نمونه برنامه ریزی برای کنکور ارشد مهندسی هوافضا 

ضعف در فرآیندهای برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد و این خلاء عظیم در بازار، وجود دیدگاه اختصاصی و شخصی برای برنامه ی هر فرد، زیاد بودن دروس و سخت بودن مباحث آزمون ارشد هوافضا و همچنین تغییر رشته ای بودن اکثر داوطلبان، باعث شده آن ها در امر برنامه ریزی با مشکل مواجه شوند. مشاوران ارشد مهندسی هوافضا 3گام، با استفاده از سیستم هوشمند مشاوره و برنامه ریزی این موسسه، می توانند دقیقا مبتنی بر هر داوطلب و شرایط وی برای او برنامه ریزی کنند. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا با یک نمونه از برنامه ریزی های سیستم مشاوره و برنامه ریزی 3گام برای کنکور ارشد هوافضا 98، آشنا شوید.

داوطلبان کنکور ارشد هوافضا 98، برای برنامه ریزی زیر نظر مشاور تخصصی و رتبه برتر این رشته و بهره مندی از یک جلسه مشاوره تلفنی یا حضوری رایگان بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

 

 

گام اول  نمونه برنامه ریزی برای کنکور ارشد مهندسی هوافضا: انتخاب دروس

اولین قدم برای برنامه ریزی کنکور ارشد هوافضا، انتخاب تعداد دروس برای مطالعه است. برای کنکور کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا، 14 درس لازم است که مطالعه شوند؛ اما به دلیل حجم بالای این دروس و همچنین سطح سوالات، تعداد کمی از داوطلبان می توانند همه دروس را مطالعه کنند و لازم است که یک یا چندین درس را حذف کنند. همچنین داوطلبان تغییر رشته ای نیز قطعا با تعدادی از دروس این رشته آشنا نیستند و مطالعه همه دروس نیز برای آن ها امکان پذیر نیست. انتخاب دروس حذفی یکی از مهم ترین و در عین حال چالش برانگیز ترین مراحل برنامه ریزی برای کنکور ارشد مهندسی هوافضا است. در صورت اشتباه انجام دادن این مرحله، کلیه تلاش و برنامه ریزی های داوطلب بی فایده می شود. به همین دلیل، مشاوران دپارتمان ارشد مهندسی هوافضا 3گام، حساسیت زیادی روی این مرحله دارند و برای انتخاب دروس حذفی، سه عامل کلی را برای هر داوطلب به صورت اختصاصی مورد بررسی قرار می دهند. این سه عامل عبارتند از :

  • رشته پایه داوطلب و تعداد دروس مشترک بین آن رشته و هوافضا  (مخصوص داوطلبان تغییر رشته ای )
  • سطح درسی داوطلب در دروس مختلف، گرایش مورد علاقه ی او و نظر خود داوطلب نسبت به دروس مختلف
  • میزان وقت گیر و سخت بودن مطالعه هر درس
  • میزان سختی سوالات هر درس در کنکور ارشد 

مشاوران ما بعد از صحبت های اولیه با داوطلب و استخراج اطلاعات مورد نیاز، دروس حذفی را با توجه به سه عامل گفته شده، تعیین می کنند.

 نکته مهم در انتخاب دروس حذفی کنکور کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا، اصل عدم تقلید است. در برخی از مباحث مشاوره ای کنکور ارشد، می توان از روند افراد موفق، تقلید کرد ولی بحث حذف دروس به هیچ وجه جز این مباحث نمی باشد. برای هر داوطلب با توجه به شرایط او باید دروس حذفی تعیین شوند.

انتخاب آزمون و منابع

 

 

گام دوم  نمونه برنامه ریزی برای کنکور ارشد مهندسی هوافضا: انتخاب منابع درست

بعد از انتخاب دروس، نوبت به انتخاب منابع می رسد که در قسمت مدیریت کتاب موجود در پنل داوطلب انجام می شود. در این بخش، انواع مختلف منابع کنکور ارشد مهندسی هوافضا و انتشارات آن ها وجود دارد. مشاور مربوطه با توجه به اطلاعات یکتا و مختص هر داوطلب (اطلاعاتی که خود داوطلب به مشاور داده است) و تسلطی که خود مشاور بر منابع مختلف دارد، شروع به انتخاب منابع می نماید. در این مرحله از برنامه ریزی، مشاور تخصصی، با توجه به وقت باقی مانده تا کنکور، سختی و آسانی آن درس به خصوص در آزمون، بودجه بندی و الویت ها و پیش نیاز های مورد نیاز و همچنین رشته پایه داوطلب، اقدام  به انتخاب منابع و در صورت لزوم حذف یا افزودن مباحث و فصول هر درس در برنامه می نماید.

موردی که در این انتخاب بسیار مهم هست، پیش بینی سطح سوالات آزمون ارشد هوافضا می باشد. مشاور تخصصی این رشته، این پیش بینی را با توجه به تحلیل کنکور های ارشد هوافضای سال های گذشته، جزوه اساتید دانشگاه های تهران و بررسی آزمون دکترای سال های قبل، انجام می دهد. این یک کار کاملا حرفه ای است و مشاوران دپارتمان ارشد مهندسی هوافضا 3گام، قبل از شروع دوره اصلی داوطلبان، به تحلیل این مسئله می پردازند.

انتخاب منابع

 

 

گام سوم نمونه برنامه ریزی برای کنکور ارشد مهندسی هوافضا  : انتخاب نوع برنامه ریزی

گام سوم در برنامه ریزی کنکور ارشد مهندسی هوافضا، انتخاب نوع برنامه ریزی است. برنامه ریزی ارشد هوافضا با توجه به شرایط زمانی داوطلب، به دو صورت روزانه یا هفتگی انجام می پذیرد.

زمان بندی

 

 

برنامه ریزی روزانه برای کنکور ارشد مهندسی هوافضا

برنامه ریزی روزانه، مختص داوطلبانی است که زمان بسیار زیادی در هفته، برای مطالعه دروس آزمون دارند و برنامه و مشغله زندگی آن ها، کاملا مشخص است. این داوطلبان از قبل می دانند، هر روز چند ساعت می توانند مطالعه کنند. در برنامه ریزی روزانه، میزان مطالعه در هر ساعت و در هر روز مشخص است. شایان ذکر است که تعداد ساعات مطالعه در روز و این که این زمان به چند قسمت چند ساعتی یا دقیقه ای تقسیم شود، کاملا بر اساس خواست داوطلب و به تشخیص مشاور است. سیستم برنامه ریزی به صورت پویا و داینامیک طراحی شده است که با نظرات و نیازهای طیف متنوعی از داوطلبین قابلیت انطباق داشته باشد.

 

برنامه ریزی روزانه

 

 

 

برنامه ریزی هفتگی برای کنکور ارشد مهندسی هوافضا

برنامه ریزی هفتگی، مخصوص داوطلبانی است که وضعیت کار و زندگی مشخصی ندارند و هر وقت که زمان آزاد داشته باشند، شروع به مطالعه می کنند.

در برنامه ریزی هفتگی، فقط ساعت مطالعه کلی هر درس، در کل هفته مشخص می شود. در واقع برنامه ریزی هفتگی برای کنکور ارشد مهندسی هوافضا، مخصوص داوطلبان شاغل و داوطلبانی است که برنامه روزانه ی مشخصی ندارند. به عنوان مثال داوطلب به مشاور اعلام می کند که بیست ساعت در هفته می تواند مطالعه کند، اما چه روزهایی مشخص نیست.

 

برنامه ریزی هفتگی

 

 

نمونه جدول برنامه ریزی کنکور ارشد مهندسی هوافضا

در آخر خروجی این فرآیند، جدول برنامه ریزی زیر بوده که داوطلب آن را می بیند و به راحتی برنامه خود را به اجرا در می آورد. بخشی از مباحث دور اول صرفا مطالعه می شود و بخشی که باید وارد تست یا مرور شود نیز نماد خود را دارد. جدول برنامه ریزی کنکور ارشد مهندسی هوافضا باعث می شود که یکی از بزرگترین دغدغه ها و سردرگمی های داوطلبان در مورد مرور و تست زنی برطرف شود.

جدول برنامه ریزی کنکور ارشد هوافضا

 

 

گام چهارم نمونه برنامه ریزی برای کنکور ارشد مهندسی هوافضا: نیم نگاهی به آینده

این بخش آنالیز برنامه ریزی می باشد و داوطلب می تواند زمان اتمام دوره ی اول مطالعات و زمان شروع و پایان دوره تسلط را ببیند. این بخش یک اطمینان خاطر برای تمام داوطلبان است، زیرا روند و مسیر پیش روی خود را به وضوح می بینند. همچنین پیش بینی مطالعات داخل هفته جاری داوطلب نیز در این بخش قرار می گیرد. درواقع در بخش آنالیز برنامه ریزی موسسه 3گام ، داوطلب می تواند به صورت کامل زمان اتمام تک تک دروس، زمان اتمام دور اول و دور دوم مطالعه را ببیند. مشاور بر اساس آنالیز، تغییرات لازم را در روند مطالعه داوطلب انجام می دهد تا مشکلی بابت اتمام برنامه نداشته باشد.

 

آنالیز برنامه ریزی

 

 

گام پنجم نمونه برنامه ریزی برای کنکور ارشد مهندسی هوافضا : گزارش کار هفتگی

داوطلب، هر هفته باید یک گزارش کار در پنل برنامه ریزی خود ثبت کنند. در واقع در این گزارش میزان مطالعه ی داوطلب در هفته نسبت به برنامه ی او تعیین می شود. ثبت دقیق گزارش کار باعث می شود که مشاور، از روند مطالعه داوطلب آگاه شود. در صورتی که داوطلب نتواند به صورت کامل مطابق با برنامه پیش برود، مباحث جامانده دوباره در برنامه ی هفته بعد گنجانده می شود. از دید مشاوران ارشد مهندسی هوافضا 3گام، این بخش تعیین کننده ترین بخش کل برنامه ریزی است، زیرا مشاور از این طریق، عملکرد دقیق داوطلب را می بیند و برنامه هفته آتی او را تنظیم می کند. تنظیم سرعت دروس، اهمیت دروس و ... نیز کاملا به نوع گزارش داده شده مرتبط است. در واقع تفاوت اصلی برنامه ریزی 3گام با برنامه های کاغذی، داینامیک بودن و تنظیم آن، مطابق با شرایط داوطلب می باشد.

ثبت گزارش کار هفتگی

 

 

گام ششم نمونه برنامه ریزی درسی برای کنکور ارشد هوافضا : برنامه مرور

یکی دیگر از بخش های مهم برنامه ریزی برای کنکور ارشد مهندسی هوافضا، برنامه مرور است. یک روز در هفته (ممکن است با پیش رفتن دروس، بیشتر هم شود) به مرور اختصاص می یابد. در این روش، مرور هر سر فصلی که داوطلب در طول هفته مطالعه کرده است، اولین بار دو هفته بعد، سپس پنج هفته بعد و به همین ترتیب طبق جدول لایتنر، در برنامه روز مرور داوطلب قرار می گیرد. این روش مرور، باعث می شود که داوطلبان در پایان دور اول مطالعه، حداقل تمامی فصول را دو یا سه بار مرور کنند و مشکل فراموشی تا حد زیادی با برنامه مرور برطرف خواهد شد. در ادامه نمونه ای از برنامه مرور برنامه ریزی کنکور ارشد مکانیک برای  یکی از داوطلبان نشان داده شده است.

برنامه دوره