حذف رشته ترویج و آموزش کشاورزی از رشتههای دانشگاهی
مطرح شدن بحث حذف رشته ترویج در بخش آموزش عالی کشور، کاری سخیف است و حذف آن از آموزش عالی اسفناک می باشد، زیرا توسعه این بخش تقویت و شکوفایی بخش کشاورزی را همراه دارد.

به گزارش سرویس اخبار دانشگاهی 3گام به نقل از ایسنا؛ دکتر عبدالحمید پاپزن دانشیار گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: طرح حذف رشته ترویج و آموزش کشاورزی در دانشگاهها جدی می باشد، که اشتباه بزرگی است و در صورت اتفاق افتادن به بخش کشاورزی ضربه وارد می شود.
ظرفیت های کشور در حوزه کشاورزی بالا می باشد و رشته ترویج و آموزش کشاورزی می تواند نقش اساسی در راستای استفاده بهتر از منابع بخش کشاورزی باشد و میزان بهره وری را در بخش کشاورزی افزایش دهد.
همچنین با تاسف افزود: مسئولین هنوز بخش ترویج و آموزش کشاورزی را یک راه حل مناسب برای ارتقای بهره وری در بخش کشاورزی نمی دانند و مقوله ترویج و آموزش در بخش کشاورزی تنها به عنوان یک عامل ارتباطی بین کشاورزان می باشد.
در کشور به ترویج و آموزش کشاورزی به عنوان یک مقوله فانتزی نگاه می کنند ولی ترویج می تواند میزان راندمان بخش کشاوزری را به میزان چشمگیری بالا برده و بخش کشاورزی را تحول می دهد.
مطرح شدن بحث حذف رشته ترویج در بخش آموزش عالی کشور، کاری سخیف است و حذف آن از آموزش عالی اسفناک می باشد، زیرا توسعه این بخش تقویت و شکوفایی بخش کشاورزی را همراه دارد.
وی گفت: اگر حذف این رشته انجام شود، بدون تردید به زودی جای خالی آن در آموزش عالی دیده می شود و نیاز به احیای مجدد آن نمایان می شود و حذف این رشته بخش کشاورزی را از مسیر توسعه دور می نماید.
-
…… - 95/1/27
کسی که حذف این رشته رو مطرح کرده حتما به نظرشون فکرمی کنند کشاورزی شون یعنی ایران خیلی پیشرفت کرده نیاز به ترویج نیست
ماشالا به مسؤلین -
پشتیبانی 3گام - 96/1/28
همیشه هر چیزی موافقین و مخالفینی داره. موفق باشید.
-
علی اصغر قاسمی - 94/9/15
امروزه در دنیا حوزه فعالیت ترویج و آموزش فقط به بخش کشاورزی خلاصه نمی شود و در حوزه های دیگر نظیر حفظ محیط زیست، صیانت از منابع طبیعی تجدید شونده، مدیریت پایدار سرزمین، بهداشت و سلامت انسان، امنیت غذایی، امنیت اکولوژیکی و ... نیز وارد شده است. بحث مهم دیگری که در جهان و ایران مطرح می باشد، لزوم توانمندسازی اقشار جامعه با استفاده از سرمایه های فرهنگی، فکری و انسانی برای کاهش اثرات و مقابله با بحران های زیست محیطی نظیر بحران آب، هجوم ریزگردها، تخریب سرزمین می باشد. این امر بدون ترویج و آموزش که نقش اصلی در فرهنگ سازی عمومی دارد، امکان پذیر نیست. ظاهرا ما دنده عقب می رویم. افرادی که چنین حرفی زدند بایستی در کلاس های آموزشی و ترویجی شرکت کنند تا اطلاعات شان در خصوص مسائل ترویجی و آموزشی بیشتر شود و آنگاه درخصوص حذف یک رشته نظر بدهند.
-
پشتیبانی 3گام - 96/2/2
ممنون از اعلام نظر جامعتون
شما هم نظرتان را در مورد این مطلب بگویید.

نظرات این مطلب
افزودن نظر جدید