیراپزشکی، علوم پایه به خصوص زیست شناسی و شیمی و بچه های مهندسی کشاورزی است. اخیراً داوطلبانی از جنس دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های علوم انسانی و فنی و مهندسی نیز به جمع داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت اضافه شده اند. از آنجایی که برای شرکت در هر رشته ای از آزمون کارشناسی ارشد وزرات بهداشت، محدودیت رشته لیسانس وجود دارد، تعداد داوطلبان این آزمون کارشناسی ارشد به تعداد داوطلبان کارشناسی ارشد وزارت علوم نخواهد رسید، چرا که در وزارت علوم اولاً محدودیت رشته لیسانس وجود ندارد و ثانیاً تعداد فارغ التحصیلان و دانشجویان وزارت علوم خیلی خیلی بیشتر از وزارت بهداشت است.

کسانی که می خواهند در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت شرکت کنند چند دغدغه مشترک دارند: چه رشته ای را شرکت کنم؟ چه منابعی را مطالعه کنم؟ آزمون آزمایشی شرکت کنم یا نکنم و اگر آزمون های آزمایشی را می خواهم شرکت کنم، آزمون های آزمایشی سنا بهتراست یا آزمون های آزمایشی خلیلی، آزمون های آزمایشی معین بهتر است یا آزمون های آزمایشی سنا پزشکی و یا خلیلی.؟ آیا باید مشاور داشته باشم برای آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت یا نه؟ کلاس های کنکوری را شرکت کنم یا بدون کلاس هم می توانم به راحتی در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت و با تلاش خودم قبول شوم؟

تنها چیزی که همه از ضرورت آن مطمئن هستند، داشتن برنامه ریزی درست است و برنامه ریزی درست نیاز به منابع درست دارد و منابع درست نیاز به شناخت کامل همه منابع موجود در بازار دارد. اولین چیزی که باید بدانید این است که برنامه ریزی که موسسات کنکوری در آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت، آن را تبلیغ می کنند به هیچ عنوان برنامه ریزی استانداردی نیست، نه اصول سرفصلهای مهم در آن رعایت می شود و نه اصل مرورهای پی در پی و حتی اصل اینکه هر درس به تعداد مرورهای متفاوتی نسبت به درسی دیگر دارد نیز در این آزمون های آزمایشی رعایت نمی شود و هیچ تفاوتی بین آزمون های آزمایشی سنا، آزمون های آزمایشی خلیلی و یا آزمون های آزمایشی معین در این رابطه وجود ندارد و از طرفی برنامه ریزی آنها کیلویی است و یا به عبارتی حجمی است، یعنی می گویند باید تا فلان تاریخ انقدر فصل از این کتاب و انقدر فصل از آن کتاب را آزمون بدهید، بدون اینکه مشخص کنند چه حجمی باید در طول روز با چه زمانی مطالعه شود. بنابراین هر سه آزمون های آزمایشی سنا، خلیلی و معین از نظر اصول برنامه ریزی، برنامه دقیقی برای مطالعه به شما نمی دهند. پس هر سه آنها در نداشتن برنامه ریزی جزء به جزء مشترک هستند و هیچکدام برتری نسبت به دیگری ندارد. البته باید در نظرداشت که فاصله های زمانی که آزمون های آزمایشی موسسات مختلف دارد نیز باعث می شود تا برنامه ریزی آزمون از کانال منطق خارج شود. کسانی که فقط برای داشتن برنامه ریزی به سراغ آزمون های آزمایشی می روند (حالا چه آزمون های آزمایشی سنا چه خلیلی و چه معین) اشتباه بزرگی را مرتکب می شوند.

 

 

مورد بعدی ارتباط برنامه ریزی با منابع است. کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت به گونه ای است که منبع برای آن بسیار مهم است و واقعاً اگر منبع اشتباهی خوانده شود احتمال قبولی عملاً و قطعاً صفر خواهد بود. آزمون های آزمایشی موسساتی مانند سنا، خلیلی و معین به گونه ای طراحی و برنامه ریزی می شوند که با منابع و بسته های آموزشی خودشان بیشترین همخوانی را دارد و به نوعی با آزمون آزمایشی آنها شاید مجبور شوید بسته ها و منابع آنها را نیز تهیه کنید و قطعاً و صد در صد هیچ موسسه ای در ایران در کنکور وزارت بهداشت وجود ندارد که کل پک منابع و یا آزمون آزمایشی آن در تمامی دروس بهترین باشد و نیاز داوطلب را برای آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت پاسخ بدهد. مثلاً ممکن است موسسه ایکس در دروس 1 و 2 و 3 منبع بسیار خوبی را داشته باشد ولی در درس 4 و 5 و 6 بسیار ضعیف عمل کرده باشد. به هیچ عنوان سعی نکنید بسته آموزشی کامل یک موسسه را تهیه کنید. انتشاراتی مانند کتابخانه فرهنگ، نشر جامعه نگر، دیباگران، خسروی و غیره نیز منابع بسیار خوبی دارند که اساتید برجسته ای آنها را برای کنکور نوشته اند و بهتر است در گلچین کردن منابع برای برخی از دروس از کتابها یا جزوات موسسات کنکوری مانند سنا، خلیلی، معین و یا نخبگان و غیره استفاده کنید و برای برخی دیگر از دروس از منابع انتشاراتی های مختلف استفاده نمایید. گلچین شده و براساس شرایط خود عمل کنید. اسیر تبلیغات نشوید و حوصله به خرج بدهید تا بهترین منابع را پیدا کنید. توجه داشته باشید که یکی از عوارض سرسپردگی به تبلیغات، این است که پاسخی را به شما می دهد که به نفع خود آن موسسه تبلیغات کننده است نه به نفع شما. به همین دلیل آزمون های آزمایشی سنا، آزمون های آزمایشی خلیلی و آزمون های آزمایشی معین، هیچکدام به گونه ای طراحی نشده اند که با حجم منابع مختلف همخوانی داشته باشند و به گونه ای هستند که منابع خودشان را بیشتر پوشش می دهند. از این نظر نیز هیچ کدام برتری بر دیگری ندارد.

 

 

چه کسانی نباید در آزمون های آزمایشی ارشد وزارت بهداشت شرکت کنند؟

اما می رسیم به اصل مطلب که اصلا باید آزمون های آزمایشی را برای آمادگی و قبولی در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت شرکت کنیم یا نه؟ در نظر داشته باشید که شرکت در آزمون آزمایشی اگر یک سیر منطقی نداشته باشد به هیچ عنوان انتخاب عاقلانه ای نیست. افرادی با این شرایط بهتر است در آزمون های آزمایشی اصلا شرکت نکنند:

  1. افرادی که خوب مطالعه نکرده اند و می خواهند به بهانه اجبار برای مطالعه در یک آزمون آزمایشی شرکت کنند. آنها به تدریج به خاطر ضعف در رقابت، روحیه و انگیزه خود را از دست می دهند. چون اگر آنها مشکل انگیزه و اراده نداشتند که خودشان می خواندند و نیازی نبود خود را با یک عامل اجباری بیرونی مجبور به خواندن کنند. آنها بهتر است روی انگیزه و اراده خود کار کنند نه اینکه وقت و پول خود را صرف یک کار بیهوده کنند.
  2. افرای که ساختار شخصیتی مستقلی دارند و نوع نگرش و برنامه ریزی آنها بسیار متفاوت و خاص است. کسانی را دیده ام که رتبه تک رقمی به دست آورده اند ولی شیوه درس خواندن آنها و برنامه آنها زمین تا آسمان با برنامه ریزی ها و روشهای متعارف و معمول متفاوت است. کسی را دیده ام که ابتدا یک کتاب و یا یک درس را به طور کامل می خواند و تمام می کند و بعد به سراغ کتاب و یا درس دیگر می رود و همزمان با درس دوم، درس اول را مرور می کند. قطعاً آزمون های آزمایشی نظم مطالعه او را به شدت به هم می ریزد و برای او بیشتر یک سم است تا ضرورت.
  3. افرادی که توانایی کنترل احساسات و هیجانات منفی خود را بعد از هر آزمون ندارند و کوچکترین نتیجه بد باعث می شود تا کل درس خواندن را رها کنند. آدمهایی که صبور نیستند بهتر است ابتدا صبر و حوصله خود را بالا ببرند و بعد به فکر شرکت در آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت بیفتند.
  4. افرادی که فقط دنبال یک برنامه ریزی دقیق و خوب هستند هم نباید به بهانه برنامه ریزی یک آزمون آزمایشی در آزمون های آزمایشی شرکت کنند. آزمون های آزمایشی به هیچ عنوان برنامه دقیق و جزء به جزئی را به شما نمی دهد. به سودای برنامه ریزی به سراغ آزمون های آزمایشی نروید. برنامه ریزی جنبه کیفی و کمی دقیق دارد ولی آزمون آزمایشی فقط و فقط جنبه سنجشی و ارزیابی دارد و با برنامه ریزی برای مطالعه دقیق بسیار متفاوت است.
  5. افرادی که کلا هدف خود را از درس خواندن نمی دانند و آدم های دمدمی مزاجی هستند که یک روز تصمیم می گیرند درس بخوانند و یک روز تصمیم می گیرند درس نخوانند. آنها هم به جای صرف وقت و هزینه برای آزمون های آزمایشی موسسات کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت، بهتر است روی هدف خود و اخلاق و روحیات خود کار کنند.

 

چه کسانی باید در آزمون های آزمایشی ارشد وزارت بهداشت شرکت کنند؟

خب حالا چه کسانی بهتر است در آزمون های آزمایشی موسسات وزارت بهداشت (سنا، خلیلی، معین و ...) شرکت کنند؟

  1. افرادی که مطالعه خوبی داشته اند و اعتماد به نفس بالایی دارند.
  2. افرادی که برنامه ریزی دقیق خود را دارند ولی نمی دانند که کیفیت مطالعه آنها چه اندازه است و یا نمی دانند در رقابت با دیگران در کجای کار قرار دارند بهتر است آزمون های آزمایشی ارشد وزارت بهداشت را شرکت کنند ولی حتماً باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنند که بالاترین جامعه آماری را در رشته مورد نظر آنها داشته باشد. ممکن است موسسه ایکس در رشته ایکس بالاترین جامعه آماری را داشته باشد و باید داوطلب موسسه ای را انتخاب کند که بالاترین جامعه آماری را دارد.
  3. کسانی که هر قدر ببینند از دیگران عقب تر هستند، بیشتر و بهتر تلاش می کنند و درس می خوانند. افرادی که نتیجه بد به جای اینکه روحیه آنها را خراب کند آنها را قوی تر می کند و به خود می آورد نیز بد نیست که در آزمون های آزمایشی شرکت کنند و باز هم تاکید می کنم که باید در آزمون های آزمایشی با بالاترین جامعه آماری شرکت کنند و به ادعای موسسات مبنی بر اینکه سوالات آزمون های آزمایشی آنها بیشترین همپوشانی و نزدیکی را با سوالات کنکور دارد توجه نکنند. فقط و فقط جامعه آماری مهم است و البته سطح منطقی و استانداردی از طرح سوالات. منظورم این است که سوالات تکراری کنکورهای سالهای گذشته یا آزمون های آزمایشی قبلی خودشان را به شما قالب نکند و یا سوالات کشکی که معلوم نیست چه اساسی دارد را مبنا قرار ندهند و از همه مهم تر فقط از روی جزوات خودشان سوال طرح نکنند و منابع اصلی را مد نظر قرار دهند. نباید در آزمون آزمایشی موسسه ای شرکت کنید که هدفش از برگزاری آزمون های آزمایشی فروش بیشتر کلاسها و کتابهایش باشد.

خب حالا که فهمیدید چه کسانی باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنند و چه کسانی نباید شرکت کنند، به سراغ مقایسه جزء به جزء آزمون های آزمایشی موسسات سنا، آزمون های آزمایشی خلیلی و آزمون های آزمایشی موسسه معین می رویم. در ابتدا به طور کامل هر کدام را توضیح می دهیم و در نهایت مقایسه می کنیم.

 

برای اینکه شرایط شرکت در آزمون های آزمایشی را دارید یا نه و اینکه چه آزمون آزمایشی در رشته شما برای شما بهترین است در سیستم منحصر به فرد مشاوره و برنامه ریزی 3گام ثبت نام کنید

 

آزمون های آزمایشی موسسه خلیلی

موسسه خلیلی از سال 1385 کار خود را شروع کرد، یعنی یک سال زودتر از موسسه آموزشی سنا و حدود سه سال بعد از موسسه معین. از نظر برگزاری آزمون های آزمایشی اینترنتی و داشتن زیرساخت های مناسب در این زمینه سعی دارد تا از سایر موسسات رقیب بهتر باشد. از نظر طراحی سوال از تبلیغاتی نظیر نزدیکترین سوالات به سوالات کنکورهای ارشد وزارت بهداشت استفاده می کند که همانطور که در بالا نیز گفته شد، چنین امری صحت ندارد مگر این که وزارت بهداشت و سازمان سنجش پزشکی بخواهد همان طراحان کنکور های آزمایشی خلیلی را طراح اصلی سوالات کنکور نیز بکند که چنین چیزی برای برقراری عدالت آموزشی عملاً محال است و زیاد نباید به این شعار توجه داشت. سوالات آزمون های آزمایشی خلیلی تا حدی استانداردهای طراحی سوالات خوب را دارد، منظورم حدی از سختی و آسانیست اما به گفته بسیاری از کسانی که در این آزمون های آزمایشی شرکت می کنند، از روی جزوات کلاسی و منابع خود موسسه خلیلی استخراج می شود و البته نمی تواند غیر از این هم باشد، به هر حال همان اساتید کلاسها و نویسندگان کتاب ها و جزوات موسسه خلیلی، طراح این سوالات هستند و آنها هم جزوه کلاسی و کتاب تالیفی خود را رفرنس قرار می دهند. جامعه آماری که مهم ترین پارامتر و عامل برای شرکت در آزمون های آزمایشی می باشد باید به دقت بررسی شود. باید بدانید که خود دکتر خلیلی که مدیر و موسس موسسه و انتشارات دکتر خلیلی است از رتبه های برتر کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت در رشته ایمنی شناسی بوده است و در نتیجه در گروه های علوم آزمایشگاهی و به خصوص ایمنی شناسی و هماتولوژی، جامعه آماری خوبی را در آزمون های آزمایشی خود دارد. در کل به نوعی در رشته های گروه علوم آزمایشگاهی وضعیت مناسبی دارد. اخیراً سعی کرده است با برگزاری آزمون اینترنتی رایگان برای کل کشور، فاصله خود را از نظر جامعه آماری از بقیه موسسات افزایش دهد که باید دید موفق می شود یا نه.

ایرادی که به موسسه خلیلی وارد است، این است که بودجه بندی آزمون های خود را به صورت عمومی اعلام نمی کند و فقط به کسانی که در آزمون شرکت می کنند آن را می دهد و البته این هم برای خود سیاستی است، شاید یک جنبه از این سیاست جنبه های بازاریابی باشد و شاید جنبه دیگر آن به نوعی عدم کپی برداری از نوع برنامه ریزی آزمون های آزمایشی توسط موسسات رقیب باشد! به هر حال هر چه که باشد تا در آزمون های آزمایشی آن شرکت نکنید خبری از بودجه بندی آزمون های آن نیست.

سعی می کند کارنامه خوبی به شما ارائه دهد و از چندین جنبه شما را مورد مقایسه قرار دهد که البته به نظر من تا زمانی که موسسات کنکوری در کارشناسی ارشد وزارت بهداشت، تحلیل دقیق از خود فرد ندهند، تحلیلهای عمومی آنها چندان کارساز نیست. داوطلب باید بداند ایراد در آزمون چه بوده است تا بتواند ایراد خود را برطرف کند.

البته امیدوارم که موسسه خلیلی از آزمون های خود کانالی را برای بازاریابی کلاس ها و یا جزوات و کتاب های خود نسازد. کاری که بسیاری از موسسات کنکوری به خصوص در کنکور های سراسری ریاضی و تجربی انجام می دهند.

در مجموع می توان گفت که موسسه خلیلی و البته شخص خلیلی بسیار تلاش دارد تا آزمون های آزمایشی خود را به بالاترین سطح کیفی و کمی برساند و یکی از دلایلی که زیرساختهای برگزاری آزمون های آزمایشی اینترنتی خود را تقویت کرده است همین مورد است. این موسسه به همراه سنا و معین یکی از قدیمی ترین موسسات کنکوری در این حوزه نیز به حساب می آید. در کنکورهای کارشناسی ارشد وزارت علوم و در رشته زیست شناسی نیز ورود کرده است که البته با وجود رقبای متخصصی همچون مدرسان شریف و ماهان، احتمال موفقیت او در آزمون های آزمایشی وزارت علوم بسیار پایین است.

 

اصلی ترین کار برای قبولی در آزمون ارشد وزارت بهداشت، داشتن یک برنامه ریزی دقیق، با انعطاف و البته با مرورهای بسیار زیاد است. حتی اگر در آزمون آزمایشی شرکت می کنید نیز نیاز به یک برنامه ریزی حزء به جزء دارید تا بتوانید از پس فشردگی و استرس آزمون های آزمایشی بربیایید.

 

 

از نظر مرحله بندی آزمون های آزمایشی می توان گفت در بین دو موسسه رقیب خود، سعی دارد متفاوت تر عمل کند و حداقل در رشته هایی که در آنها بسیار موفق عمل کرده است این چنین است. آزمونهای آزمایشی 12 مرحله ای با رویکرد تقسیم بندی 12 درصدی یکی از نوآوری های آزمون های آزمایشی موسسه خلیلی بوده است. 7 مرحله آزمون آزمایشی 12 درصدی، 2 آزمون مروری 40 درصدی و 3 آزمون جامع، ویژگی آزمون های آزمایشی موسسه خلیلی است و در کنار این آزمون های آزمایشی 12 مرحله ای، آزمونهای 8 مرحله ای و 9 مرحله ای خود را نیز همچنان برگزار می کند و رویکرد خلیلی در این آزمونها رویکرد 25 درصدیست و به نوعی مشابه با رقبای خود عمل می کند. یکی دیگر از ویژگیهای آزمون خلیلی، داشتن آزمون ارزیابی اولیه است.

در پاسخنامه خود تلاش دارد تا به نوعی درسنامه ای نکته وار با نکات طلایی ارائه کند و سعی می کند رفرنس پاسخ را هم در پاسخنامه تشریحی خود بدهد و به قول خود یک جزوه آموزشی برای هر آزمون طراحی کند. یک پشتیبان هم که رتبه برتر است خواهید داشت که البته هزینه جداگانه ای دارد و از طرفی آزمونک نیز قبل از هر آزمون آزمایشی خود برگزار می کند که البته فقط ویژه آزمون 12 مرحله ایست. کاری که قلم چی در آزمون های آزمایشی خود انجام می دهد.

50 نمایندگی فعال در سراسر کشور دارد و در نتیجه نمی توان گفت در همه جای ایران با یک کیفیت آزمونهایش برگزار می شود و شاید دلیل اینکه انقدر روی آزمون های اینترنتی خود حساب باز کرده و سرمایه گذاری کرده است این است که بتواند مشکل کیفیت برگزاری آزمون خود را در نمایندگی های ضعیف خود مرتفع کند.

برای نفرات برتر آزمون های آزمایشی خود جایزه گذاشته است که به صورت بازگرداندن هزینه شرکت در آزمون های آزمایشی می باشد.  هزینه شرکت در آزمون های آزمایشی خلیلی به شرح زیر است:

 

هزینه و قیمت آزمون های آزمایشی خلیلی

تعداد مراحل

حضوری

آنلاین

12 مرحله ای

480,000

440,000

8 مرحله ای

390,000

350,000

9 مرحله ای

390,000

350,000

 

زمانبندی و بودجه بندی آزمونهای آزمایشی خلیلی

زمانبندی و بودجه بندی آزمونهای آزمایشی خلیلی به شرح زیر است:

آزمون های آزمایشی 12 مرحله ای خلیلی برای ارشد وزارت بهداشت

درصد پوشش

شماره آزمون

تاریخ برگزاری آزمون

 توضیحات

 100درصد

آزمون ارزیابی

13 مهر

 

40 درصد اول

آزمون 1

11 آبان

به صورت بودجه بندیهای تقریبا 13 درصدی

آزمون 2

2 آذر

آزمون 3

23 آذر

مرور 40 درصد اول

آزمون 4

14 دی

 

40 درصد دوم

آزمون 5

5 بهمن

به صورت بودجه بندیهای تقریبا 13 درصدی

آزمون 6

26 بهمن

آزمون 7

17 اسفند

مرور 80 درصد قبلی

آزمون 8

23 فروردین

 

20 درصد آخر

آزمون 9

6 اردیبهشت

 

100 درصد

جامع 1

20 اردیبهشت

 

100 درصد

جامع2

3 خرداد

 

100 درصد

جامع3

24خرداد

 

 

در واقع آزمون های آزمایشی 12 مرحله ای آن بازه های زمانی هر سه هفته یکبار را دارد.

برنامه آزمون های آزمایشی 8 مرحله ای خلیلی در مقطع ارشد وزارت بهداشت

نام آزمون درصد پوشش تاریخ برگزاری
آزمون 1  25% اول طبق سر فصل 5 بهمن 97
آزمون 2 25% دوم طبق سر فصل 26 بهمن 97
آزمون 3 مرور 50% اول 17 اسفند 97
آزمون 4 25%سوم طبق سر فصل 23 فروردین 98
آزمون 5 25%چهارم طبق سر فصل 6 اردیبهشت 98
آزمون 6 آزمون جامع 1 20 اردیبهشت 98
آزمون 7 آزمون جامع 2 3 خرداد 98
آزمون 8 آزمون جامع 3 24 خرداد 98

آزمون های آزمایشی 8 مرحله ای وزارت بهداشت خلیلی نیز بازه های زمانی هر سه هفته یک آزمون را دارد.

 

برنامه آزمون های آزمایشی 9 مرحله ای خلیلی در آزمون ارشد وزارت بهداشت

نام آزمون درصد پوشش تاریخ برگزاری
آزمون 1 طبق سر فصل 2 آذر 97
آزمون 2 طبق سر فصل 23 آذر 97
آزمون 3 مرور 50% اول 21 دی 97
آزمون 4 طبق سر فصل 12 بهمن 97
آزمون 5 طبق سر فصل 17 اسفند 97
آزمون 6 مرور 50% دوم 23 فروردین 98
آزمون 7 آزمون جامع 1 20 اردیبهشت 98
آزمون 8 آزمون جامع 2 3 خرداد 98
آزمون 9 آزمون جامع 3 24 خرداد 98
 

آزمون های آزمایشی 9 مرحله وزارت بهداشت خلیلی نیز بازه زمانی بین سه هفته تا یک ماه یک آزمون را دارد.

تفاوت دیگر آزمون های آزمایشی وزارت بهداشت خلیلی در تاریخ شروع آزمون های آن می باشد که به راحتی در جدول های بالا مشخص است.

 

آزمون های آزمایشی بدون داشتن یک برنامه ریزی جزء به جزء و بدون داشتن یک مشاور مستقل که بتواند ایرادات آزمون را به شما گوشزد کند، هیچگاه مثمر ثمر نخواهد بود. پشتیبانان خود آزمون های آزمایشی حق ندارند ایرادات آزمون های آزمایشی را به داوطلب بگویند ولی مشاوران مستقل به راحتی ایرادات را برای شما می گویند و ذهن شما را نسبت به کنکور روشن می کنند تا به خاطر عدم استاندارد بودن برخی از سوالات در آزمون های آزمایشی، آسیب نبینید.

 

مشاوران مستقل بهترین برنامه ریزان برای آزمونهای آزمایشی ارشد بهداشت هستند.

 

آزمون های آزمایشی سنا

موسسه علوم پزشکی سنا نزدیک به 10 سال است که در حوزه کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت وارد شده است و به نوع مدیران و بنیانگذاران آن نیز خود از رتبه های برتر کنکور وزارت بهداشت و در رشته های علوم آزمایشگاهی بوده اند. به نوعی یکی از نقاط مشترک آنها با موسسه قدیمی تر یعنی خلیلی، در رتبه برتر بودن و علوم آزمایشگاهی بودن خود مدیران است. به نوع شاید ورود رقیبی مانند سنا، خلیلی را به فکر آزمونهای اینترنتی انداخت، چرا که سنا نیز در حوزه اینترنت تلاش بسیار زیادی می کند تا آزمون های آزمایشی خوبی را برگزار کند. البته رقابت هر قدر بیشتر و سالم تر باشد، نفع آن برای داوطلب کنکوریست تا خود موسسات و دلیل افزایش کیفیت در تمام دنیا رقابت سالم شرکتها با یکدیگر است. به نوعی سنا در آزمون های آزمایشی گروههای پرستاری و مامایی بسیار پیشتاز است و در واقع گوی سبقت را از سایر رقبا ربوده است. در واقع از نظر جامعه آماری وضعیت بسیار بهتری را در رشته های پرستاری و مامایی دارد. از نظر نوع طراحی سوالات همان چیزهایی که درباره آزمون های آزمایشی خلیلی گفته شد درباره سوالات و شکل طراحی سوالات آزمون های آزمایشی سنا نیز صدق می کند و بهتر است بیشتر جامعه آماری ملاک باشد تا نزدیکی و قرابت سوالات به سوالات کنکور.

سنا مدعیست که بیش از 70 نمایندگی فعال در کل کشور دارد که از این نظر بسیار از خلیلی جلوتر است. به هر حال بالاتر بودن تعداد نمایندگی ها باعث می شود تا در مکان ها و نقاط بیشتری، آزمون های آزمایشی برگزار شود که البته کیفیت برگزاری آزمون های آزمایشی در همه جای ایران و در همه نمایندگی های سنا به یک اندازه نیست.

در ویژگیهای آزمون خود تأکید دارد که آمار را واقعی اعلام کند و شاید به نوعی آمارها را در این بازار غیر واقعی می داند و از آنجایی که جامعه آماری مهم ترین عامل کیفیت شرکت در یک آزمون آزمایشی کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت است، بر روی این ویژگی تأکید می کند. آزمون های آزمایشی سنا نیز تلاش دارند تا یک پاسخنامه آموزشی جامع به داوطلب بدهند. سنا نیز مانور خاصی روی آزمون های آزمایشی اینترنتی خود می دهد.

نکته جالب درباره آزمون های آزمایشی سنا شاید این باشد که به طور کامل و دقیق و شفاف، بودجه بندی آزمون های خود را بر روی وب سایت به تفکیک رشته ها قرار داده است. آزمون های آزمایشی سنا، 9 مرحله ای می باشد که رویکرد 25 درصدی در تفکیک سرفصلهای آزمون دارد.  قیمت آزمونهای آزمایشی سنا از نظر تعداد مراحل اگر بخواهیم حساب کنیم، از آزمون های آزمایشی خلیلی بیشتر و گرانتر است. 4 مرحله 25 درصدی و دو مرحله 50 درصدی و سه آزمون جامع، شامل مراحل آزمون های آزمایشی سنا می باشد.

 

بین آزمون های آزمایشی مختلف، آزمونی را باید انتخاب کرد که به نفع من باشد نه به ضرر من. آزمونی که در رشته مورد نظر من بهترین باشد نه در یک سری رشته های دیگر. مهم رشته خود من است نه رشته هایی که طرفداران زیادی دارد. باید برای هر رشته حتی رشته های کم طرفدار  نیز کیفیت یکسانی وجود داشته باشد. بهترین آزمون آزمایشی رابرای هدف خود انتخاب کنید.

 

 

هزینه و قیمت آزمون های آزمایشی سنا

تعداد مراحل

حضوری

آنلاین

9 مرحله ای

480,000

430,000

5 مرحله ای

320,000

290,000

3 مرحله ای

220,000

200,000

 

زمانبندی و بودجه بندی آزمون های آزمایشی سنا

از نظر خرد کردن مطالب طبیعتاً همتای آزمونهای عادی 8 مرحله ای عمل می کند و به نوعی می توان گفت که تنها آزمون های آزمایشی موسسه خلیلی است که بودجه بندی خردتری را در حد 12 درصد آن هم در آزمونهای مرحله ای 12 تایی خود ارائه می دهد.

زمانهای برگزاری آزمون های آزمایشی سنا، به شرح جدول زیر است:

تاریخ برگزاری 

مباحث

مرحله اول : 25 آبان

25  درصد اول مباحث هر درس  

مرحله دوم: 23 آذر

25  درصد دوم مباحث هر درس  

مرحله سوم: 21 دی

مرور مرحله اول ودوم  

مرحله چهارم: 11 بهمن

25  درصد سوم مباحث هر درس 

مرحله پنجم: 17 اسفند

25  درصد چهارم مباحث هر درس

مرحله ششم: 23 فروردین

مرور مرحله چهارم و پنجم

مرحله هفتم: 13 اردیبهشت

جامع 100%

مرحله هشتم: 3 خرداد

جامع 100%

مرحله نهم: 24 خرداد

جامع 100%

 

مرحله دوم و سوم آزمون های آزمایشی سنا، یک فاصله زمانی 28 روزه را دارد، اما آزمون 25 درصد سوم آن یا مرحله چهارم آن، در فاصله زمانی 20 روزه برگزار می شود و آزمون 25 درصد چهارم آن یا آزمون مرحله پنجم آن پس از 36 روز برگزار می شود و آزمون 50 درصد دوم آن در بازه زمانی 26 روزه برگزار می شود. در واقع نظم قطعی و یکنواختی را بین مراحل آزمون های آزمایشی سنا نمی بینیم.

آزمون های 5 مرحله ای و 3 مرحله ای آن نیز همین زمانها را دارد و فقط در آزمون های آزمایشی 5 مرحله ای وزارت بهداشت سنا، دو آزمون 50 درصد اول و دوم و سه آزمون جامع را داریم و در آزمون های آزمایشی سه مرحله ای سنا، فقط سه مرحله جامع را داریم.

آزمون های آزمایشی سنا نیز تلاش دارند تا در کارنامه مربوط به آزمون خود، اطلاعات تحلیلی آماری مقایسه ای ارائه دهند و تحلیل شخصی برای داوطلب ارائه نمی شود. اینکه داوطلب به چه دلیل نتوانسته است موفق شود با آمار و ارقام اعلام نمی شود.

 

یک آزمون آزمایشی در ارشد وزارت بهداشت، زمانی برای شما بیشترین اثر را خواهد داشت که جامعه آماری آن واقعی، به دور از تبلیغات و واقعی باشد. آزمون آزمایشی باید به شما کمک کند تا خود را بین رقبا بالا بکشید نه اینکه در بین رقبایی که اصلا وجود ندارند، شما را ضعیف تر جلوه دهد.

 

بهترین آزمون آزمایشی در ارشد وزارت بهداشت برای من چیست؟

 

آزمون های آزمایشی معین

قدیمی ترین موسسه کنکوری در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت، موسسه معین می باشد که سابقه ای 15 ساله دارد و انتشاراتی آن سابقه ای 6 ساله. نکته جالب درباره آزمون های آزمایشی موسسه معین این است که آزمون های آزمایشی خود را در 8 با رویکرد بودجه بندی 25 درصدی برگزار می کند که 4 تا از این مراحل، آزمون های جامع می باشند و 4 تای دیگر، آزمونهای 25 درصدی می باشند، یعنی خبری از آزمونهای مروری 50 درصد اول و 50 درصد دوم نیست. برخلاف دو موسسه دیگر، به طور کامل اساتیدی را که طراحی سوالات آزمون های آزمایشی وزارت بهداشت معین را انجام می دهند، در وب سایت معرفی شده اند، کاری که در دو موسسه خلیلی و سنا ندیدیم. معین نیز بودجه بندی خود را به طور کامل و به تفکیک رشته ها و کاملاً شفاف بر روی وب سایت خود در اختیار عموم قرار داده است. نکته جالب اینجاست که لزوماً اساتیدی که کلاسهای موسسه معین توسط آنها برگزار می شود، طراح سوالات آزمون های آزمایشی موسسه معین نیستند و اساتید دیگری سوالات را طراحی می کنند که البته این به صورت کامل نیست و در برخی دروس، اساتیدی که کلاسها را برگزار می کنند، سوالات را نیز برای آزمون های آزمایشی معین طراحی می کنند. معین حتی منبعی را که مورد طرح سوالات است را در سایت معرفی کرده است و از این نظر واقعاً اطلاعات کاملی را نسبت به ماهیت طراحی سوالات آزمون های آزمایشی خود ارائه داده است.

 

زمانبندی و بودجه بندی آزمونهای آزمایشی ارشد معین

جدول زمانبندی آزمون های آزمایشی موسسه معین به شرح جدول زیر است:

شماره آزمون

تاریخ برگزاری

مباحث آزمون   

1

97/08/25

25% اول مباحث درسی

2

97/09/30

25% دوم مباحث درسی

3

97/10/28

25% سوم مباحث درسی

4

97/11/12

25% چهارم مباحث درسی

5

97/11/26

آزمون جامع اول (کل مباحث درسی)

6

97/12/10

آزمون جامع دوم (کل مباحث درسی)

7

97/12/24

آزمون جامع سوم (کل مباحث درسی)

8

98/01/23

آزمون جامع چهارم (کل مباحث درسی)

 

 بین آزمون اول و دوم، 35 روز فاصله است. بین آزمون دوم و سوم، 28 روز فاصله است. بین آزمون سوم و چهارم، 14 روز فاصله است و بین آزمون چهارم و آزمون جامع اول یا همان آزمون مرحله پنجم، 14 روز فاصله است. بین آزمون جامع اول و دوم، 14 روز فاصله است. بین آزمون جامع دوم و سوم هم 14 روز فاصله است و دیگر آزمونی نخواهید داشت تا 23 تیر ماه. یعنی 4 ماه دیگر. فاصله  های زمانی عجیب و غریب آزمونهای آن، به نوعی ایراد بزرگیست و اینکه چه سیاستی پشت این سبک از زمانبندی وجود دارد مشخص نیست و دلیل این امر که بسیار هم کار غیر متعارفیست، نامعلوم است. به نوعی تمامی آزمونها را تا قبل از عید تمام می کند به جز آزمون آخر که نزدیکترین آزمون به روز آزمون اصلی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت است. به نوعی حتی برگزاری یک آزمون دقیقاً چسبیده به تاریخ آزمون اصلی می تواند آثار بدی را روی داوطلب بگذارد اگر نتیجه بسیار بدی در آن بگیرد. در کل نوع زمانبندی و فواصل زمانی متنوع و قدری عجیب و غریب آن شاید معین را در بین رقبا قدری ضعیف تر کند.

معین نیز تلاش کرده است در وزارت علوم و برای زیست شناسی آزمون آزمایشی برگزار کند که عملاً شاید همچون خلیلی فروغی در این زمینه به دست نیاورد.

معین بالغ بر 70 نمایندگی فعال در سراسر کشور دارد و سعی می کند پاسخنامه های تشریحی خود را مبتنی بر رفرنس ارائه دهد.

شاید بتوان موسسه معین را در رشته های زیرگروه داروسازی با جامعه آماری بالایی قلمداد کرد. به هر حال جنگ اصلی در آزمون های آزمایشی وزارت بهداشت بر سر جامعه آماری بالاتر است و طبیعییست که هرموسسه نیاز دارد تا در یک سری رشته ها نسبت به یک موسسه دیگر بهتر و برتر عمل کند.

 

هزینه و قیمت آزمون های آزمایشی ارشد معین

هزینه و قیمت آزمون های آزمایشی وزارت بهداشت معین، 400،000 تومان است که در 8 مرحله مطابق زمانهای جدول بالا برگزار می شود.

 

تمامی اطلاعات بالا را به شما ارائه داده ایم تا کار شما را راحت کنیم. ساعتها وقت صرف م یکنیم تا بتوانیم به شما بهترین مشاوره را بدهیم. تا اثبات کنیم که ما بهترین و صادق ترین مشاوران ارشد وزارت بهداشت برای شما خواهیم بود.

 

مقایسه کلی آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

 

مقایسه از نظر قیمت آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

ارزانترین آزمون آزمایشی، آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد معین است که با در نظر گرفتن تعداد مراحل آن در مقایسه با آزمون های آزمایشی موسسه سنا و آزمون های آزمایشی موسسه خلیلی، به راحتی می توان، به ارزانتر بودن آن پی برد. پس از آن، آزمون های آزمایشی خلیلی قرار دارند که با توجه به تعداد مراحل بالاتر نسبت به آزمون های آزمایشی سنا ولی قیمت برابر (12 مرحله خلیلی در برابر 9 مرحله سنا) می توان این نتیجه را عنوان کرد. پس گرانترین آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت، مربوط به موسسه سنا خواهد بود.

 

مقایسه از نظر کیفیت طراحی سوالات آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

از نظر کیفیت سوالات در واقع نمی توان مقایسه ای را بین سوالات انجام داد. غیر از اینکه همانطور که قبلا نیز گفتیم، کیفیت سوالات در حد و اندازه های استاندارد قرار دارد ولی شاید قرابتی با سوالات اصلی کنکور نداشته باشد. شاید بتوان به نوعی سوالات آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت را از نظر سختی مقایسه کرد که بسیاری از شرکت کنندگان در آزمون های آزمایشی خلیلی معتقدند که سوالات سخت تری نسبت به سایر آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت دارد.

 

مقایسه از نظر مراحل آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

قطعاً خلیلی در تعداد مراحل، اول است و برگزاری آزمون 12 مرحله ای با بودجه بندی های 12 درصدی، باعث می شود تا فاصله او با رقبایش بیشتر شود. همچنین، آزمونهای 8 و 9 مرحله ای خلیلی نیز، ادامه و یا همزمان با آزمونهای 12 مرحله ای آن طراحی نشده است و خلیلی سعی کرده است تا شخصیت مستقل آزمونهای آزمایشی خود را از نظر تعداد مراحل و زمان آنها حفظ کند. در رتبه دوم سنا قرار دار که البته فقط یک مرحله بیشتر از معین دارد ولی وجود دو آزمون مروری از 50 درصد اول و دوم باعث شکاف زیاد در این فاکتور بین سنا و معین می شود.

 

مقایسه از نظر زمانبندی خوب برای مراحل آزمونهای آزمایشی:

از نظر حفظ نظم در زمانبندی بین مراحل مختلف آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت، باید گفت که باز هم موسسه خلیلی، منظم ترین نوع فاصله های زمانی را دارد و سعی کرده است یک چرخه عادت را در آزمون های خود تکرار کند. موردی که به هیچ وجه در آزمون های معین دیده نمی شود و آزمون های آزمایشی سنا نیز تا حدی این نظم را رعایت کرده است. از طرفی فاصله های سه هفته ای بین آزمون های آزمایشی خلیلی، فشردگی آن را برای داوطلب بیشتر می کند و از نظر فاصله زمانی نسبتاً بهتر برای آزمون می توان موسسه سنا را بهتر دانست که فاصله زمانی بیشتری را به داوطلب می دهد. البته خلیلی در آزمون 12 مرحله ای خود، فشردگی خود را بسیار کاهش می دهد و استاندارد خوبی دارد ولی در آزمونهای 8 و 9 مرحله ای اینطور نیست. معین هم عملاً از این نظر یک ضعف بزرگ دارد و آن اینکه سعی کرده همه آزمونها را قبل از عید تمام کند.

 

مقایسه از نظر جامعه های آماری

همانطور که بارها نیز گفته شد، هر چه جامعه آماری بالاتر باشد باعث می شود تا آن آزمون برای شرکت کردن ایده آل تر باشد، اما به نظر می رسد که جامعه های آماری در هر موسسه مقادیر مختلفی دارد. مثلاً شاید خلیلی در علوم آزمایشگاهی برترین باشد و سنا در پرستاری و مامایی و معین در داروسازی. سعی کنید به تناسب رشته خود موسسه ای را برای آزمون آزمایشی انتخاب کنید. البته در نظر داشته باشید که اول باید ببینید که اصلا باید آزمون آزمایشی را شرکت کنید یا نه که در ابتدای این مقاله توضیح دادم. بعد از اینکه مطمئن شدید باید شرکت کنید به تناسب رشته خودتان موسسه ای را که بالاترین جامعه آماری را دارد را انتخاب کنید. البته هر موسسه ای که جامعه آماری خود را در هر رشته ای در اختیار ما قرار دهد به طور کامل در رابطه با جامعه آماری آن رشته اطلاعات دقیق را در اختیار داوطلبان می گذاریم تا داوطلبان در رشته های کم طرفدار نیز در جریان جامعه های آماری این موسسات قرار گیرند.

 

بهترین نوع مشاوره برای هر داوطلب، مشاوره ایست که شما تمامی شرایط خود را به دقت برای مشاور شرح دهید و او تمام اطلاعات را درباره همه چیز در آزمون و رشته شما داشته باشد و بتواند همه دغدغه های شما را پاسخ دهد و با پاسخهای خود قطعی ترین و تضمینی ترین راهنماییها را به شما بکند.

 

مقایسه از نظر تعداد نمایندگی ها در آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

از نظر تعداد نمایندگی، موسسه سنا به احتمال زیاد در رتبه نخست قرار دارد. پس از آن موسسه معین و در رتبه سوم خلیلی قرار دارد. به نوعی فاکتور تعداد نمایندگی از این نظر اهمیت دارد که شاید تعداد نمایندگی بیشتر به نوعی بتواند جامعه آماری را بالاتر ببرد. از طرفی اگر داوطلبی بخواهد در یک آزمون آزمایشی شرکت کند، قطعاً تصمیم می گیرد که در شهر خود این آزمون را بدهد و بالاتر رفتن تعداد نمایندگی احتمال برگزاری آزمون آزمایشی یک موسسه در یک شهر را افزایش می دهد. البته باید اشاره کرد که فعال بودن نمایندگی از نظر برگزاری کلاس و داشتن اساتید خوب نیز شرط است و لزوماً تعداد نمایندگی شرط نیست. یعنی ممکن است که موسسه ای مانند خلیلی که در رتبه سوم تعداد نمایندگی قرار دارد با حفظ کیفت بالا در نمایندگی های خود، میزان نمایندگی فعال بیشتری داشته باشد و یا سنا هم در تعداد پیشتاز باشد و هم در کیفیت و فعالیت. پس این یک فاکتور دو سویه است که کمیت و کیفیت را باید با هم در نظر گرفت و فقط به کمیت اکتفا نکرد.

 

مقایسه از نظر آزمون های آزمایشی اینترنتی موسسات در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

از نظر آزمون های آزمایشی اینترنتی، موسسه معین هیچ فعالیتی ندارد. دو موسسه سنا و خلیلی باقی می مانند که در این بین موسسه خلیلی، تأکید بسیار بیشتری را بر روی آزمون های آزمایشی اینترنتی خود دارد تا موسسه سنا. دلیل این امر هر چه که باشد، باید در نظر گرفت که خلیلی سعی می کند تا در آزمون های آزمایشی اینترنتی در بازار سرآمد باشد و حتی اخیراً تلاش کرده است تا یک آزمون اینترنتی آزمایشی رایگان در اکثر رشته های کارشناسی ارشد وزارت بهداشت در سراسر ایران برگزار کند که احتمالاً اگر موفق شود و به درستی برگزار شود رکورد تعداد شرکت کننده در آزمون آزمایشی اینترنتی در کارشناسی ارشد وزارت بهداشت را خواهد شکست. موسسه سنا نیز تلاش دارد تا در حوزه آزمون های آزمایشی اینترنتی حضور داشته باشد و در این راستا زیرساختهای خود را دائما تقویت می کند. یکی از مهم ترین عوامل که باید برای شرکت در آزمون های آزمایشی اینترنتی در نظر داشته باشید نوع کارنامه ای که به شما داده می شود است. اینکه آیا شما را با جامعه آماری آزمون حضوری نیز می سنجند و یا فقط با جامعه آماری داوطلبان اینترنتی می سنجد. طبیعتاً تعداد داوطلبان اینترنتی از داوطلبان حضوری کمتر است و در نتیجه جامعه آماری بسیار پایینی را شاهد خواهیم بو، اگر نوع سوالات و مقایسه یکسان باشد که آزمون های آزمایشی اینترنتی در جاهایی که امکان شرکت در آزمون های آزمایشی حضوری وجود ندارد ارزشش را دارد. هر دو موسسه سنا و خلیلی مدعی چنین سنجش یکجایی هستند.

 

مقایسه از نظر به روز بودن آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

از نظر همگام بودن با تغییرات کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت، هر سه مدعی هستند که با توجه به تغییرات خود را همسو می کنند. قطعاً هر سه موسسه سوالات هر سال را تحلیل می کنند و تغییرات را متوجه شده و براساس آنها یک سری از سوالات خود را تغییر می دهند ولی این اتفاق فقط در رشته های اصلی آنها می افتد، یعنی رشته هایی که در آنها در کل بازار آموزشی پیشتاز هستند و به گفته بسیاری از داوطلبان در رشته های فرعی، چنین تغییری اتفاق نمی افتد. اینکه هر موسسه کلی زحمت می کشد و بانک سوال طراحی می کند در آن هیچ شکی نیست ولی هزینه مجدد برای طراحی بانک سوال احتمالا در رشته های بسیار پر متقاضی اتفاق می افتد تا در رشته های کم طرفدار با تعداد داوطلب کم. از طرفی نباید به موسسات این خرده را گرفت که آزمون آزمایشی آنها با تغییراتی که در آزمون ارشد همان سال وزارت بهداشت، همسو نبوده است چرا که در هر سال طراحان سعی می کنند روندها را تغییر دهند و طی این دو سه سال اخیر هر سال شاهد تغییرات بسیار شدیدی در شکل طراحی سوال و حتی در تعداد سوالات یک درس نیز بوده ایم و این عملا برای موسسات قابل پیش بینی نیست چرا که طراحان کنکور حق ندارند با هیچ موسسه کنکوری همکاری داشته باشند.

 

نتیجه گیری نهایی

برای شرکت در آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت موسساتی همچون سنا، خلیلی و معین باید در ابتدا تکلیف خود را مشخص کنید. ابتدا براساس چیزهایی که در ابتدای حرفم زدم ببینید باید در آزمون شرکت کنید یا نه. اگر قرار است شرکت کنید و با ویژگیهایی که گفتم همسو هستید، سعی کنید ابتدا توجه کنید که در رشته مدنظرتان کدام موسسه جامعه آماری بسیار بالایی دارد. اگر در جامعه آماری موسسات مختلف یکسان و یا نزدیک به هم بودند سعی کنید آزمون های آزمایشی موسسه ای را انتخاب کنید که بهترین کیفیت برگزاری، بهترین پاسخنامه، بهترین پشتیبانی و بهترین تحلیل کارنامه را داشته باشد و البته سعی کرده باشد که در آن رشته بانک سوالات خود را به روزرسانی کند و از سوالات تکراری بانک سوالات سالهای گذشته خود استفاده نکند. اگر دیدید که آزمون آزمایشی حضوری خوبی وجود ندارد در منطقه شما می توانید روی آزون های آزمایشی اینترنتی هم حساب باز کنید. البته به شرطی در این آزمون ها شرکت کنید که جامعه آماری بالایی داشته باشد و حتما شما را با جامعه آماری آزمون حضوری خود نیز مقایسه کند نه فقط در جامعه آماری کسانی در آزمون آزمایشی اینترنتی شرکت کرده اند.

 

کدام آزمون آزمایشی با شرایط من دقیقاً منطبق است و بیشترین کمک را به من می کند. با مشاوران ما در ارتباط باشید تا بهترین پاسخ را بگیرید.

 

با چه نوع برنامه ریزی می توانم قطعاً بالاترین ترازها و بهترین رتبه ها را بین جامعه آماری آزمون آزمایشی به دست بیاورم؟

 

چرا من در آزمون های آزمایشی انقدر ناموفق عمل می کنم و راه حل چیست؟

 

نظرات این مطلب

افزودن نظر جدید

  • تصویر فرد

    فاطیما پارسا‏ - 01/10/2

    سلام وقتتون بخیر. من لیسانس بهداشت عمومی هستم و میخوام برای ارشد سلامت سالمندی آماده بشم. میخواستم بپرسم برای هر درس چه منابع و جزوه هایی مناسب هست که بتونم از اونها نتیجه بگیرم؟؟

  • تصویر فرد

    samin jamshidi‏ - 01/7/24

    سلام وقتتون بخیر
    ببخشیدمن لیسانس بهداشت محیطم میخوام ارشد اپیدمیولوژی شرکت کنم فقط نمیدونم بازار کارش چطوره؟

  • تصویر فرد

    امین مقدم درخشان‏ - 01/7/25

    سلام خدمت شما بازار کارش شرایط مختلفی داره از طریق لینک زیر میتونید یک جلسه مشاوره رزرو کنید تا شرایطتتون کامل بررسی بشه
    رزرو مشاوره بازار کار ارشد

  • تصویر فرد

    نیلوفر عیوضی‏ - 01/7/13

    سلام
    من دانشجو رشته پرستاری ترم ۵هستم
    می خاستم از بهمن ماه ثبت نام آزمون آزمایشی کنم
    چون باتوجه به چارت دروس پرستاری فقط ترم ۵ و ۶ درس تئوری دارم یعتی بهمن ماه فقط چند واحد از پرستاری میمونه
    میخاستم بپرسم که کدوم آزمون آزمایشی برا من مفیده ؟؟
    یعنی کدومش جامعه آماری زیادی داره؟؟

  • تصویر فرد

    مریم خانمحمدی‏ - 01/3/16

    باسلام،من کارشناس مامایی هستم،برای ارشد مامایی چه مدسسه ای شرکت کنم؟چه آزمونی شرکت کنم؟بهترین منابع رو میشه معرفی کنید،ممنون

  • تصویر فرد

    احمدی‏ - 00/7/19

    سلام من رشتم مهندسی و مدیریت اجرایی هستش میخواستم برای ارشد وزارت بهداشت مهندسی پزشکی بیوالکتریک بخونم اما هنوز نمیدونم چه منابعی رو تهیه کنم ممنون میشم راهنماییم کنین

  • تصویر فرد

    محمد خ‏ - 00/3/13

    سلام
    ببخشید یه سوال داشتم
    وزارت بهداشت مثل وزارت علوم برای دانشگاه ورودی بهمن داره؟

  • تصویر فرد

    افسانه‏ - 00/3/2

    سلام اقای افشار خسته نباشید کدام موسسه در زمینه ارشد تانو تکنولوژی پزشکی قویتره

  • تصویر فرد

    یگانه‏ - 99/11/27

    سلام آقای دکترافشارمرسی ازتوضیحاتتون
    یگانه هستم کارشناس بهداشت عمومی گرایش خانواده 3سال ازکارشناسیم میگذره قصدشرکت درارشدمدیریت توانبخشی رو دارم هنوزشروع به خوندن نکردم به خاطرمشغله کاری وشرایط کرونا منابع روتهیه کردم شما چه راهکاری رو پیشنهادمیکنید

  • تصویر فرد

    نویدقدیرپور‏ - 99/10/28

    استادسلام من مهندسی مکانیک دارم برای شرکت درشته بهداشت حرفه ای به نظرشماکدوم آزمون های آزمایشی برای من بهتره؟

  • تصویر فرد

    فرزاد‏ - 99/7/27

    ببخشید فردی با کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان می‌تونه ارشد مدیریت توانبخشی وزارت بهداشت شرکت کنه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  • تصویر فرد

    صبافرجاد‏ - 99/5/15

    سلام آقای افشار امیدوارم به سوالات منم پاسخ بدین‌.
    من لیسانس روانشناسی عمومی پیام نوربامعدل ۱۶هستم حالا میخوام ارشد بالینی وزارت بهداشت بدم.بنظرشما توانایی دارم بخوام با کسانی که دانشگاههای خوب درس خوندن رقابت کنم؟
    من تصمیم گرفتم ازالان شروع کنم وباانرژی پیگیر هستم حالا به نظرشما چه منابعی روبخونم؟همون منابع اعلام شده وزارت بهداشت یا موسسات؟چون اینجا متنی خوندم که میگفت نیازی نیست کل منبع پیشنهادی رو بخونین بعضی فصلها که ازشون سوال میاد روبخونین حالا از کجا من بدونم اون فصلها کدومن؟
    برای مشاوره وبرنامه ریزی خواستن از شما هزینه اش روهم لطفا بفرمایین و زمان مشاوره دادن رو.ممنونم.
    آقای افشار بازارکار بالینی برای من چطوره؟۳۰سالمه دیر نیست برام؟
    وبفرمایین چه کتابایی از چه موسسه ای برای رشته ام تهیه کنم.
    یه دنیا ممنون.عاقبتتون خیر

  • تصویر فرد

    محمد مقدم درخشان‏ - 99/5/16

    سلام وقت بخیر برای مشاوره با اقای افشار با موسسه تماس بگیرین 

  • تصویر فرد

    سپیده .‏ - 99/3/23

    سلام وقتتون بخیر من لیسانس مامایی دارم و میخوام ارشد علوم تشریح شرکت بکنم سوالی داشتم ازتون که تو متنی که زحمت کشیدین نوشتین در موردش چیزی نبود، به نظر شما برای آزمون دادن کدوم موسسه نسبت به بقیه برای رشته ای که من میخوام بهتره؟ و تو درس آناتومی برای من بهترین منبع به غیر از آناتومی گری که رفرنس اصلی هست چی میتونه باشه؟
    پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون

  • تصویر فرد

    علی اکبر مروی ‏ - 99/1/31

    سلام . خسته نباشید . من دانشجوی کارشناسی پرستاری هستم میتونم ارشد هماتولوژی بخونم یا نه ؟ با تشکر .

  • تصویر فرد

    ایدا‏ - 99/1/9

    سلام وقت بخیر.ممنون از اطلاعات کافی و عالیتون.من کارشناس اتاق عمل هستم و تصمیم گرفتم ارشد سال بعد شرکت کنم ولی بین اتاق عمل و مراقبت ویژه نوزادان مردد هستم ک کدوم از لحاظ جایگاه و حقوق بهتر هست و اینکه حدودا ۲ساعت در روز زمان مطالعه دارم.ب نظرتون کلاس شرکت کنم یا فقط جزوه و کتاب خوبه؟ ممنونم میشم راهنمایی کنید

  • تصویر فرد

    فاطمه مرادی ‏ - 98/10/30

    من برای قبولی در رشته ی تکنولوژی گردش خون ازبسته های اموزشی کدوم موسسه استفاده کنم ؟؟

  • تصویر فرد

    مژگان ‏ - 98/10/2


    با سلام و عرض ادب ، ممنون میشم استاد بنده رو بابت آزمون ارشد مامایی جهت مطالعه مفید واسه این مدت باقی مونده راهنمایی بفرمایید ، مخصوصا درس زبان انگلیسی

  • تصویر فرد

    اشرف سادات میر علوی‏ - 98/9/25

    سلام کارشناس مامایی هستم ومدت زیاد تقریبا ۱۷ سال فارغ التحصیل واز درس وکار دور بودم والان که فرزندانم دانشجو هستن تمایل به ادامه تحصیل دررشته سلامت سالمندی یا تغذیه دارم یک سری منابع از سنا تهیه کردم که احساس میکنم کاربردی نیست میتونم روزی چهار تا شش ساعت وقت بزارم وواقعا مسمم هستم لطفا راهنمایی بفرمایید

  • تصویر فرد

    اسدی‏ - 98/9/20

    سلام،بنده لیسانس مدیریت خدمات بهداشتی درمانی دارم میشه بفرمایید که چه منبعی رو از چه موسسه یا انتشاراتی تهیه کنم، ایا میشه در ازمون ارشد HITشرکت کردبا توجه به وضعیت بد بازار کار مدیریت بیمارستان

  • تصویر فرد

    اسدی‏ - 98/9/20

    سلام و خسته نباشید،من لیسانس مدیریت بیمارستان دارم و بعد از اتمام طرحم در شهر خودم کاری پیدا نکردم و حالا میخوام ارشد شرکت کنم و نیزبا توجه به شرایط سختی هم که برای کنکورسراسری گذاشتن بین این دوتا ازمون دو دلم البته سال گذشته در تکمیل ظرفیت دانشگاه ازاد علوم ازمایشگاهی قبول شدم به دلیل مشکلات مالی نتونستم برم لطفا راهنماییم کنید باتشکر

  • تصویر فرد

    لیلی‏ - 98/9/19

    سلام،من رشتم مهندسی پزشکی هستش میخوام ارشد زیست مواد وزارت بهداشت شرکت کنم،،،ممنون میشم راهنمایبم کنید بدون اینکه ارمون ارمایشی شرکت کنم ،،،از چه منابعی واز کدوم موسسات استفاده کنم،واقعا سردرگمم،،، ممنونم

  • تصویر فرد

    فاطمه مرادی‏ - 98/9/17

    سلام برای شرکت تو ارشد پرفیوژن کدوم موسسه رو برای تهیه ی بسته ی اموزشی مناسب میدونین ؟ممنون میشم راهنمایی کنید

  • تصویر فرد

    صنم‏ - 98/9/9

    با سلام و عرض ادب ، ممنون میشم استاد بنده رو بابت آزمون ارشد مامایی جهت مطالعه مفید واسه این مدت باقی مونده راهنمایی بفرمایید ، مخصوصا درس زبان انگلیسی

  • تصویر فرد

    شیرین‏ - 98/7/21

    سلام اقای افشار..خسته نباشین لیسانسict هستم خیلی اتفاقی تو آزمایشگاه بعنوان اپراتور کارمیکنم این رشته روانتخاب کردم انفورماتیک پزشکی..راستش من تصصن کسی که این رشته رو بخونه سراغ ندارم..۱ شبکه himt رو پیداکردم ..تو درسها چندین منبع معرفی کردن مثلا برا درس برنامه نویسی ۳یا۴تا..برا اصطلاحات پزشکی ۴تا..انفورماتیک سلامت و مدیریت سلامت..راستش من تو خود برنامه نویسی ی درس بود که یک ترم پاس کردم وچیزی یادم نمونده..نمیدونم چکار کنم چند تامنبع هم برام م خیلی سنگین هست..خودم فقط بسته های خلیلی رو خریدم که البته نمدونم با اکتفا به اون میتونم اصصن کاری کنم چون برا هر درس فقط ۱ جلد کتب داره...موندم چکار کنم..از موسسه خلیلی راهنمایی خاستم..من ارومیه هستم شماره تلفن دادن از خلیلی مشاوره بگیرم..از طرفی چون شاغل هستم دو شیفت روزی بیشتر از ۴ساعت هم بیشتر وقت نمتونم بزارم..میشه ۱ راهنمایی کنید..مخصوصا در مورد منابع.اینکه میتونم بدونم کلاس خودم باخوندن درسی مثل اصطلاحات پزشکی یا برنامه نویسی نتیجه کسب کنم یا الکی وقتم نلف میشه...خیلی خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید

  • تصویر فرد

    شیرین‏ - 98/7/21

    سلام ..خیلی خیلی ممنون از اطلاعات بی طرف و کاملا جامع تون وزحمتی که کشیدین...
    من سوال داشتم راستش رشته کارشناسی ام ict بود ..بعد از جندین سال رو تحقیقات این رشته رو انتخاب کردم چون شهرستان هستم تنها موسسه خلیلی رو پیداکردم واسه رشته انفورماتیک پزشکی برا ارشد(لیسانس ام مدیریت شبکه های مخابراتی بود)چون اصصن آگاهی ازین رشته نداشتم وکسی هم پیدانکردم در مورد این رشته بسته های خلیلی روفقط گرفتم ولی نمدونم خوندن اینها بقول شما منبع درستی هست یا ناقص...هیچ کسی رو هم نمیشناسم تو این رشته تحصیل کرده باشه...چه کارکنم...مثلا من درس برنامه نویسی واقفا اوضاعم خوب نیست ..اصطلاحات پزشکی حجیم هست من خیلی خ ب میتونم بخونم وقت ب ارم..فقط نمدونم اخه فایده داره ن اره...با چی بسنجم؟ راهنمایی کنید ممنون میشم...

  • تصویر فرد

    پریسا صانعی فر‏ - 98/7/10

    سلام جناب آقای افشار امیدوارم جواب منم بدیم البته اگه ندید هم ناراحت نمیشم کامنت زیاده و شما هم سرتون شلوغ . بنده کارشناس اتاق عمل هستم و شاغل میخوام ارشد ای سی یو شرکت کنم . منابع برام خیلی حجیم هستن و بیس پرستاری ام ضعیف . حالا میشه یک سری منابع رو که یک اتاق عملی باید بخونه بگین . من پرستار نیستم واسه همین نمیتونم بفهمم کدوم کتاب و یا انتشارات و موسسات خوبن .

  • تصویر فرد

    محیا‏ - 98/7/8

    سلام خسته نباشید چه منابعی رو برای ارشد میکروب پزشکی معرفی میکنین و همینطور ایمونولوژی؟ و اینکه من بین جفتشون موندم کدومشو از لحاظ بازار کار و قبولی شرایط مطلوب تری داره؟

  • تصویر فرد

    زهره اکبری‏ - 98/7/3

    سلام آقای دکتر ..من کارشناس بهداشت محیط هستم و میخوام تو آزمون ارشد مدیریت خدمات بهداشتی و درمامی سال ۹۹ شرکت کنم....میتونید کمکم گنید تا از منابع معتبر استفاده کنم ...میخواستم از بسته های اموزشی موسسات استفاده کنم که با خوندن این مطلبتون کاملا منتفی شده و واقعا نمیدونم چه منبعی رو مطالعه کنم...لطفا کمکم کنید.ممنون

  • تصویر فرد

    سجاد فرمانبر ‏ - 98/7/1

    سلام اقای دکتر وقتون بخیر .
    من لیسانس میکروبیولژی دارم امسال میخوام ارشد باکتری پزشکی شرکت کنم حالا چنتا سولال دارم ازتون
    و در ادامه سواات قبل
    ۴.و اینکه من میخوام از الان شروع کنم به نظر شما با چه قدر زمان در روز شروع کنم ؟؟
    ۵.نظر شما چیه اینکه قبل از خوندن منابع بیام ابتدا سوالات ارشد پزشکی چند سال اخیرو نگاه بندلزم تا اینکه بفهمم چه مباحثی مهمترن بعد شروع به خوندن منابع کنم
    ۶.برای خوندن دروسی مثل باکتری که اسم باکتری زیادی دارن و براساس مختلفی دسته بندی میشن برای به خاطر سپردن و تسلط کامل به این دروس چه شیوه ای رو پیشنهاد میکنین ؟؟
    اقای دکتر ممنون میشم اگر جواب سوالات منو بدین و منو از سردرگمی نجات بدین چون از هرکسی که میپرسم یه جواب میده

  • تصویر فرد

    سجاد فرمانبر ‏ - 98/7/1

    سلام اقای دکتر وقتون بخیر .
    من لیسانس میکروبیولژی دارم امسال میخوام ارشد باکتری پزشکی شرکت کنم حالا چنتا سولال دارم ازتون
    ۱.برای شرکت تو این رشته شما چه منابعی رو پیشنهاد میکنین مثلا برای باکتری ایمونو ویروس سلولی مولکولی و انگل و قارچ و اینکه چه کتاب هایی واسه تست زنی بهترن ؟؟
    ایا منابعی وجود داره که بشه در تعداد دور زیاد اون هارو مرور کرد؟؟
    ۲.سوال دوم اینکه از بین این دروس به نظر شما کدوم یکیو بهتره که حذف کنم و وقتمو روی دروس با ضریب بالاتر بزارم ؟؟
    ۳. از انجایی که زبان خیلی مهم و تاثیر گزلری چه منبعی واسه خوندن و تست معرفی میکنید

  • تصویر فرد

    مهسا‏ - 98/6/25

    سلام جناب افشار .روز بخیر .میخواستم در مورد رشته ی فیزیولوژی پزشکی بپرسم.برای درس فیزیولوژی چ کتاب هایی و از چ انتشاراتی مناسبه ؟

  • تصویر فرد

    Safa‏ - 98/5/25

    سلام اقای افشار
    من دانشجوی بهداشت عمومی هستم و میخاستم برای کنکور سلامت سالمندی ۹۹ آماده بشم دنبال منابعی هستم که بتونم از اونها نتیجه بگیرم ، ممنون میشم بهم منابع خوبی رو برای هر درسش معرفی کنید 🌷

  • تصویر فرد

    خانم حسن زاده‏ - 98/5/26

    سلام وقت بخیر 
    لطفا با موسسه تماس بگیرید 

  • تصویر فرد

    زهرا نوروزی‏ - 98/5/20

    عرض سلام و وقت بخیر
    میخواستم بدونم برای ارشد مامایی برنامه و مشاوره ای ندارین؟

  • تصویر فرد

    خانم حسن زاده‏ - 98/5/20

    سلام وقت بخیر 
    خیر، متاسفانه این رشته رو ساپورت نمیکنیم.

  • تصویر فرد

    قاسمی ‏ - 98/5/7

    سلام من لیسانس ژنتیک وزارت علوم رو دارم برای ارشد بین ژنتیک پزشکی و ایمونو موندم از لحاظ بازار کار کدوم بهتره واحتمال استخدام بیشتری هست علاقه ی خودم به ژنتیک ولی بازار کار فعلا برام اهمیت بیشتری دارد

  • تصویر فرد

    سهیلا بسنده‏ - 98/4/31

    با سلام،کارشناس پرستاری هستم،میخواستم برای ارشد آموزش بهداشت شرکت کنم،لطف بفرمائید راهنمائیم کنید برای منابع از کدوم کتاب یا جزواتی باید استفاده کنم،با توجه به اینکه شاغلم،میخواستم بهترین درس نامه موسسات و منابع را معرفی نمایید ،با تشکر

  • تصویر فرد

    بهنازعالی‏ - 98/4/30

    سلام من سال ۳ مامایی هستم و دو ترم دیگه دارم درسم تموم بشه بهترین موسسه برا ارشد کدومه و اینکه جزوات کدوم موسسه بهتره؟

  • تصویر فرد

    ياسمن‏ - 98/4/23

    سلام براى ارشد ميكروب پزشكى كدوم موسسه قوى تر عمل ميكنه؟چه از نظر آزمون وچه از نظر كلاس هاى حضورى و جزوه

  • تصویر فرد

    raziye‏ - 98/4/21

    سلام خسته نباشید . من الان یک ترم از کارشناسیم مونده . معدل کارشناسیم روی 16 هست، و میخوام برای ژن انسانی بخونم . آزمون رو انتخاب کردم ولی الان که تابستونه تا شروع اولین آزمون که مهر هست ، نمیدونم از کجا شروع کنم . ممکنه لطفا راهنماییم کنید ؟

  • تصویر فرد

    دلارام‏ - 98/4/12

    سلام . یه سوال داشتم . میخوام تو کنکور بهداشت ژنتیک انسانی شرکت کنم . مشکلم در استفاده از منبع ورس سلولی ملکولی است. به نظرتون با توجه به اینکه از تابستان میخوام شروع کنم و کنکور هم سال آینده هستش کتاب کامل لودیش رو مطالعه کنم یا کتاب خلاصه ؟؟ لطفا راهنماییم کنین

  • تصویر فرد

    هانیه‏ - 98/3/29

    سلام
    ممنون از وقتی که میگذارید..من دارم طرحمو تو یه بخش سنگین میگذرونم و میخوام برا ارشد پرستاری سال دیگه بخونم واسه کتابهای داخلی جراحی و کودکان حجم بالایی دارن باید چی کار کنم کارشناسی شیراز بودم و میخام حتما تهران قبول شم

  • تصویر فرد

    Ali‏ - 98/3/28

    سلام. جهت شرکت برای ارشد میکروب شناسی .چه منابعی برای درس زبان رو توصیه میکنید با توجه به اینکه لازمه بالای ۲۵درصد زده بشه.سطح زبان خودمم متوسط به پایینه

  • تصویر فرد

    فاطمه‏ - 98/3/17

    سلام وقتتون بخیر.من کارشناس مامایی هستم میخوام برا ارشد بخونم.میخواستم ببینم از کجا باید شروع کنم.یه مشاور خوب میخوام

  • تصویر فرد

    مهسا ‏ - 98/3/12

    سلام اقای افشار من ترم 6 مامایی ام . میخام واس ارشد بخونم . میخاستم بدونم واس مامایی کدوم موئسسه بهتره ؟ و ازچ منبعی استفاده کنم ? و در ارشد های مامایی کدوم بهتره ؟

  • تصویر فرد

    حسن نوریانی‏ - 98/3/12

    سلام
    آقای دکتر افشار
    سال آینده تصمیم دارم دکترا رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی شرکت کنم ، بنظرتون برای قبولی رشته مذکور باید کتابهای مرجع را مطالعه کنیم ؟ یا جزوات موسسات جوابگو هستند ، در صورت امکان منابع این رشته را در phd ذکر نمایید؟

  • تصویر فرد

    مرضيه .‏ - 98/2/12

    درود بر شما. وقت بخير
    بنده ليسانس علوم آزمايشگاهى دارم و در حال گذروندن طرح هستم، واسه ارشد هدف خودم ايمنى بود، اما اخيرا از دوستانى كه دانشجوى ارشد هستن يا فارغ التحصيل شدن زياد ميشنوم كه شيمى دارويى رشته رو به رشدى هست و امكان پيشرفت بيشترى داره و از طرفى بازار كار بسيار بهترى هم داره
    ميشه لطفا راهنماييم كنيد؟

  • تصویر فرد

    زهرا‏ - 98/1/30

    سلام من لیسانس اتاق عمل دارم و تازه فارغ التحصیل شدم و قصد دارم برای سال ۹۹کنکور ارشد اتاق عمل رو بدم می خواستم ازتون بپرسم که کلاس های کنکور رو برم یا نرم؟اگه پیشنهاد می کنید برم کلاس های کدوم موسسه رو پیشنهاد می کنید؟

  • تصویر فرد

    فاطمه‏ - 98/1/12

    باسلام
    برای آزمون کارشناسی ارشد بیوتک پزشکی امسال با توجه به اینکه زبان و سلولی مولوکولی را تمام کردم و هنوز بیوشیمی و میکروبم مونده چه پیشنهادی برام دارید؟
    چند ساعت در روز بخونم تا قبول بشم؟ و اینکه شرکت در ازمونهای آزمایشی موسسات الان خوبه یانه؟
    کدام موسسه از نظر شما بهتراست؟

  • تصویر فرد

    رنجبر‏ - 97/12/21

    با سلام
    قبلا از راهنمایی هاتون تشکر می کنم. من لیسانس علوم آزمایشگاهی هستم .ده سال قبل فارغالتحصیل شدم وبه خاطر شرایط زندگی ام حالا بعد از ده سال طرح میگذرونم.خیلی مصمم هستم که ادامه تحصیل بدم .می خواستم منو راهنمایی کنید چه رشته ای رو انتخاب کنم که اولا راحت تر قبول بشم ودر ثانی بازار کار خوبی داشته باشه و من با شرایطی که دارم می خوام همون سال اول قبول بشم.

  • تصویر فرد

    فاطمه عسکری‏ - 97/12/15

    سلام
    خسته نباشید
    از کجا بفهمیم چه کتابایی خوبن؟ برا رشته بیوشیمی بالینی چه منابع قوی ای وجود دارن ک بخریم؟ لطفا کمک کنید😭

  • تصویر فرد

    نسيم‏ - 97/11/30

    سلام، من ليسانس علوم آزمايشگاهي هستم وتازه ليسانسم رو گرفتم، ميخوام بيوشيمى باليني شركت كنم، يكي اين كه بازار كارش نسيت به بقيه ي رشته ها مثل ايمونو، هماتو و ژنتيك چه طور است و ديگري اين كه لازم هست وابسته بشم به يك موسسه ؟ من برام بيشتر داشتن برنامه معين و منابع درست مهم هست

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/12/4

    سلام. نسبت به هماتو بازار کارش پایینتری داره با ایمونو تقریبا تو  یه سطحه و از ژنتیک خیلی بهتره.
    برای ژنتیک طبیعتا منابع بعضی از این موسسات خوبه البته بیشتر منابعی که کتابخانه فرهنگ داره به نظر من بهتره تا موساتی مثل سنا و ....
    اگر هم دنبال برنامه ریزی هستی که 3گام و خود من کارمون فقط و فقط مشاوره  برنامه ریزی هست و فقط روی برنامه ریزی های دقیق و منجر به نتیجه تمرکز کردیم و بی طرفانه بهترین منابع رو معرفی می کنیم.
    توی سایت ثبت نام کن تا خانم فرهمند مشاور تخصصی ژنتیک باهات تماس بگیره

  • تصویر فرد

    علیرضا شتاب‏ - 97/11/29

    سلام مطالب همگی عالی هستن واقعا ممنون از شما
    من دانشجوی پرستاری هستم چرا از بهترین منابع برای ارشد پرستاری چیزی ننوشتید ؟
    برای یه سری از رشته ها این مطلبو کار کردین توی سایت ولی برای پرستاری نیست
    میشه بهترین منابع رو معرفی کنید ؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/12/4

    سلام.
    برای پرستاری هم این کارو خواهم کرد.
    برای پرستاری بهترین منابع تستی و کمک اموزشی کتابهای نشر جامعه نگر هست به اضافه جعبه سیاه سنا که البته سنا فق طبه درد روزای آخر کنکرو می خره که م یخوای تستهای دوره های اخیر (20 سال اخیر) رو کار کنی.

  • تصویر فرد

    محمد‏ - 97/11/26

    سلام آقای افشار خسته نباشید ،اتاق عمل میخونم وقصد ادامه تحصیل دارم، آناتومی رو برای ارشد چه جور میبینیدو به طور کلی از کار کردن دربالین خوشم نمیاد وتو انتخاب رشته برای ارشد شک دارم وبرای آناتومی کدوم موسسه بهتره
    ممنون

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/12/4

    سلام.  آناتومی رشته خیلی خوبیه از نظر علمی ولی یه مشکل با انتخابت دارم و اونم اینه که چجوری می خوای تو آناتومی کار بالینی انجام ندی. در حالی که بیشتر می رن سراغ تشریح.
    با آناتومی البته شانست برای تدریس تو دانشگاهها و انجام کارهایی تو رشته تربیت بدنی ایده آل میشه که اینا میشن کارای غیر بالینی.
    واقعیتش رو هم بخوای موسسه درست درمونی برای این رشته خوب توی بازار نداریم و موسساتی هم که واسش کتاب دادن خیلی بی کیفیت و دور از وجدان کار کردند.
    بهتره برای منابع ابتدا یک سری منابع رفرنس رو گلچین کنی و بعد بری سراغ تستهای چندین سال اخیر.

  • تصویر فرد

    زهرا‏ - 97/11/26

    با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر فراوون به زحمات و لطف شما استاد بزرگوار
    میخواستم بدونم کسی که ترم 4 مامایی دانشگاه آزاد هست و شدیدا براش اهمیت داره سال اول ارشد مامایی شهرهای اصلی قبول بشه باید از کی شروع کنه؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/12/4

    سلام. توصیه من از تابستون همین امسال هست.
    می تونید تو سایت ثبت نام کنید و از مشاوره های خود من هم تو این رشته استفاده کنی. 
    موفق باشی

  • تصویر فرد

    فاطمه‏ - 97/11/25

    سلام من ترم آخر ليسانس صنايع غذايى هستم ميخام ارشد تغذيه بخونم ولى نگران بازار كارم ، به جز تاسيس مطب كه نميتونم چه كار ديگه اى ميتونم انجام بدم؟ و اينكه از چه منابعى استفاده كنم به جز كتاباى رفرنس؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/12/4

    سلام. زیاد نگران بازار کا رنباش. هر چی باشه از رشته لیسانست وضع بازار کارش خیلی خیلی بهتره.
    می تونی تو وب سایت ثبت نام کنی و از مشاوره های عالی خانم احمدی تو رشته تغذیه استفاده کنید.
    منابعی که بهت توصیه می کنم ایناست:
    البته بگم بهتون که این منابع کلی هست و با توجه به تایم مطالعه و نقاط قوت و ضعف و دانشگاهی که م یخوای قبول شی منابعت زمین تا آسمون متفاوت میشه.
    برای خود تغذیه می تونی از کتابهای نیاز محمد زاده استفاده کنی که واسه خلیلی هست و 5 جلده
    برای زبان لزگی خوبه
    برای بیوشیمی گنجینه سوالات جعفرنژاد کتابخانه فرهنگ
    برای فیوزیولوژی هم گنجینه سوالات اصغر قاسمی واسه کتابخانه فرهنگ

  • تصویر فرد

    فرشته‏ - 97/11/15

    بسیار ممنون میشم اگر به من کمک کنید من بسیار سخت کوش و با انگیزه هستم و بدون شرکت در ازمون های آزمایشی ها می‌توانم رتبه بیارورم اما بدون تست های مقطعی نمی‌شود .تست های نشر جامعه نگر را هم گرفتم که متاسفانه آخرین ویراست برای منابع سال پیش یعنی ۹۷ بود و هنوز بروز نشده بودند لطفا بگین من چه کنم تا تضمین بشه رتبه تک رقمی میشوم.

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/12/4

    کتابهای جامعه نگر تو ارشد بهداشت کتابهای خوبیه و طبیبعتا ویراست آخری هم که گفرتید براتون کفایت می کنه.

  • تصویر فرد

    فرشته ‏ - 97/11/15

    سلام. من در نیم سال اول سال ۹۷ کارشناسی بهداشت عمومی روزانه خود را اتمام کرده ام و حالا منابع را برای ارشد آموزش بهداشت تهیه کردم و هدفم آوردن رتبه تک رقمی است .
    پیشنهاد شما به من برای خواندن و جمع کردن منابع چیست . فعلا میانگین مطالعه روزانه من ۷ ساعت است

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/12/4

    سلام. درباهر منابعتون و کلا اینکه تا حالا چی کار کردید هم باید اطلاعات بدید تا بتونم کمکتون کنم.

  • تصویر فرد

    زهرا‏ - 97/11/13

    سلام،خسته نباشید، من دانشجوی ترم آخر روانشناسی هستم میخوام ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت شرکت کنم ولی با توجه به زمان کم باقی مانده نمیتونم کتابای مرجع رو مطالعه کنم چه کتابای خلاصه ای به نظرتون مفیده؟ کیهان خوبه؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/12/4

    سلام. توی سایت تو ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت شرکت کنید تا وارد لیست کاربران کنکوری روانشناسی بالینی موسسه قرار بگیرید و بتونید بهتر از مشاوره ها استفاده کنید.
    کیهان بعضیاش خوبه ولی در کل به نسبت منابع بد و خوبش، متوسط به حساب میاد. برای بعضی از منابع مدرسان شریف حتی قویتره و یا حتی روان آموز. از کیهان می تونید برای باکس بالینی استفاده کنی ولی برای شخصیت و روان درمانی و فیزولوژیک  روانپزشکی و زبان و عمومی و رشد اصلا منابع خوبی نداره و بهتره اصلا تو این درسا اسمی از کیهان نبری که بیچاره ات می کنه.

  • تصویر فرد

    Yosef por‏ - 97/11/13

    سلام وقت بخیر
    برای رشته فناوری اطلاعات سلامت چه منابعی رو برای تست زنی انتخاب کنم.

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/12/4

    سلام. کتاب جامع تستی خوبی تو بازار متاسفانه تو این رشته وجود نداره. می تونید از آزمونهای سالهای اخیر به عنوان منبع تستی استفاده کنید.

  • تصویر فرد

    بهناز‏ - 97/11/9

    سلام خسته نباشید من ارشد ویروس شناسی میخوام شرکت کنم. میخواستم بدونم برای درس انگل شناسی که ضریب بالایی هم نداره قسمت انگل جاوتز کافیه ک بخونم؟؟ آخه همش ۴۰ صفحه س 🤔

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/11/11

    سلام. خیر کافی نیست

  • تصویر فرد

    الهام صفرزاده‏ - 97/11/9

    سلام خسته نباشید من دانشجوی کارشناسی زیست سلولی ملکولی ترم شش هستم .میخواستم بدونم با توجه به این که تا الان درس نخوندنم و معدل بالایی ندارم امکانش هست بتونم ژنتیک انسانی قبول شم

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/11/11

    سلام. روزانه چند ساعت مطالعه دارید؟

  • تصویر فرد

    Setare‏ - 97/11/8

    هیچکدوم بدرد نمیخوره جزواتشون فقط کتاب بخونید من یه موسسه ازهمینا یعنی خلیلی و سنا و معین ثبت نام کردم الان بعد سه ماه نشستم دارم کتاب میخونم خیلی خلاصه وبیخوده واقعا

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/11/11

    برای کسانی که پایه شون هنوز اماده کتابهای خلاصه و درس نشده کتابهای موسسات شاید زیاد مناسب نباشه و از طرفی، واقعا همه کتابهای یک موسسه در یک رشته خوب نیستند و مثلا ممکنه برای یک درس بشه یکی از کتابهای همین موسسات رو انتخاب کرد و برای چند درسی که ضعیف هست منابع این موسسات از یک کتاب رفرنس با یک بانک تست خوب استفاده کرد.

  • تصویر فرد

    rainy girl‏ - 97/11/7

    سلام عرض ادب
    من لیسانس مدیریت هستم
    میخوام ارشد مدیریت خدمات بهداشتی درمانی شرکت کنم
    جزوات سنارو تهیه کردم
    بنظرتون کافیه یاباید کتابای اصلی هم پیداکنم؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/11/11

    سلام. شاید تا حدود 40 یا 50درصد آزمون مدیریت رو بتونه پوشش بده و شاید هم کمتر.

  • تصویر فرد

    مرضیه انصاری‏ - 97/11/7

    سلام.من میخام ارشد بهداشت حرفه ایی بدم و فقط توی ازمون های جامع شرکت کنم.بنظرتون کدوم موسسه جامعه اماری بهتری برای این رشته داره؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/11/11

    سلام. می تونید از هر موسسه یک آزمون جامعش رو شرکت کنید تا در همه جوامع اماری خودتون رو بسنجید به جای اینکه فقط یک موسسه و یک جامعه آماری رو انتخاب کنید.

  • تصویر فرد

    رویا‏ - 97/10/30

    سلام و خسته نباشین
    من لیسانس مهندسی بهداشت محیط هستم،میخواستم بپرسم بابت چه منابعی هزینه کنم؟واقعا نیاز دارم بدونم چون 10 سال پیش فارغ التحصیل شدم و دوبار بیستر هم کنکور ندادم..چی بخرم؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/11/4

    سلام. چقدر می خواید زمان بذارید برای مطالعه؟ پایه زبانتون چطوره؟

  • تصویر فرد

    m.zand‏ - 97/10/27

    درود بر شما من لیسانس زیست شناسی عمومی دارم از دانشگاه پیام نور من هنوز تو مرحله انتخاب رشته موندم چون چیزی که مهمه برام داشتن بازار کار رشته ، به در شهرستان دورود که شهر کوچیکه و محدودیت شغلی وجود داره و این که رشته ای باشه قبولیش اسون باشه با توجه به فرصت کمی که دارم راجع به رشته سم شناسی مشاوره گرفتم ولی تردید دارم با توجه به مسایلی که خدمتتون عرض کردم شما چه رشته ای پیشنهاد میدین

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/11/4

    سلام. رشته هایی که بازار کار قطعی دارند، قبولیشون هم سخته. یا باید این سختی رو بپذیرید و یا بپذیرید که روی بازار کار برید سراغ رشته هایی که بازار کار قطعی ندارند.

  • تصویر فرد

    سنا‏ - 97/10/18

    سلام وقتتون بخیر
    من لیسانس مامایی هستم و طرحم میرم
    با چه چارچوبی باید بخونم که بتونم ارشد مامایی تهران قبول شم؟و اینکه از الان بخونم میرسونم؟تاحدودی خوندم تا الان ولی کاملا پراکنده!

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/10/20

    سلام. در فرصت باقیمانده حتما حتما هر مبحثی رو می خونید بدون تست زنی نباشه. این بهترین چارچوب می تونه براتون باشه.

  • تصویر فرد

    Sabo‏ - 97/10/18

    خیلی ممنون بابت راهنمایی خوبتون میخواستم بپرسم واسه این فیزیک پزشکی میتونین جزوه یا کتاب کاملی را بهم معرفی کنین و کدوم آزمون برای این رشته مناسب ترهست؟اگه کتاب همراه با درسنانه و تست باشه عالی میشه.خیلی ممنون

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/10/20

    سلام. بری فیزیک پزشکی کتاب کاملی وجود نداره که همه درسها رو با تستها پوشش بده فقط یک مجموعه هست برای کتابخونه فرهنگ که اونم هم آزمونهای سالهای اخیر رو با پاسخ تشریحی داره. جزوه های موجود هم دس به درس هستند نه به صورت یک پکیج تکی و کامل برای همه درسها

  • تصویر فرد

    Haniye‏ - 97/10/18

    سلام
    وقتتون بخير اقاي دكتر
    من سال ٩٤ ليسانس مهندسي پزشكي گرايش بيو الكتريكمو گرفتم
    ٢ سال تو بيمارستان طرحمو گذروندم و الان تازه ب فكر ارشد افتادم و راستش ميخوام هر جور شده از اين محيطي ك زندگي ميكنم فاصله بگيرم
    از نظر هزينه و وقت محدوديت دارم
    ميخواستم براي منابع كمكم كنيد
    امكانش هست؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/10/20

    سلام. ببینید رقیبای اصلی شما بچه های لیسانس برق هستند که کنکور وزارت علوم رو هم همون سالی که کنکور ارشد بهداشت رو می دن شرکت می کنند و در نتیجه تو درسای مشترک با وزارت علوم خیلی عمکرد فوق العاده بالایی دارند. از یک طرف درسهای سنگین تری رو از کتابهای کاملتری می خونند و از طرفی تستهای بهداشت در مقایسه با تستهای علوم سطح پایین تری داره. شما اگر می خواید تو بیوالکتریک موفق باشید برگ برنده تون یکی درس زبان خواهد بود و یکی دیگه درس مقدمات مهندسی پزشکی و کتابهای کمک اموزشی موجود برای ارشد برق. تو مجموعه برقمون بهترین کتابها رو معرفی کردیم برای درسهای مشترک که می تونی از اون مطالب تو ارشد برق کمک بگیری. برای زبان اگه قوی هستی لزگی رو بخون و برای مهندسی پزشکی سید احسان تهامی گسترش علوم پایه رو بخون

  • تصویر فرد

    شیما‏ - 97/10/17

    سلام وقت بخیر
    من با توجه به اینکه شاغل هستم برای ارشد پرستاری چه منابعی رو بخونم بهتره ؟امسال هم میتونم برای رشته های ویژه شرکت کنم

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/10/17

    سلام. اگر تا الان چیزی نخوندید بهتره از منابع خلاصه درس و تست استفاده کنید کهه نشر جامعه نگر داره و بانک تستهای موسسات

  • تصویر فرد

    زهرا‏ - 97/10/15

    سلام من میخوام ارشد ژنتیک انسانی برم رشته لیسانس ام هم ژنتیک هست خواستم بپرسم رفتن کلاس نیازه یا نه و اینکه کدوم موسسه جامعه اماری بالاتری برا رشته ژنتیک انسانی یا علوم ازمایشگاهی یک داره؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/10/17

    سلام. کلا برای رفتن به کلاس شما باید دو تا ویژگی داشته باشه:
    1- با شنیدن بیشتر یاد بگیرید و لاس براتون خواب آور و حوصله سر بر نباشه.
    2- به ازای هر ساعت کلاس شما نیاز به دو ساعت مطالعه دارید که باید ببینید این وقت رو دارید یا نه.
    در کل ارشد بهداشت به خاطر ماهیت حفظی درسها، نیاز به مرورهای خیلی خیلی زیاد داره تا کلاس.
    آزمونهای آزمایشی رو هم توی متن اشاره کردم که کدوم موسسه توی علوم آزمایشگاهی پیشتازتره.

  • تصویر فرد

    mahsa‏ - 97/10/15

    سلام خسته نباشید
    من ترم۶بیوشیمی هستم
    به نظرتون بین ژنتیک پزشکی وهماتوکدوم بهتره وایندش تضمینیه واینک کدوم مهرنظام پزشکی میگیره

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/10/17

    سلام. برای مهر که با توجه به مصوبات جدید شاید نتونید به این زودیها به دست بیاریدش ولی از نظر بازار کاری هماتولوژی وضعیت خیلی بهتری از ژنتیک داره

  • تصویر فرد

    فاطمه‏ - 97/10/14

    سلام.من لیسانسم بهداشت حرفه ایه.برای ارشد نمیتونم این رشته رو ادامه بدم چون دانشگاهای دارای این رشته خیلی ازمون دورن.تنها رشته مرتبط با رشتم که مشهد هم دارن بهداشت محیطه.میخواستم بدونم اگه ارشدم رو محیط بخونم بعدا برای استخدامی یا کار در دانشگاه یا مرکز بهداشت دچار مشکل نمیشم چون کارشناسیم حرفه ای و ارشدم محیطه

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/10/17

    سلام. با لیسانستون می تونید وارد بازر کار بشید و با ارشدتون هم چندان تداخلی در ارتث=قاء شغلی پیدا نمی نید مگر اینکه مرکزی که توش کار می کنید یه سری رشته ها رو استخدامشو ممنوع کرده باشه 

  • تصویر فرد

    Maryam‏ - 97/10/10

    سلام جناب افشار ،ممنون ک پاسخگویین.
    من میخوام ارشد ویروس شرکت کنم ،سر منابع موندم ،میشه بگید چه منابعی خوبه؟
    برای خود ویروس کدوم منبع کاملتره؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/10/17

    سلام. برای خود درس ویروس، منبع کمک اموزشی کاملی تو بازار متاسفانه وجود نداره و بهتره از رفرنس اصلی مطالعه و خلاصه برداری بشه حتما

  • تصویر فرد

    معصومی ‏ - 97/10/9

    سلام
    از رشته های ارشد پرستاری کدوم بازار کار و در امدبهتری داره ؟
    من دانشجو هستم و برای رشته هایی که دو سال سابقه کار لازم دارن نمیتونم شرکت کنم
    ایا به نظرتون اول باید طرح رو شروع کرد یا کنکور داد؟؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/10/17

    سلام. در کل رشته هایی که شرایط بایلنی می خوان، وضعیت بهتری توی بازار کار دارند. ولی از بین اونهایی که سابقه کار بالینی نمی خوان می تونید برای داخلی - جراحی شرکت کنید.

  • تصویر فرد

    فریبا حیدری‏ - 97/10/9

    سلام استاد. من بهداشت محیط خوندم برای لیسانسم و ارشدم میخام بهداشت محیط بخونم. بنظرتون بهترین منبع کدومه؟ چ ازمونی شرکت کنم؟؟ اگ تا دکترا بخونم با شرایط الان چقدر احتمال هیئت علمی شدنم هست؟؟؟

  • تصویر فرد

    بهناز‏ - 97/10/9

    سلام خسته نباشید من لیسانس علوم ازمایشگاهی دارم و یک هفته س شروع کردم واسه ارشد ۹۸ بخونم برای ویروس. شاغل هم هستم و نمیتونم کل تایممو برای درس بذارم. اول اینکه میخواستم نظرتونو بدونم راجع به ویروس. از نظر آینده شغلیش و اینکه با توجه به زمان کمم میتونم یکی دو تا از درسا رو حذف کنم و تمرکزم روی ویروس و زبان و ایمنی باشه؟ و اینکه برای درس های با ضریب کمتر چه کتابی رو پیشنهاد میکنین کتاب های (برای کنکور) خوبه بنظرتون؟؟؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/10/17

    سلام. ویروس تو علوم آزمایشگاهی 3 رشته خوبیه و با توجه به شرایط شما و پذیرش پایینش خیلی بستگی داره قبولیتون به تایمی که دارید می ذارید و البته کیفیت اون تایم که انرژی برای مطالعه داشته باشید یا نه. تمرکزتون روی این سه درس که باید باشه و برای اون درسهای با ضریب پایین تر یک مقدار برای کنکور شاید چاره ساز نباشه چون متنش به نسبت سنگینه و نکته ها رو به صورت فشرده و بدون هیچ توضیحی آورده. شاید کتابهای خلاصه های درسنامه ای و حتی کتابهایی که تستهای 5 سال اخیر این درسها رو با پاسخهای خیلی خوب تشریحی بررسی کردند خیلی گزینه بهتری باشه

  • تصویر فرد

    زهرا.‏ - 97/10/9

    سلام چرا به سوال من کسی جواب نداد😢😭

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/10/17

    جواب داده شد

  • تصویر فرد

    چیستا‏ - 97/10/7

    درود بر شما استاد افشار
    بسیار درست بررسی میکنید
    منم میخواستم ارشد پرستاری آزمون بدم
    سپاس از شما
    آیا کانال تلگرام یا اینستاگرام دارید؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/10/17

    سلام. کانال شخصی خیر ولی در کانال ارشد بهداشت که تحت نظارت خود بنده است می تونید عضو بشید. به این آدرس:
    @MSc_Behdasht_3gaam

  • تصویر فرد

    zahra‏ - 97/10/6

    سلام
    شنیدم برای تدریس و هییت علمی شدن در دانشگاه علوم پزشکی باید دو تا از مدارک (مثلا ارشد و دکتری) در یک رشته باشه.آیا این مطلب صحیح هست؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/10/17

    سلام چنین چیزی در آیین نامه ها وجود نداره ولی اکان اینکه در شرایط مصاحبه برای جذب هیئت علمی یکی از امتیازات قرار بگیره وجود داره

  • تصویر فرد

    ابراهیم قبادی‏ - 97/10/4

    کارشناسی بهداشت حرفه ای دارم
    تو رشته آموزش بهداشت میخوام ارشد بدم
    متاسفانه منابع خیلی حجیم هستند
    مخصوصا منبع بهداشت عمومی اقای حاتمی سه جلد
    و درسنامه جامع طب اجتماعی و پزشکی پیشگیری چهار جلد
    منبعی سراغ دارید تا بشه این قسمت را بصورت خلاصه خوند
    چون‌باتوجه به اینکه شاغل هم هستم فرصت نمیکنم برای این منابع
    ممنون میشم برام ایمیل کنید

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/10/5

    سلام. با توجه به شاغل بودنت دقیقا بهترین کاری که می گید همینه. منابع رو برات ایمیل می کنم. قبلش به یک سری سوال من باید جواب بدی.
    چند ساعت تایم داری در کل هفته؟
    نقاط قوت و ضعفت چه درساییه؟

  • تصویر فرد

    زهرا نیکی‏ - 97/10/3

    سلام آقای افشار
    میشه لطفا منو راهنمایی کنید .
    من الان میخوام مطالعه برای ارشد 98 رو شروع کنم.بچه کوچیک دارم.روزی 3 ساعت میتونم بخونم.کارشناسیم زیست سلولی بوده. به مباحث جانوری هم علاقه مندم.از مجموعه علوم آزمایشگاهی 3(میکروب.ویروس.انگل.قارچ)کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ کار تحقیقاتی و تدریس رو دوست دارم.در درس زبان قوی هستم.البته خودم از سرفصل های انگل بیشتر خوشم میاد.

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/10/4

    سلام. اگر دوست دارید وارد دانشگاه به عنوان هیئت علمی بشید بهتون انگل شناسی و ویروس شناسی رو توصیه می کنم و اگر می خواید در حوزه تحقیقات بیشتر کار کنید در انستیوها و موسسات و مراکز تحقیقاتی بهتون میکروب رو توصیه می کنم.

  • تصویر فرد

    مهسا‏ - 97/10/3

    سلام من از بهمن شروع کنم میتونم میکروب پزشکی بیارم؟چه منابعی مناسبه؟  دانشجوی ترم اخر لیسانس میکروبیولوژیم معدلمم بالای 18 ولی دانشگاه ازاد... خیلی نا امیدم

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/10/4

    سلام. اولا ناامید نباش و دوما اگر تایم مطالعه ات بین 7 تا 9 ساعت باشه می تونی خودتو برسونی و معدلت هم خیلی کمکت می کنه. برای منابع با اینکه قبلا هم گفتم باز هم تاکید می کنم که حتما منابعی رو بگیرید که با شرایط و نقاط قوت و ضعف شما و نوع یادگیری شما بیشترین تطابق رو داره. زبان رو می تونی هم از لزگی بخونی و هم از کتاب یعقوبی استفاده کنی اگه پایه ات خوبه و یا اگه ضعیف هستی می تونی از کتاب ساراشاهرضا و یا کیاسالار استفاده کنی. با توجه به تایمت بهتره دروس بیوشیمی و ایمونولوژی هم ترجیحا از کتابهای کمک آموزشی مثل گنجینه جعفرنژاد برای بیو و آی کیو بی ایمنی استفاده کنی. درس میکروب باید یه رفرنس بخونی و از روی آی کیو بی تست بزنی. البته خوندن کتاب آموزگار یا بهادر هم برات خوب خواهد بود.

  • تصویر فرد

    مروج‏ - 97/9/28

    سلام مروج هستم
    رشته کارشناسیم پرستاریه و میخوام ارشد پرستاری شرکت کنم و آزمون شرکت کنم و باتوجه به مطالعه مطالب شما در مورد آزمون باز بین موسسه خلیلی و معین موندم و نمیدونم کدوم برای پرستاری بهتره؟؟؟؟
    و اینکه سوالات خلیلی نسبت به کنکور سخت تر هست تصمیم و مقایسه رو سخت میکنه واسم لطفا راهنماییم کنید؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/10/1

    سلام. تو متن هم درباهر پرستاری به صراحت اشاره کردم به موسسه ای که بهتر از بقیه است. درباره خلیلی که نظرت درسته و سوالات سخت تر از آزمون اصلیه. لطفا به متن مراجعه کن و درباره پرستاری هر چی گفته شده رو مطالعه کن.

  • تصویر فرد

    زهرا.‏ - 97/9/26

    سلام وقت بخیر ببخشید من رشته کارشناسیم منابع طبیعی محیط زیست بوده میخام ارشد بهداشت محیط شرکت کنم چه منابع معتبری بخونم که بتونم قبول شم یه جزواتی دارم یکم مطالعه داشتم اما دنبال منابعی هستم که بتونم قبول شم اگه میشه بی زحمت یه برنامه مطالعه با منابع معتبر بهم بگین اگه میشه کمکم کنید ممنون

  • تصویر فرد

    رضا‏ - 97/9/25

    سلام. من فارغ التحصیل کارشناسی هوشبری هستم و چون سابقه کاری ندارم؛ برای آزمون ارشد، امکان شرکت در رشته های پرفیوژن، ICU و NICU برام مقدور نیست. به نظر شما بهترین رشته ای که میتونم شرکت کنم چیه ( از لحاظ بازار کار، درآمد، ارزش اجتماعی، امکان ادامه تحصیل در مقطع دکترای همان رشته یا رشته خوب دیگر و ...)؟ و اینکه به نظر شما توی این فرصت باقیمونده احتمال قبولی در دانشگاه متوسط تا خوب وجود داره؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/10/1

    سلام. بقیه رشته ها به نظر من از سطح رشته لیسانستون پایین هستند. ترجیحا بهتره پرفیوژن بخونی و دو سل سابقه کار بالینی رو بری دنبالش.

  • تصویر فرد

    Sabo‏ - 97/9/24

    سلام من سال آخر رشته فیزیک هستم میخواستم واسه ی ارشد فیزیک پزشکی برم اولا سوالم اینه بازار کارش چجوریه و کدوم منابع بهتره برام.من نمیتونم اونقد هزینه کنم برای آزمون و جزوه و کتاب. و اینکه من امسال نمیرسم کنکور بدم ولی ازامسال میخوام شروع کنم به خوندن.اگه میشه منابع رو بهم معرفی کنین و اگه میشه چجوری رتبه های برتر و کسایی که قبول شدند رو پیدا کنم تا باهاشون صحبت کنم و به نتیجه برسم؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/9/24

    سلام. از خود رشته فیزیک خیلی شرایطش بهتره. درسته که نسبت به یک سری از رشته های بهداشت اوضاع بازار کارش ضعیفتره ولی برای یه دانشجو و فارغ التحصیل رشته فیزیک بهترین انتخابه. درباهر اینکه نمی خواید هزینه کنید باید این مورد رو در نظر داشته باشید که شما حداقلی از هزینه رو نیاز هست انجام بدید حداقل برای منایع. این از هزینه ریالی. اما اصلی ترین هزینه برای مشا هزینه زمانی خواهد بود که اگر منابعتون رو غلط انتخاب کنید تقریبا چندین و چند برابر هزینه تونو از دست دادید. اگر منظورتون اینه که برای شرایط کلی منابع رو معرفی کنم بهتون برید به صفحه منابع فیزیک پزشکی که توی سایت گذاشته شده. می تونی بری تو دانشگاههای علوم پزشکی که این رشته رو دارند و با بچه هایی که قبول شدند صحبت کنی.

  • تصویر فرد

    Melika‏ - 97/9/23

    سلام آقای دکتر افشار برای شرکت در روانشناسی بالینی وزارت بهداشت اگر تا الان مطالعه ای نداشته باشیم احتمال قبولی توی کنکور امسال هست؟؟؟ اگر از حالا بخوایم شروع کنیم میتونیم تمام منابع رو به صورت عمیق کامل بخونیم؟؟! یا به جای منابع کامل میتونیم از جزوات یا کتاب های کمک آموزشی کدوم موسسه استفاده کنیم که موثر باشه و احتمال قبولی وجود داشته باشه؟؟؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/9/24

    سلام. بله شانس قبولی هست و اگر پایه تون متوسط باشه باید تقریبا به توجه به ترافیک رقابت روزانه تا 7 الی 8 ساعت رو زمان برای مطالعه بذارید. ترجیحا با توجه به زمان باقیمانده توصیه نمی کنم رفرنس ها رو بخونید و بهتره از منابع گلچین موسسات استفاده کنید. در ضمن به نظر من موسساتی که هم در وزارت علوم و هم در بهداشت مشترکا روی روانشناسی کار می کنند موسسات قویتری هستند به نسبت موسساتی که فقط روی بهداشت کار میکنند. خوشبختانه جزوات خوبی در این رشته در بازار موجود هست.

  • تصویر فرد

    فاطمه زمانی‏ - 97/9/19

    سلام دکتر افشار ممنون بابت توضیح خوبتون .من لیسانس زیست شناسی سلولی ومولکولی دارم برای ارشد تصمیم گرفتم بیوتک پزشکی بخونم اما توی انتخاب منبع شک دارم نمیدونم کدوم بهتره ممنون میشم یه راهنمایی بکنین

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/9/20

    سلام خانم فاطمه زمانی. بیوتک پزشکی به نسبت تو گروه علوم آزمایشگاهی 1 قبولیش از بیوشیمی بالینی و ژنتیک انسانی راحت تره. منابع خوب هم تو بازار زیاده که البته خیلی وابسته به زمان شما داره. مثلا اگر بتونید روزی 8 ساعت و بالاتر مطالعه کنید برای درس اصلیتون که زیست سلولی مولکولیه می تونید از سه تا کتاب استفاده کنید که تقریبا بالاتر زدن درصدتون رو تضمین می کنه. می تونید از کتابهای زیست سلولی مولکولی بهروز اقدم + آی کیو بی سلولی و مولکولی انتشارات خلیلی استفاده کنی. خانم فرهمند رتبه برتر بیوتک پزشکی موسسه با توجه به زمان و شرایطتت بهترین منابع رو معرفی می کنه. حتما توی سایت ثبت نام کن تا یه جلسه رایگان داشته باشی.

  • تصویر فرد

    Saba‏ - 97/9/15

    Kheili mamnon az tozihatetoun,lotfan darmorede ravanshenasi ham ye tozih bedid k kodom moasese behtare?

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/9/15

    سلام. روانشناسی بالینی هم در وزارت علوم و هم در وزارت بهداشت آزمون داره. با توجه به نوع تغییراتی که در طراحی سوالات این دو نوع آزمون وجود داره، باید بگم که موسساتی که هم در علوم و هم در بهداشت دارند فعالیت می کنند تونستند وفق عمل کنند البته به جز موسساتی مثل مدرسان شریف که در علوم خیلی خوب کار کردند ولی در بهداشت اصلا کار نمی کنند. در مجموع موسساتی مثل کیهان و صاد هستند که هر دو رو ساپورت می کنند ولی هر کدوم در یه بخش قویتر هستند. مثلا در بحث جزوات کیهان خوبه. در مجموع اگر می خوای نتیجه ایده آل تو ارشدروانشناسی بالینی وزارت بهداشت بگیرید توصیه ام اینه که این نکات رو در نظر بگیری:
    1- خلاصه برداریهای شخصی
    2- بررسی تستها و بعد مطالعه عمیق

  • تصویر فرد

    حیاتی‏ - 97/9/12

    سلام دکتر افشار ممنون از توضیحاتتون عالی بود
    من قصد دارم ارشد پرفیوژن شرکت کنم به نظرتون کدوم موسسه مناسبتر عمل کرده تو این رشته؟ لطفا راهنماییم کنید

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/9/12

    سلام. ببینید رشته پرفیوژن بازار کار بسیار خوبی داره و قبولیش چندان سخت نیست ولی ظرفیت پذیرش بسیار پایینی داره. از اونجایی که درسهای ازمون پرفیوژن از دو بخش پرستاری و دروس عمومی تشکیل شده صرفا به یک موسسه اکتفا نکنید. برای مثال اگر نیاز به کلاس دارید بهترین کلاسها مربوط به دکتر جعفرنژاد هست که هر موسسه ای که درس میده می تونید برید و یا مثلا برای درس فیزیک پزشکی عملا اکثر موسسات از کیفیت یکسان و اغلب متوسطی برخوردارند. در بعضی مواقع هم به نظر من با توجه به زمان مطالعه تون باید قید یک سری از درسها رو بزنید و اصلا نخونید و زمانتون رو روی درسهای مهم تری بذارید. همونطور که در متن هم اشاره کردم، اگر دنبال گلچین منابع باشید خیلی سریعتر به نتیجه می رسید. 

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/9/12

    مثلا برای درسی مثل فیزیولوژی که زمان خیلی زیادی برای مطالعه اش نیازه بستگی به این داره که پایه تون تو این درس چطوری باشه. اگر خیلی قوی هستید می تونید از کتاب خلاصه فیزیولوژی برای کنکور انتشارات خسوری استفاده کنید و اگر خیلی زمان زیادی دارید و می خواید درصد بالایی هم تو فیزیو بزنید باید کتاب گنجینه سوالات کتابخانه فرهنگ رو تهیه کنید. می بینید که معرفی منابع، موسسه و کلاس به پارامترهای خیلی زیاد شخصی هر فردبستگی داره و برای اینکه بتونم کامل راهنمایی کنم باید اطلاعت خیلی دقیق تری رو داشته باشم. در کل زیاد نگران نباشید چون قبولی در پرفیوژن چندن سخت نخواهد بود اگر درس بخونید.

  • تصویر فرد

    رقیه‏ - 97/9/10

    سلام آقای افشار.ممنون از وقتی که گذاشتین.من طرحم رو تازه تموم کردم میخوام ارشد پرستاری مراقبت‌های ویژه نوزادان بگیرم کارمند هستم بچه کوچیک هم دارم راستش یکی از موسسه ها جزوه معرفی کرده بود و رضایت قبول شدگان که کارمند بودن و مثل من دوتابچه داشتن خیلی نظرم جلب شد.من اصلا نمیدونم چکار باید بکنم از کجا شروع کنم حتی اینکه الان چی باید بپرسم چه موسسه ای میتونه به من کمک کنه

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/9/12

    سلام. با توجه به کارمند بودن و داشتن بچه کوچیک دو تا توصیه اساسی به شما دارم.
    1- حتما از منابع بسیار خلاصه استفاده کنید و به هیچ وجه پک کامل یک موسسه رو تهیه نکنید و گلچین بهترین منابع رو از موسسات و انتشاراتی های مختلف دریافت کنید.
    2- آزمون آزمایشی با توجه به شرایطتون اصلا به دردتون نمیخوره و شرکت نکنید.
    شما اگر بتونید به صورت میانگین تا 3 ساعت روزانه مطالعه کنید و تقریبا سه هفته آخر بتونید مرخصی بگیرید و روزانه مطالعه تون رو به 8 تا 10 ساعت برسونید می تونید به راحتی با یه برنامه دقیق و منابع بسیار خوب موفق بشید.
    تو پنل مشاوره و برنامه ریزی رشته پرستاری ثبت نام کنید و برای برنامه ریزی و معرفی منابع با من هماهنگی رو انجام بدید.

  • تصویر فرد

    مجتبی‏ - 97/9/10

    سلام...حدود ۱۵ روزه شروع کردم با اینکه سربازم روزی ۴ تا ۵ ساعت میخونم عادت بدی هم که دارم هر چی میخونم رو یادداشت‌میکنم به طور خلاصه و منابع کامل اگه بخوام بخونم فکر نکنم بتونم برسونم نمیدونم چیکار کنم

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/9/12

    سلام. چه رشته ای داری ارشد شرکت می کنی؟
    خلاصه برداری کار بدی نیست و سرعت مرور رو افزایش میده ولی به شرطی که منبع خلاصه خوبی در بازار برای اون درس وجود نداشته باشه. 

  • تصویر فرد

    مرین ‏ - 97/9/10

    سلام وقتتون بخیر دکتر افشار ممنون بابت توضیحاتتون
    من رشته زیست شناسی عمومی خوندم
    و دوستام که واس ارشد بیوشیمی بالینی رو خوندن میگن رشته خوبی نیست و بازار کار نداره
    من تصمیم گرفتم کنکور رشته علوم تغذیه شرکت کنم بنظر شما تا چه حد میتونم موفق باشم
    و این که میشه راهنمایی کنین از چه کدوم موسسه پک بگیرم

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/9/10

    سلام. بیوشیمی بالینی در بین رشته های علوم آزمایشگاهی بالاترین پذیرش رو داره و یک مقدار به دلیل عدم حمایت از بچه های تغییر رشته ای وضعیت بازار کارش کم شده ولی انقد ربد نیست که کامل بازار کارش از بین رفته باشه و تعداد بیکارهاش زیاد شده باشند. درباره رشته تغذیه هم باید بهتون بگم که متاسفانه دیگه مجوز مطب و مهر نظام و بهتون که از علوم دارید می رید به سمت تغذیه نمی دن. البته به جز خود تغذیه ایها به بقیه این مجوز داده نمیشه.

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/9/10

    اگر می خوای تغذیه رو ادامه بدی، توصیه نمی کنم که اصلا پک کامل یکی از موسسات خلیلی یا سنا و یا هر موسسه دیگه ای رو تهیه کنی ولی باز در بین این موسسات، خلیلی به خصوص در درس تغذیه بسیار خوب کار کرده که اونم به خاطر جزوات خیلی خوب دکتر نیاز محمد زاده است. برای درسهای بیوشیمی و فیزیو و زبان، توصیه ام یک سری از منابع یک سری انتشاراتی مثل کتابخانه فرهنگ و نشر جامعه نگر و ... است.
    در ضمن رشته تغذیه هم به نظر من قبولیش سخت تر از بیوشیمی بالینی برای شماست اون هم به خاطر اینکه پایه رشته لیسانستون بیشتر به بیوشیمی بالینی نزدیکتره تا تغذیه. در کل توی سایت ثبت نام کن و با مشاور تخصصی تغذیه هم یه صحبت رایگان مشاوره ای داشته باش.

  • تصویر فرد

    کنکوری‏ - 97/9/10

    سلام اگه میشه در مورد اینکه آزمونها آزمایشی رو که شرکت کردیم.ولی بعدا بخواهیم کنسل کنیم .امکانش هست .چقدر از هزینو رو میتونیم پس بگیریم

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/9/10

    سلام. درباره پس گرفتن پول هر موسسه ای یه سری قانون برای خودش داره. مثلا ممکنه اصلا پول شما رو پس ندن و بخوان معادل پولی که دادید بهتون از سایر امکانات موسسه بدن. مثلا بهتون کلاس پیشنهاد بدن و یا منابع. یه سری دیگه هم ممکنه پس بدن که البته مراحلی که رد شده رو از پولتون کسر خواهند کرد. اگر کسی از این موسسات موفق شده پولشو پس بگیره امیدوارم بیاد و به این کامنت جواب بده تا بچه ها بتونند نهایت استفاده رو از این پرسش و پاسخ ببرند. اگر حتی کسی از خود این موسسات هم باشه و جواب بده خیلی عالی میشه. 
    توصیه می کنم باهاشون صحبت کن و نتیجه رو همینجا اعلام کن.

  • تصویر فرد

    ناشناس‏ - 97/9/5

    با سلام
    من کارشناسی اتاق عمل خوندم وطرحم چند ماهی هست تمام شده میخام ارشد اتاق عمل بخونم راستش چندتا کتاب تکنولوژی رو بیتشر نخوندم واحساس میکنم دیگه نمیرسم تموم کنم بقیه درسا رو و اینکه چون از سه ماه تعطیلی شروع کردم هرچی میخونم‌یادم میره حتی اونایی که یادداشت برداری کردم واقعا شرایط سختی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید درضمن ثبتنام کردم برای مشاوره ولی داخل لیست ارشد اتاق عمل نبود .

  • تصویر فرد

    محدثه نورا‏ - 97/8/29

    سلام من لیسانس زیست شناسی عمومی دانشگاه سراسری دارم برای ارشد هماتولوژی مدنظرم هست.. آیا میتونم بدون رفتن کلاس و ازمون موفق بشم؟ و اینکه هیچگونه درسی در دوران لیسانس راجع به خون نخوندیم

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/9/5

    سلام. بله قطعا احتمالش هست. چون بودند کسانی که این کارو انجام دادند. افرادی که موفق شدند با شرایط مشابه شما تو ارشد هماتو قبول شدند زمان مطالعه شون حدود 10 ساعت در روز بوده و از همه مهم تر منابعی رو که انتخاب کردند به نحوی بوده که بتونند تا 5 دور مرو روشون انجام بدن. زبانتون هم باید متوسط به بالا باشه. دراین صورت امکان قبولی با کمترین هزینه رو و بدون کلاس و آزمون خواهید داشت. البته اگر هم نیاز به کلاس داشته باشید نهایت نیاز به کلاس هماتو خواهید داشت و آزمون هم زیاد نیاز ندارید.

  • تصویر فرد

    azimeh‏ - 97/8/23

    سلام خسته نباشید من لیسانس فیزیک دارم حالا میخوام فیزیک پزشکی بخونم یه سال کنکور دادم رتبه م 500 شد سال بعد100 شد اما پارسال دیگه امتحان ندادم حال دوباره میخوام شرکت کنم و اینکه حتما باید شیراز بیارم و جاها ی دیگه نمیتونم برم و اینکه باید رتبه م زیر 10 باشه میشه کمکم کنید؟؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/8/28

    سلام. به من میگید که وضعیت زبان و ریاضیتون چطور بوده تو این دو آزمون تا بیتر بهتون کمکتون کنم؟

  • تصویر فرد

    مجتبی‏ - 97/8/20

    سلام خسته نباشید
    کارشناس پرستاری هستم واسه ارشد اتاق عمل منابع زیاد هستن گیج شدم و نمیدونم چه چیزی رو‌ باید بخونم منابع اصلی خیلی حجم بالایی دارند از انتشارات جامعه نگر کتاب جامع اتاق عمل رو‌گرفتم اما نمیتونم با‌خیال راحت بخونم احساس میکنم واسه‌ کنکور کافی نیست..لطفا راهنمایی کنید با تشکر

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/8/28

    سلام. در این مورد که اون کتاب کافی نیست رو کاملا دارید درست فکر می کنید. چند ساعت دارید تایم مطالعه می ذارید در روز و اینکه تا به حال چه مباحث و درسهایی رو خوندید؟

  • تصویر فرد

    shadi‏ - 97/8/10

    من ليسانس ژنتيك دارم و ميخوام براي ارشد رشته ژنتيك انساني رو ادامه بدم.ميشه راهنماييم كنيد و بگين كدوم آزمون براي رشته ي من خوبه؟ و كدوم منابع رو استفاده كنم تا نتيجه عالي بگيرم!؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/8/15

    سلام. در خود متن تا حد زیادی جوابتون داده شده. برای اطلاع از منابع هم به صفحه اختصاصی رشته ژنتیک انسانی مراجعه کنید به این آدرس:
    https://3gaam.com/field/1054

  • تصویر فرد

    زهرا اربابی‏ - 97/8/8

    سلام
    من ترم اخر کارشناسی مهندسی و علوم صنایع غذایی هستم و میخوام برای ارشد رشته علوم تغذیه ازمون بدم
    میخواستم بپرسم باتوجه به اینکه تا دی ماه درگیر امتحانات دانشگاه هستم ، طی ۶-۷ ماه میتونم امیدی به قبولی در ازمون رو داشته باشم؟ و اینکه رفرنس بخونم یا کتاب هایی که خلاصه شده مطالب رو دارند؟ مثل کتاب های و جزوات موسسات (معین و سنا)؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/8/9

    سلام. طی 6 تا 7 ماه با مطالعه متوسط روزی 8 ساعت شانس بالایی تو قبولی دارید. درباره منابع همونطور که گفتم پک کامل رو از یه موسسه گرفتن شاید کار درستی نباشه. تو رشته تغذیه منابع خلیلی باز بهتر از منابع سایر موسساته ولی نه همه منابعش. تو تغذیه باید دو تا اصل رو رعایت کنی تا قبولیت تو این 6 یا 7 ماه قطعی بشه:
    1- انتخاب درست منابع: اصلا رفرنس نباید بخونی چون خیلی وقتتو می گیره و باید بیشتر نکته و تست بخونی تا مختصر و مفید به نتیجه برسی.
    2- هر منبعی رو می خونی بارها و بارها مرورش کنی تا نکات از یادت نره و با هم قاطیشون نکنی.
    می تونی تو سایت ثبت نام کنی و رته آزمونت رو تغذیه انتخاب کنی و با مشاور تخصصی رشته تغذیه صحبت کنی که خود رتبه برتر تغذیه بوده و تو مدت زمان کوتاهی هم به هدفش رسیده

  • تصویر فرد

    عاطفه ط‏ - 97/8/6

    سلام وقتتون بخير ممنون از مطالب خوبي كه گذاشتيد توي ذهنم يه علامت سوال بزرگ بود ك با خوندن اين متن رفع شد... خوده دكتر خليلي به من گفتن كه واس رشته ژنتيك انساني نيازي نيست كلاسو ازمون برم... حالا دكتر افشار شما نظرتون چيه؟؟؟ من به مشاور نياز دارم...پيشنهاد ميكنين واس كنكور ارشد ژنتيك انساني ٩٨ از خودتون مشاور بگيرم؟؟؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/8/9

    سلام. سوال بزرگی تو ذهنتون بوده چی بوده. چون ممکنه سوال بزرگ ذهن خیلیها باشه.
    تو ژنتیک انسانی رشته لیسانست خیلی تعیین کننده است. رشته لیسانستون چی بوده؟

  • تصویر فرد

    زیبا محمدی‏ - 97/8/2

    مثل همیشه عالی و دقیق و جذاب. زنده باد استاد.

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/8/2

    زنده باشید

  • تصویر فرد

    افشین برادران‏ - 97/8/2

    با عرض سلام و عرض خسته نباشید و ارادت خدمت آقای دکتر افشار.
    آقای دکتر افشار من 15 سال از گرفتن لیسانسم می گذره و بیشتر درگیر کار بودم ولی الان نیاز دارم برای ارتقاء شغلی هر جور شده ارشدمو بگیرم. ارشدمو تو یکی از رشته های آموزش پزشکی و یا مدیریت خدمات بهداشتی درمانی اگر بگیرم می تونم مسئولیت بخش آموزش بیمارستان رو به عهده بگیرم. فقط و فقط دنبال مدرکشم و چون خیلی درگیر کارم اصلا فرصت خوندن ندارم. در مرحله اول میخواستم ازتون بپرسم که آیا چنین چیزی امکان پذیره و در مرحله دوم می خواستم بدونم که آیا کتابی چیزی هست که من بخونم وحجم کمی داشته باشه و فقط در حد قبولی تو ضعیفترین دانشگاه کفایت کنه.
    فکر میکنم تنها کسی که بتونه منو تو این مسیر راهنمایی کنه خود شما باشید. منتظر پسخگویی شما استاد بزرگوار هستم.

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/8/2

    سلام. با توجه به چیزایی که گفتید رشته آموزش پزشکی رو بهتون توصیه می کنم. اصلا سراغ مدیریت خدمات نرید با توجه به شرایطتون. آموزش پزشکی رو تقریبا میشه بدون مطالعه یه جورایی یه جایی قبول شد. البته باید بدونم تجربه کاریتون در چه حوزه ایه ولی افرادی مثل شما رو در سالهای گذشته داشتم و با مطالعه یکی دو کتاب کم حجم با توجه به نوع تجربه کاریشون به راحتی قبول شدند. شاید کل مطالعه شون در کل دوره به چیزی حدود 20 تا 30 ساعت رسید.

  • تصویر فرد

    سونیا‏ - 97/8/2

    اگه من بخوام از رشته برق بیام ارشد بهداشت بدم بدون آزمون آزمایشی می تونم به تیپ سوالات بهداشت عادت کنم؟ از یه طرفی هم به نظرم گرونه واسه منی که حتی کتابهای بیوالکتریک رو قرضی از یکی از دوستام که قبول شده گرفتم. اون گفت آزمون آزمایشیارم شرکت کرده ولی من واقعا نمی تونم انقدر هزینه کنم تو این شرایط. دوستم می گفت بدون آزمون آزمایشی نمی تونی با سوالاتش آشنا بشی و حداقل می فهمی که سوالا چجورین. راهی هست که من بتونم بدون آزمون با سوالا آشنا بشم و خودمو محک بزنم. تو رو خدا کمکم کنید. به هر کی می گم یه چیزی می گه و الکی داره وقتم تلف می شه.

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/8/2

    اولا که همونطور که گفتم سوالات آزمونهای آزمایشی قرابت و نزدیکی چندانی با سوالات اصلی کنکور نداره. در ضمن تو رشته بیوالکتریک هم اکثر موسسات چندان قوی کار نکردند و نمیشه یک موسسه خیلی خوب در این زمینه پیدا کرد. به هیچ عنوان به این دلیل تو آزمون آزمایشی شرکت نکن. هم بیخودی خودتو درگیر می کنی و هم وقتت تلف میشه. شما 10 دوره سوالات کنکوراخیر رو اگر شروع کنی به زدن و محک زدن خودت از هزار تا آزمون آزمایشی بهتره

  • تصویر فرد

    kazem‏ - 97/8/2

    behtarin azmoon azmayeshi shimi daroyiiiiiiiii?????????????

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/8/2

    شیمی دارویی تو روه داروسازی جا می گره. معین براتون بهتره ولی در نظر داشته باشید که اول باید مطمئن بشید که آزمون آزمایشی شرکت کردنش به نفعتون باشه.

  • تصویر فرد

    مصطفی صفری‏ - 97/8/2

    آقای دکتر افشار لطفا درباره منابع ارشد هوشبری منو راهنمایی کنید. من روزانه می رسم دو تا سه ساعت مطالعه کنم و بیمارستان کل وقتمو می گیره.

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/8/2

    سلام. متاسفانه ارشد هوشبری در آزمون ارشد بهداشت وجود نداره. رشته هایی مثل اتاق عمل و پرستاری و آموزش بهداشت و پرفیوژن یا همون گردش خون رو می تونی شرکت کنی. ارشدی به نام ارشد هوشبری وجود نداره.

  • تصویر فرد

    االهام عسگری‏ - 97/8/2

    همه موسسات چه خلیلی چه سنا چه معین چه نخبگان و همه شون فقط دروغ می گن. فقط به فکر پر کردن جیب خودشونن و بس. خداییش تو همین متن هم اگه دقت کنید و خوب بخونیدمی بینید که وقتی با جزئیات بررسیشون می کنی چقدر مشکل دارند ولی ادعا می کنن بهترینن. حالا این آزمون آزمایشیاشون بود، وای به حال کتابها و زوه هاشون. من خودم جزوه از یکی ازهمینها گرفتم نزدیک یک و خورده ای هم هزینه کردم ولی کلا حتی یه سوال هم تو کنکور از روی جزوه اونها نیومد و بعد از کنکور تنها چیزی که تونست آروم کنه این بود که همه شونو ریختم تو یه لگن آب و کلا تبدیلش کردم به خمیر کاغذ و ریختمشون دور.
    امیدوارم کامنت منو منتشر کنید همونجوری که بی طرفانه ان مطلبو نوشتید. خواهشا این نظر منو منتشر کنید تا حداقل بقیه بفهمن که نباید به این تبلیغات دری وری اینها اعتماد کنند.
    ممنون از سایت خوبتون

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/8/2

    نتیجه نگرفتن شما باعث شده که تا حد زیادی بدبین بشید. من هم موافقم که پک آموزشی کامل یک موسسه خیلی نواقص داره و باید گلچین کرد منابع رو.
    چه رشته ای امتحان دادید شما؟

  • تصویر فرد

    امپراطور‏ - 97/8/2

    استاد افشار لطفا بفرمایید که اگر در آزمون آزمایشی نتونستیم شرکت کنیم چطوری باید خودمونو محک بزنیم تا بتونیم بفهمیم درست داریم درس می خونیم یا نه؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/8/2

    با کنکورهای سالهای اخیر. هم استاندارد هستند و هم رایگان

  • تصویر فرد

    نغمه‏ - 97/8/2

    توضیحات خیلی جامع و کاملی بود. میشه لطفا بگید تو رشته بهداشت محیط آزمون آزمایشی کدوم موسسه بهتره؟

  • تصویر فرد

    آقای افشار‏ - 97/8/2

    تو بهداشت محیط اگر حتی به مصاحبه رتبه یک این آزمونها توجه کنید می بینید که وقتی ازشون درباره آزمون آزمایشی می پرسند می گن آزمنن آزمایشی بدون برنامه ریزی دقیق هیچ تاثیری روی قبولی نداره.
    اگر میبینی که می خوای تو آزمون آزمایشی می خوای شرکت کنی، ایمیلی که تو سیستم ثبت کردی رو چک کن. جواب بهترین آزمون آزمایشی تو این رشته رو برات ایمیل کردم.

شما هم نظرتان را در مورد این مطلب بگویید.

loading

3گام: مسیر مطمئن موفقیت