فعالیت اول در بحث ساختار همکاری بینالملل و فعالیت دوم اجرا و همکاری دوجانبه بین دانشگاه و سایر نهادهای بینالمللی دانشگاههای دنیا بوده است.
مشاورعالی رییس و مدیر حوزه بینالملل دانشگاه خوارزمی با تأکید بر اینکه دو کار ویژه در بخش بینالملل دانشگاه انجام شده است، گفت: فعالیت اول در بحث ساختار همکاری بینالملل و فعالیت دوم اجرا و همکاری دوجانبه بین دانشگاه و سایر نهادهای بینالمللی دانشگاههای دنیا بوده است.
به گزارش سرویس خبری 3گام به نقل از خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ارسلان قربانی در مورد بخش اول فعالیتهای حوزه بینالملل دانشگاه در شش ماهه تصدیگری سرپرست جدید دانشگاه، افزود: برای هر ۱۱ دانشکده دانشگاه خوارزمی یک نفر به عنوان مشاور بینالملل از طرف رییس دانشکده انتخاب شده تا همکاری بینالملل نهادینه شود. همچنین تشکیل شورای همکاریهای بینالمللی دانشگاهها مورد استقبال قرار گرفت.
وی اظهار کرد: درمرحله دوم فعالیتها نیز رفت و آمدهای علمی دانشگاه خوارزمی با دانشگاههای دنیا مانند سوئد، روسیه و آلمان مورد نظر بوده است که برنامههایی در بحث کارگاهها و نشستهای تخصصی صورت گرفته است. همچنین فعالیتهای دیگری چون همکاریهای دوجانبه با وزارت علوم و گسترش همکاری با کشورهای اروپایی آلمان و اتریش در دستور کار است.
مشاورعالی رییس و مدیر حوزه بینالملل دانشگاه خوارزمی ادامه داد: توسعه همکاری با کشور آلمان و سازمان DAD که یک مؤسسه کلیدی در آلمان بوده و زمینهساز ارتباط با مؤسسات علمی دیگر است و از پژوهشگران جوان حمایت میکند، از دیگر فعالیتهای انجام شده در زمینه بینالملل است.
قربانی گفت: همکاری با بنیاد الکسا از دیگر فعالیتهای دانشگاه خوارزمی بوده است و لازم ذکر است که ایران سومین کشور خاورمیانه است که با این بنیاد همکاری میکند.
وی با بیان اینکه ایجاد پروژههای مشترک یکی از مشکلات کشورهای ما است، افزود: برای برطرف کردن این مشکل، همکاریهایی با دانشگاههای بزرگ آلمان و اتریش انجام دادهایم که از جمله این همکاریها در زمینه اعطای گروههای آموزشی برای مقاطع دکتری و ایجاد فرصتهای علمی برای اعضای هیأت علمی با دانشگاه وین اتریش بوده است.
راهاندازی دانشگاه مجازی در دانشگاه خوارزمی
معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی گفت: ۱۰ هزار و ۶۱۸ دانشجوی شبانه و روزانه دردانشگاه خوارزمی مشغول به تحصیل هستند که ۴۸ درصد آنها در مقطع کارشناسی و ۵۲ درصد آنها در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل میکنند که با احتساب تحصیل هزار دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی در پردیس تهران و کرج جمعاً ۱۱ هزار و ۶۰۰ دانشجو در دانشگاه خوارزمی در حال تحصیل هستند.
به گزارش 3گام به نقل از خبرنگار«دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، جعفر کیوانی با ارائه گزارشی شش ماه از فعالیت دانشگاه، ادامه داد: دانشگاه خوارزمی دارای ۳۷۷ نفر اعضای هیات علمی تمام وقت است که ۱۰ درصد آن استاد تمام، ۲۱ درصد دانشیار، ۶۰ درصد استادیار و ۸۰ درصد آنها مربی هستند.
وی افزود: این دانشگاه دارای ۱۱ دانشکده است که در زمینه علوم انسانی، علوم پایه و علوم فنی و مهندسی فعالیت دارند.
معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی از راهاندازی دانشگاه مجازی در دانشگاه خوارزمی خبر داد و گفت: این دانشکده در سه رشته مهندسی صنایع، لجستیک و انبیای در مقطع کارشناسی ارشد فعالیت میکند.
کیوانی با اشاره به اینکه دو دانشکده هنر و معماری وعلوم و فناوریهای نوین در حال راهاندازی است، تصریح کرد: به دنبال ایجاد دفتر هدایت و پرورش استعدادهای فراوانی برای شناسایی دانشجویان نخبه در گروههای مختلف هستیم.
وی با اشاره به انتصاب مدیران گروههای آموزشی در دورههای قبل گفت: مدیران گروههای آموزشی در دورههای قبل از بالا منصوب میشدند، اما از بهمن ۹۲ این انتصاب از طریق انتخابات صورت میگیرد.
معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی در ادامه به ضعف در بانک اطلاعات آموزشی بانک خوارزمی اشاره کرد و گفت: درحال حاضر مقدمات ایجاد بانک اطلاعات آموزشی فراهم شد و کلیه اطلاعات به صورت منسجم آماده میشوند. همچنین توسعه رشتههای میانرشتهای با تکیه بر نیازهای جامعه در حال راهاندازی است.
کیوانی در ادامه گفت: برنامه دانشگاه برای توانمندسازی اعضای هیات علمی، برگزاری کارگاههای آموزشی دانشافزایی است. این کارگاهها از ۷ شهریور در رشتههای مختلف پژوهشی و آموزشی و یادگیری و یاددهی نوین و… برگزار خواهد شد. همچنین برای روزآمدکردن برنامههای درسی کمیته بازنگری، سرفصلهای درسی را ارزیابی خواهند کرد و از آنها خواسته شده هر تغییری که در این زمینه لازم است مطرح کنند.
وی از اصلاح فرآیند آموزشی خبر داد و گفت: فرآیند آموزشی دانشگاه در دورههای گذشته بسیار سنتی و زمانبر بود هم اکنون این فعالیتها به منظور صرفهجویی در وقت دانشجو، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه به صورت اتوماسیون در آمده است.
معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی با بیان اینکه فرآیند نظارت و ارزشیابی در دانشگاه فعال شده است، گفت: کلیه فعالیتها در همه حوزهها زیر نظر معاونت آموزشی انجام میشود. در دورههای گذشته نظارت بر پردیسها با مشکل مواجه بود که هماکنون این مشکل رفع شده است.